Investere

Strategier for et volatilt marked for ulike investortyper

Strategier for et volatilt marked for ulike investortyper

Wow, i forrige uke var det ganske berg-og dalbanen i markedet. Jeg har ikke sett det dette flyktig om en stund. Også, basert på den politiske bickering i Washington og frykten på Main Street, frykter jeg at denne volatiliteten kan være her en stund.

Så hva skal en investor gjøre i denne typen marked? Kom deg ut? Bli inne? Utnytte? Vel, her er noen ting å tenke på!

Hvordan og hvorfor investerer du

Markedsvolatilitet vil skje! Det skjer nå, det har skjedd tidligere, og det vil skje igjen fremover. Men hvis du har en klar investeringsstrategi på plass, blir det lettere å leve med. Noen ting å tenke på er dine investeringsmål, tidshorisont og risikotoleranse. Hvis du trenger pengene i de neste månedene, bør du definitivt ikke investere det. Selv om du trenger det i de neste 3-5 årene, kan det ikke være lurt å investere det.

Også, hva er målet ditt? Kapitalvurdering, inntekt, begge? Dette vil avgjøre hvilke eiendeler som skal eies. Hvis du bare bryr deg om inntekt, bør markedsvolatiliteten ikke fase deg, så lenge du fortsatt får samme inntekt.

Begge disse spilles inn i risikotoleranse. Dette er din avgjørelse: Kom deg ut? Bli inne? Utnytte? Hvis du er risikofylt, kanskje du vil komme deg ut og sette eiendommene inn i noe 100% trygt, for eksempel en bank-CD. Hvis du har en klar langsiktig strategi, er det sannsynligvis ingen skade når du bor. Endelig, hvis du er en aggressiv investor med høy risiko toleranse, kan du kanskje dra nytte av det!

Risikobanen

Hvis du er risikofylt, hater du å se aksjemarkedet gå ned. Men det vil skje! Det er viktig å merke seg at det også er risiko for ikke å være i aksjemarkedet - risikoen for å miste potensielle gevinster og at eiendeler ikke holder tritt med inflasjonen. Men hvis du ikke kan sove om natten fordi DOW faller 200 + poeng, kan aksjemarkedet ikke være for deg!

Den langsiktige investor

Så, du er ikke risikofull, men du er ikke en gambler, det er greit! Hva skal du gjøre nå med volatilitet tilbake til markedet? Først må du sørge for at du er diversifisert. Pass på at du eier både aksjer og obligasjoner, og til og med kortfristede likviditetsbeholdninger. I hver bøtte må du sørge for at du også er diversifisert.

Aksjer: Small Cap, Mid Cap, Large Cap, International, Emerging Markets

obligasjoner: Kortsiktig, langsiktig, Corporate, Government, International og Municipal

Kontanter: CDer, Flytende rentefond, pengemarkeder

Ved å diversifisere, garanterer det ikke nødvendigvis fortjeneste, tap eller ødeleggelse. Historisk, jo mer diversifisert portefølje, desto bedre kunne det være å opprettholde et markedsnedgang. Ikke alle aktivaklasser stiger og faller sammen, og diversifisering utnytter dette.

Til slutt husk at du er i det for langdistanse. Gjør deg bedre i gjennomsnitt over tid, ikke bare denne måneden eller sist.

Den aggressive investoren

Ønsker du å utnytte markedsvolatiliteten? Dette er til deg!

Den beste måten å utnytte volatiliteten på er gjennom alternativer. For det første kan du skrive dekket samtaler på underliggende stillinger. Dette gir deg mulighet til å skape en inntektsstrøm med mindre risiko for at strykprisen blir overført (på grunn av volatiliteten). Du kan også kjøpe Putt mot stillinger du har, for å fungere som en sikring mot ytterligere nedgang.

Deretter kan du initiere en avstand (du kjøper en samtale og et sett med samme utsalgspris og dato). Grunnen til at du ønsker å gjøre dette er fordi du kan dra nytte av både oppover og nedadgående bevegelser, så lenge de overstiger den riktige prisen. Tapet her er om markedet ikke bryter ut av serien. Imidlertid er tapet begrenset av samtalen / puttspredningen.

Hvis du føler at markedet vil gå litt mer en vei enn et annet, kan du starte et forhold tilbake spredning. Dette kan settes eller ringes, basert på markedsvisning av opp eller ned. Du tjener i begge retninger hvis markedet bryter ut, men fortjenesten din er begrenset av ditt valg. Det er ubegrenset i den retningen du velger. For et tilbakekallingsforhold, vil du selge en samtale til lavere pris og kjøpe to til en høyere pris. Ved å motta kreditt, oppveier du ditt maksimale tap.

Konklusjon

I dette markedet er det viktig å vite hvilken type investor du er. Er du uheldig å se DOW-slipp? Du har ikke noe imot siden du ser på det over lang tid? Eller vil du dra nytte av det? Kanskje er du en kombinasjon av de tre?

Jeg vet at det kan være morsomt å ha spill penger, som du kan være mer aggressiv med, mot å ha alt som investerer i en diversifisert portefølje.

Så, lesere, hva er du? Hva gjør du akkurat nå med markedene i uro?

Skrive Inn Din Kommentar