Penger

Elsker vin? Du kan elske denne fleksible salgsjobben i Pacific Northwest

Elsker vin? Du kan elske denne fleksible salgsjobben i Pacific Northwest

De fleste arbeidsgivere rynker på å drikke på jobb.

På WineRelay er prøvetaking av vin til tider faktisk en del av jobben.

Det lille Seattle-baserte selskapet, som tilbyr salgs- og markedsføringstjenester til nesten 20 uavhengige vingårder, ser ut til å ansette to salgsrepresentanter for vin hvem vil hjelpe selge vin til kunder over telefon.

Dette er en deltidsjobb hvor du logger om 10 til 30 timer per uke.

Selv om du for det meste skal jobbe hjemmefra, må jobbkandidater leve i Washington eller Oregon. Du må reise kvartalsvis for å møte vingårdskunder for smak. WineRelays nettverk av vingårder ligger i Stillehavet Nordvest.

Som en salgsrepresentant vil du bli forventet å gjøre om et dusin samtaler en time for å oppmuntre til salg av vin. Hvis du er slått av ved kaldoppringning, ikke bekymre deg - dette er ikke det. Jobbeskrivelsen refererer til den som "varm ringer "istedenfor, fordi du vil nå ut til vingårdernes tidligere kunder, ikke prøver å få inn helt ny kundekreds.

WineRelay søker kandidater med sterke sosiale ferdigheter, en grunnleggende kunnskap om salg og en lidenskap for vin. Du bør bli drevet når det gjelder å slå salgsmål, selv i en langsom sesong.

Dette er en kommisjon-basert jobb. WineRelays grunnlegger, Michael Haas, fortalte oss basale lønnsområder fra $ 11 til $ 14 en time. Imidlertid vil salgsrepresentanter generelt gjøre om $ 15 til $ 20 time med provisjoner.

Fordelene inkluderer fleksibel planlegging og gratis og rabattert vin.

Haas sa Du får mulighet til å vokse med selskapet og gå inn i en heltidsposisjon i fremtiden, og utføre andre markedsføringsroller.

Hvis dette virker som det endelige svaret i søket etter fleksible jobber, få ditt CV og omslag klar! I følge oppføringslisten skal brevbrevet være mindre enn en halv side, noe som forklarer litt om deg selv og hvorfor du ville ha det bra. Du må også inkludere en setning om din favorittvin.

Se her for mer informasjon om denne stillingen og å søke via Indeed. Du kan også søke ved å sende et CV og et følgebrev direkte til [email protected].

For flere morsomme og interessante jobber som dette, som The Penny Hoarder Jobs på Facebook for å holde seg i løkken!

Nicole Dow er en stabskribent på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar