Penger

Den skøreste tingen skjedde på "Prisen er riktig," men ikke kjør til LA

Den skøreste tingen skjedde på "Prisen er riktig," men ikke kjør til LA

*I min beste "The Price is Right" kunngjøringsstemme*

Penny Hoarder, kom ned!

Du har vunnet en all-inclusive artikkel om de nyeste shenanigansene på det populære spillprogrammet "Prisen er riktig!"

Som en del av din premiepakke får du et gratis blikk på hva folk hevder er den galeste tingen å skje i åh, omtrent hele 46 år har showet vært i luften. Du går også hjem med innsiden av hvordan du blir en deltaker på showet - pluss litt innsikt i om det faktisk er verdt å prøve hånden din på et spill som dette!

(OK, du kan slå av announcer-stemmen i hodet ditt nå.)

The Craziest Thing å skje på "Prisen er riktig"

Ok, så hvis du har gjort det så langt uten å være som, "Noen over på The Penny Hoarder HQ har helt mistet det," er du åpenbart kjent med det lengste løpende showet i USAs historie, "The Price is Right .”

For et par uker siden feiret Drew Careys tiårsjubileum som vert etter at han overtok den berømte Bob Barker i 2007. (Side note: 10 år?! Bob Barker forlot showet for 10 år siden ?! Er denne vantro i tidens gang hva er en voksen som føles? Hva ??)

Uansett førte landing på 100-fliset av det store hjulet under Showcase Showdown en automatisk $ 1.000-premie for konkurrenten som spunnet hjulet. Vel, for å feire den monumentale anledningen som markerer 10 år som omhandler de latterlige antikkene til altfor entusiastiske spillutøvere, Drew Carey la hjulspinnende finalister vite at de vanlige pengepremiene i den delen av showet ville bli økt.

Deltakere kan vinne $ 10.000 hvis de klarte å score 100 på sin første tur, og kunne deretter konkurrere om den ekstra bonusen på $ 10.000 for landing på en grønn plass eller $ 25.000 for landing på den røde 100.

Du vet allerede hvor dette går, ikke sant?

Mellom de trehjulespinnende finalistene i den runden, "Prisen er riktig" endte opp med å gi bort $ 80.000.

Wilbert, den første konkurrenten til å gå opp til hjulet, spunnet en 75 og deretter en 25 til nab de første $ 10.000. Da han feiret sin seier, sprakk Charlotte en perfekt 100. Da de to hoppet og klemmet under resultattavlen, klarte Zachary, den tredje konkurrenten, å lande hjulet på 85 og deretter 15, og scoret den tredje perfekte 100.

Det var nesten rare nok til å få deg til å tenke produsentene kontroll det hjulet eller noe. (Jeg liker å forestille meg at et menneske kontrollerer det ved å løpe inni som det er et gigantisk hamsterhjul. Nei, du har en overaktiv fantasi.)

Alle tre spillerne fikk en bonusspinn, og mens Zachary flaks sprang ut, klarte Wilbert og Charlotte begge å score ekstra $ 25.000.

Ja, prisene var deeeefinitely riktig.

Bare ring meg Dream-Squasher

Nå, hvis du sitter der med dollarskilt i øynene, drømmer du om å høre navnet ditt, som et ufattelig publikum, skryter og roper, skal jeg stoppe deg der.

Mens spillutstillinger virker som en enkel måte å få litt raske penger på, er de ikke alle de er sprakk for å være - og du får ikke engang å beholde alt du vinner.

Noen grundigere forklaringer flyter rundt der ute på hvordan man kan bli en konkurrent på "Prisen er riktig", men her er kjernen:

  1. Først går du online for å bestille en billett. Billettene er gratis, men du (selvsagt) må ta vare på alle reise- og overnattingskostnader for turen til Los Angeles, California. (Spoiler varsel: Det er ikke en billig tur.)
  1. Deretter går du gjennom en skjermprosess på dagen for episoden din tapes. Mens en billett kan garantere deg et sted i publikum, velger produsentene de faktiske deltakerne i løpet av den hurtige, forhåndsvise screeningsprosessen hvor du har fem til 10 sekunder for å bevise din entusiasme (uten å overdrive det).

Morsomt faktum: Aaron Paul, av "Breaking Bad" berømmelse, faktisk gjort det på scenen som en konkurrent - lenge før han ble en berømt tv-stjerne.

Under showet ditt, ditt navn kanskje bli kalt, men igjen kan det ikke. Hvert show har 325 brukere, men bare ni er faktisk valgt til å spille - og bare seks gjør det forbi deltakerens rad.

Så mens sjansene for å gjøre det på det stadiet er bedre enn noen spill shows, er de absolutt ikke verdt å betale hundrevis av dollar for å ta en tur for en ikke så stor sjanse til muligens blir kalt opp og da kan være vinne en premie.

Du kan ikke unnslippe skattmannen

Som om jeg ikke var nok av en buzzkill allerede (jeg vet, jeg suger), har jeg en annen bit downerinformasjon for deg: Deltagere betaler noen ganske heftige skatter på sine gevinster.

Tilsynelatende må vinnere betale skatt på sine priser før de selv kan motta dem. Og det snakker vi heller ikke om små tall. Premiene behandles (og beskattes) som inntekter i delstaten California, som er der de mottas.

En mann avslørte at etter å ha vunnet nær $ 57 000 i premier på showet betalte han et sted mellom $ 17 000 og $ 20 000 i skatt før han kunne samle sine gevinster. Det er oppover 30%!

Er Wilbert og Charlotte fortsatt hoppedansende etter å ha hørt disse figurene? (OK, sannsynligvis ja, men fortsatt! De skal hver betale ca $ 10 500 i skatter før de kan få tilgang til en eneste krone av sine premiepenger.)

Jeg vet ikke, folkens. Jeg antar at hvis du er på vei til L.A. for en morsom tur, kan det være verdt å hooting og hollering i publikum for sjansen til å vinne en fin del av forandring - men jeg ville ikke ta sjansen min ellers.

Grace Schweizer er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Hun (og Bob Barker) vil gjerne minne deg på "Hjelp å kontrollere kjæledyrets befolkning. Få kjæledyrene dine spayed eller neutered. "

Skrive Inn Din Kommentar