Eiendom

Ting Millennials burde gjøre før du kjøper et hus

Ting Millennials burde gjøre før du kjøper et hus

Etter høgskolen, jobber de fleste nyutdannede etter. De flytter til byer der mulighetene er rikelige og enkle å finne. Men dette betyr også at de trenger å lete etter et sted å bo. Den klokeste måten å ha et hus på er å leie en eiendom.

Men leasing er ikke alltid det beste alternativet. Investorer mener at boliglån er helt lav, så det er riktig tid for unge arbeidstakere å investere i eiendommer. De kan se etter et perfekt hus som passer deres lønn.

Men før du signerer en kjøpsaftale, tenk på disse faktorene først for å være sikker på at du kjøper den riktige eiendommen.

Finn alle tilgjengelige alternativer

Ikke sett deg med den første eiendommen du ser. Se etter flere alternativer gjennom mobilapplikasjoner, onlineannonser, venner og eiendomsmeglere. Bare sakke og forsiktig velge det perfekte huset for deg. Hvis du kan besøke eiendommen, gjør du det. Du kan enkelt velge et hus hvis du personlig går gjennom det og ser dens funksjoner.

Vurder budsjettet ditt

Budsjett er det største problemet i tusenårene når man kjøper et hus. De fleste unge arbeidstakere er på oppstigningsnivå, derfor er lønnen ikke stor nok. I tillegg kan det være studielån du må betale. Men du kan sette opp et budsjett og velge en eiendom som passer til den. Selvfølgelig må du justere din livsstil. Du har mer økonomisk ansvar nå, så ukentlig middag med venner og impulskjøp bør unngås.

Tenk nærhet til arbeid

Ideelt sett vil du velge en eiendom nærmest kontoret ditt, men hvis du jobber i forretningsområdet som ville være dyrt. Prøv å se etter byer rundt jobben din som har praktisk og direkte pendling til kontoret. Dette betyr at du kan spare penger for gass og være sikker på at du ikke vil være sent for jobb.

Sjekk nabolaget

Du tenker på en langsiktig plan her, så du må være sikker på at samfunnet er sunt og bærekraftig. Hvis du er i Australia, tilbyr Lend Lease hus til salgs i Sydney og andre områder rundt om i landet. Hvis du er i USA, kan du bruke Zillow, en mobilapp som trekker data fra offentlige poster, eiere og eiendomsmeglere angående hus til salgs. Det er et stoppested for alle jaktene dine. Du kan også spørre rundt i nabolaget for å vite mer om samfunnet.

Pass på at alt fungerer

Det er en langsiktig investering du prøver å kjøpe, så sørg for at du ikke føler deg rippet etter signering. Besøk huset og sørg for at alt fungerer bra. Kontroller vanntrykket, strømmen og den generelle sikkerheten til stedet. Ikke glem å se gjennom kontrakten for å vite hva du får og ikke komme i ditt nye hjem.

Det ville være vanskelig for deg å kjøpe en eiendom i begynnelsen av karrieren din. Men hvis du ser på det langsiktige perspektivet, har du en solid grunn til å jobbe hardere. Men akkurat som enhver investering, ikke skynd deg til å kjøpe et hus. Planlegg nøye eller ellers får du mer gjeld enn eiendeler.

Skrive Inn Din Kommentar