Investere

DriveWealth Review: Mobile Investering for tusenår

DriveWealth Review: Mobile Investering for tusenår

Takket være teknologien er det en stadig økende mengde finansielle tjenester som konkurrerer om virksomheten din. Dette er selvsagt gode nyheter for deg. Du har nå et stort utvalg av alternativer når det gjelder de selskapene du velger å gjøre forretninger med.

Og på grunn av den voldsomme konkurransen, prøver finansielle produkter selskaper å skille seg og appellere til enkelte markeder.

DriveWealth er et selskap som ser ut til å være rettet mot yngre investorer med sin mobile investeringsplattform.

Slik fungerer det

DriveWealth er en mobil investeringsplattform. Du kan bruke den ved å logge på fra datamaskinen, eller mer praktisk, installere DriveWealth-appen på telefonen din.

De tilbyr ETFer og et begrenset antall amerikanske aksjer.

DriveWealth er veldig enkelt å bruke. Du kan søke etter aksjer, se grafer og kjøpe og selge, alt fra mobilenheten. I hovedsak kan du bygge rikdom på farten!

Hva om gebyrene?

Siden det er så mange meglerforetak som konkurrerer om virksomheten din, er en ting du bør være oppmerksom på, hvor mye du betaler i transaksjonsgebyrer.

Mens de fleste meglerhusene belaster alt fra $ 5- $ 10 per handel, DriveWealth koster kun $ 2,99. I investeringsverdenen er disse svært lave avgifter.

En annen god ting å vite er at det ikke er noen minimum med DriveWealth. Du kan investere så lite eller så mye du vil. Uansett vil du ikke bli straffet basert på beløpet som sitter i kontoen din.

De har også noen kule finansielle verktøy

En annen ting jeg virkelig likte om DriveWealth er verktøyene de tilbyr på deres nettsted.

De har en gratis investeringskurs, og også et andre investeringskurs som er gratis de første tretti dagene.

I tillegg har de:

  • Budsjett Kalkulator
  • Netto verdi kalkulator
  • Sparing Kalkulator
  • Cashflow Kalkulator
  • Gjeld vs Invester kalkulator (<- Det er super nyttig for å lage mattebaserte pengebeslutninger.)

De verktøyene de tilbyr er svært høy kvalitet. Det er ganske tydelig at DriveWealth er på oppdrag for å hjelpe unge investorer til å ta solid økonomiske beslutninger. Hvis du starter fra null, kan du ta en av sine gratis kurs og bruke kalkulatorene dine for å gjøre noen virkelige fremskritt på økonomien din.

Også, hvis du er super ny til å investere og ikke vil hoppe inn uten å først teste vannet, kan du registrere deg for en gratis demo-konto med DriveWealth. Med demo-kontoen får du $ 10.000 i falske penger som du kan bruke til å teste alt ut.

DriveWealth er for deg hvis ................

DriveWealth er for deg hvis du vil kjøpe og selge ETFer eller aksjer fra din mobiltelefon og ønsker å dra nytte av lave transaksjonsgebyrer.

Den ene store ulempen med DriveWealth er at de ikke tilbyr så mange verdipapirer som noen andre meglerhus gjør. Men hvis du er mer interessert i brukervennlighet og lave transaksjonsgebyrer, kan dette være en bytte vel verdt å gjøre.

Hvis du vil komme i gang med DriveWealth, kan du registrere deg for en konto her.

Hvis du ender opp med å opprette en DriveWealth-konto, kom tilbake og gi oss beskjed om hvordan din erfaring var!

Skrive Inn Din Kommentar