Penger

10 måter du kan tjene penger på dette nyttårsaften (og fortsatt ha det gøy!)

10 måter du kan tjene penger på dette nyttårsaften (og fortsatt ha det gøy!)

Vi er alle glade for å gi god riddance til 2017 og omfavne 2018 - for bedre eller verre.

Men kanskje vil vi ikke gjøre det med champagne, en fancy middag, en ny kjole og massevis av mennesker som er dekket av glitter. Eller kanskje du gjør det, men du vil ikke miste en hel lønnssjekk bare for å nyte natten?

For å hjelpe deg med å få 2018 startet på høyre fot, kom vi opp på 10 måter du kan bruke nyttårsaften til tjene penger - og fortsatt ha det gøy, hva det betyr for deg.

1. Kjør med løft

Hvis du ikke allerede har registrert deg som fører med Lyft, er det nå på tide å gjøre det.

Nyttårsaften er en av årets største netter for rideselskaper over hele landet. Folk vil ha det gøy - og de vil være trygge.

Som driver med Lyft kan du hjelpe partygoere i byen din å komme dit de kommer - og hvor de kommer fra - trygt. Ingen kjøring full eller gå i kulde!

I tillegg kan høy etterspørsel bety en travel natt og store penger for deg.

2. Få betalt for å stå i kø

Bor du i en by med varme nattklubber ... eller de som vil vises varmt?

Du kan kanskje tjene penger på de lange linjene. Vi snakket med noen profesjonelle line sitters som tjener opp til $ 25 i timen og holder en plass i kø for de som foretrekker å bruke penger til tid.

Hvis du bare vil gjøre noen raske dollar på nyttårsaften, mosey forbi de populære stedene. Hold øret åpent for grupper som klager på ventetiden, hvor sulten de er eller prøver å finne venner.

Tilbyr å holde plass for $ 20 mens de tar litt mat eller møtes med vennene sine. Det er et ganske attraktivt forslag for folk som planlegger å tilbringe hundrevis av dollar på kvelden.

Pass på å få et telefonnummer eller koble til via Facebook eller en annen meldingsapp, slik at du kan gi dem beskjed når du er nær døren.

3. Snap Some Stock Photos

Folk kledd til nesene og i store, glade vennegrupper gir flotte bilder. Bare sjekk Instagram den 2. januar ...

Dra nytte av glitrende folkemengdene i byen din for å få noen oppriktige skudd du kan selg til lager fotosider.

Du trenger ikke engang å gi opp din morsomme natt for å fylle din lagerfoto arsenal. Du kan selge bildene dine på smarttelefonen via Foap, så ikke bekymre deg for å holde styr på dyrt utstyr hele natten. (Bare hold telefonen ut av toalettet.)

Hvis du ønsker å gå for høyere kvalitet, er det fem nettsteder som betaler $ 100 eller mer for bilder.

Merk: Bygningseiere eller ledere forbeholder seg retten til å be deg om ikke å ta bilder på eiendommen deres. Ellers snap deg bort, og sørg for at du forstår om din tilsiktede bruk av bildet vil kreve en modell eller eiendomsløsning.

4. Få betalt for dine alkoholkjøp

Du leser det riktig: Det er en app som faktisk betaler deg penger for alkoholkjøpene dine.

Ibotta er en morsom cash-back app som gir deg penger tilbake på alkoholkjøpene dine - enten du går ut eller bor i. Og den er tilgjengelig over hele landet.

Slik fungerer det:

  • Last ned appen, og start en gratis konto for å bla gjennom drikkehandler fra din favorittbutikk eller bar / restaurant.
  • Velg tilbudene du vil ha, og kjøp varene.
  • Klikk på "Løs inn", og ta et bilde av kvitteringen din.

Hit $ 15 og utbetalt.

Plus: Du får en $ 10 bonus når du gjør ditt første kjøp!

5. Barnevakt

Føles du som en tidlig kveld på nyttårsaften? Bo i, nyt det med barna og få betalt.

Gjør ferien enklere for familie og venner ved å tilby å se de små mens de går ut. Du kommer til å tjene $ 20 til $ 40, hoppe over de overfylte barene og hjelpe oss med å bytte en familie inn i det nye året.

Denne jobben betyr ikke engang at du må hoppe over festligheter. Kom med godbiter, hatter og noisemakers å feire med barna. Se på balldroppen på TV, eller lag din egen, slik at du kan komme deg til sengs tidlig.

6. Få betalt for å være noen venn

Få betalt for å være en venns kompis! Jeg tuller ikke.

Du kan registrere deg for å bli en venn på RentAFriend.com, hvor betalende brukere kan kontakte deg for å delta på konserter, sportsarrangementer, familiefunksjoner, VIP-arrangementer og mer.

Det kan være brukere i ditt område som ønsker å nyte en kveld ute, men vet ikke noen i byen ennå. Registrer deg nå, så du er klar til å hjelpe dem å ringe i 2018!

Midnight kiss ikke nødvendig, forresten. Dette nettstedet bare for platoniske vennskap.

7. Ta vare på kjæledyr

Pick up kjæledyr-sittende eller hund-walking arbeid for å lindre partygoers fra behovet for å stoppe hjem mellom partier.

Bare å stoppe for å mate eller gå en hund kan tjene deg $ 40 i timen.

Hvis du ikke finner kjæledyrsoppgaver i nettverket, kan du hoppe på DogVacay for å få kontakt med kjæledyrseiere i ditt område.

8. Lei ut baby ting til familier som reiser (bare New York)

Hvis du bor i New York, er du i ferd med å se tonnevis av folk som oversvømmer byen din for å se ballnedgangen i Times Square ved midnatt.

For familier som reiser med barn, kan det bety store hodepine, pakking og transport av baby ting på tvers av flyplasser, fly, tog og biler.

GoBaby app har som mål å gjøre det lettere for foreldrene - samtidig som du får muligheten til å tjene ekstra penger.

Appen er en foreldre-til-forelder markedet hvor reiser foreldre kan leie baby utstyr som barnevogner, bilseter og andre gjenstander fra lokale foreldre med det samme til overs. Bruk den til å tjene penger på ditt ekstra babyutstyr!

Slik fungerer det:

  • Last ned appen gratis her.
  • Ta et bilde av elementet du vil leie ut. Legg til en kort beskrivelse, og sett prisen.
  • Velg om du vil levere varen eller få leieren hente den opp.
  • Gi varen til leieren, og få den tilbake innen planlagte datoer.
  • Får betalt!

9. Ta Polaroid-bilder

Du kan ikke være med i det, men du kan tjene ekstra penger for å hjelpe festlige grupper eller glade par fange det nye årets magi.

Kjøp et Polaroid-kamera, og tilbud om å ta sitt bilde utenfor barer, restauranter og klubber. På $ 5 til $ 10 per bilde, er det en billig memento for dem og en enkel inntektskilde for deg.

10. Lag Bar-spill

Samarbeide med en venn som er villig til å holde seg relativt nykter i minst en del av natten, og du kan tjene noen kroner eller gratis drinker.

Disse seks idiotiske bar-spill er garantert å jobbe, hvis du kan finne lånere som er villige til å ære dem.

Du kan ikke være alles beste venn hvis du prøver for mange på ett sted eller blir for seriøs om å kreve pengene dine. Pass på at alle har det gøy, og tilbud om å kjøpe neste runde hvis du ender med å vinne stort!

Dana Sitar ([email protected]) er en senior forfatter / nyhetsredaktør på The Penny Hoarder. Si hei og fortell henne en god spøk på Twitter @danasitar.


Skrive Inn Din Kommentar