Penger

Denne Twitch Streamer-aksjer, hvordan han slått en hobby i en seks-karriere

Denne Twitch Streamer-aksjer, hvordan han slått en hobby i en seks-karriere

Cory Michael husker ikke akkurat det øyeblikket han innså at han kunne leve å spille videospill.

For fire år siden begynte han å streame spillets økter og kommentere på internett som en hobby. Over tid har mange mennesker - over 29 millioner - stemt inn for å se ham på Twitch, en gratis videostreamingstjeneste som ble lansert i 2011. Med det slags publikum, tok Twitch sin partnerskapssøknad og ble enige om å betale ham å spille .

«Jeg vet bare når jeg har samarbeidet med Twitch og så ballen rullende på det, det var ganske klart at jeg skulle kunne tjene penger på det,» sier Michael. Da videospillet "Destiny" kom ut, ble hans kanal "blåst opp".

"Jeg kunne gjøre mye og tjente mye mer penger enn jeg trodde jeg kunne klare på Twitch eller generelt, spesielt [som] en fyr uten en høyskolekarriere."

Nå Michael, som går ved skjermnavnet King Gothalion, har slått kringkasting videospill på Twitch fra hjemmet til en heltidsjobb som betaler ham seks figurer i året.

En dag i King of Gothalion

På en gjennomsnittlig dag vekker lyden av en gråtende baby 33-åringen Michael, som bor i Land O 'Lakes, Florida. Etter å ha tilbrakt sin 5 måneder gamle sønn, går han tilbake til sengs for et par timer før han hjelper sine to døtre, 9 og 11, gjør seg klar for skolen. Når hans kone, Samantha Michael, tar jentene i skole, hodet han oppe på kontoret for å starte streaming.

Corys kontor er satt opp som et kommandosenter med tastaturer, spillmus, lydblandingsutstyr, et stasjonært videokamera og mikrofon plassert rundt et buet trebord. Han sitter i stolen foran en veggmalet Chroma nøkkelgrønn og ser på tre store TVer plassert rundt pulten.

Når utstyret er alle systemene går, starter han strømmen sin, venter 10 minutter for folk å logge inn og deretter begynner å spille spillet.

Michael strekker vanligvis i seks til ni timer om dagen, pluss ytterligere to til fire timer på enkelte kvelder, alt fra alt fra 50 til 70 timer i uken. Han streier vanligvis hver dag, og med mindre han går ut av byen, tar det bare rundt tre dager av en måned.

"Du må gjøre hva du må gjøre," sier Michael, og legger til at suksess på Twitch er direkte knyttet til hvor mye tid som tilbys online. "Dine beregninger går ned når du ikke er på."

Hvorfor tror han folk ser ham spille?

Hvis du spør Michael hvor bra han er i å spille videospill, vil han fortelle deg at han er "OK".

"[Hvis] du bygger kanalen din på spillerens ferdigheter, vil noen til slutt passere deg, men ingen andre kan bli bedre deg, sier han. "Jeg prøver å bygge kanalen rundt meg selv og mine verdier og humor, i stedet for hvor godt jeg er på det jeg spiller, for til slutt vil jeg ikke være ... Kan ikke være best for alltid."

Det er ikke å si at Michael er en slouch. Du kan fortsatt se ham løpe og gå på vei gjennom multiplayer-kamper, men seerne får også vite mannen bak King Gothalion-skjermnavnet. Twitch har en live kommentarer seksjon som gjør at seerne kan samhandle med streamer og hverandre. De får høre Michaels kommentar på kampen, hans tanker om kommende nedlastbart innhold for spillene han spiller og hva annet folk spør.

"Jeg tror jeg er ganske god med å koble til folk og snakke med folk, og jeg antar at de ser det som ekte og morsomt å se på," sier han.

Og spillet finner du vanligvis han spiller når du stiller inn? "Destiny 2."

Michael sier at hans kanal begynte å vinne popularitet i 2014 med utgivelsen av "Destiny", en sci-fi første person shooter franchise. Det er kjent som et "massivt multiplayer online" spill, eller MMO, som oppfordrer folk til å spille sammen under oppdrag og raids. Dette skaper et nettsamfunn og gir spillet en lengre levetid enn andre, som har en tendens til å miste popularitet når historienes oppdrag er fullført.

Hvordan tjene penger kringkasting på Twitch

Michael sier at det er tre måter å tjene penger på å spille videospill på Twitch - tipping, annonseinntekter og abonnementer.

Seere kan sende Twitch streamers tips - noen ganger kalt donasjoner, selv om Michael ikke liker det termen - direkte til spilleren. Twitch deler også en del av pre-roll-videoannonsene som spilles før seerne kan se streamen. Og seere kan også abonnere på King Gothalion-kanalen for $ 4,99 per måned.

Michael vil ikke si hvor mange totalt abonnenter han har, men han sørger for å gjenkjenne dem når de ser på. Han satte opp et program for å spille en utdrag av "Space Jam" -temaet for å varsle ham når en abonnent begynner å se. Han tar også et øyeblikk til å gi et utkall til sine lengeids-supportere.

Michael sier at hans seerevidde varierer fra 4000 til 7000 mennesker til enhver tid, og dette nummeret kan spike når nytt innhold blir utgitt på "Destiny 2." Hans 29 millioner totalt antall visninger og de daglige seernumrene gjør, Michael er en "mid-level" kanal.

Sammenlign det med en Twitch-streamer som 27-åringen Tyler Blevins, aka Ninja.Han har trukket over 205 millioner seere i løpet av sin kanal. På en senere ettermiddag så mer enn 133.000. Ifølge en Forbes-artikkel gjør han $ 560 000 per måned fra abonnementer for å se ham spille spillet Fortnite. Og det teller ikke tips og pre-roll-annonsenes inntekter.

Du kan ikke planlegge en vei for suksess på Twitch, ifølge Michael. Streamers kan male i mange år før de får øyeblikket i rampelyset, om det noen gang kommer. Deretter er det en konstant kamp for å holde seg relevant og beholde et publikum.

"Alle som gjør det på Twitch har blitt heldige på et tidspunkt fordi det ikke er noen hemmelig saus til det," sier Michael.

Livet før kringkasting

Før sine dager sprakk vitser og ledende raid i "Destiny 2", jobbet Michael og hans kone Samantha Michael begge på Applebees. Cory var en server og leder mens Samantha gikk på sykepleie og ventet bord om natten.

Da Samantha ble en heltids sykepleier jobbet hun om midnatt til 8:30 am mens Cory fortsatte å jobbe på restauranten. Disse ikke-synkroniserte arbeidsplanene gjorde det vanskelig å heve to barn og få endene til å møtes.

I fritiden spilte Cory videospill. En av vennene hans, som allerede var streaming på YouTube, foreslo at han gir det et skudd. Cory og Samantha snakket om hans ønske om å streame på Twitch heltid.

"Det var bare noe han var lidenskapelig om, og han likte det," sier Samantha, 29. "Det var bare et av disse sprangene av tro, som," OK, her går vi. "Ingen tap hvis det ikke trente .”

Da pengene fra Twitch begynte å komme inn, kunne Samantha avslutte sykepleiejobben fordi Cory gjorde nok til å støtte familien.

Forbereder for livet etter streaming

Popularitet på Twitch er en veldig svak ting. Selv om Michael har utviklet en lojal følge, vet han at det er en mulighet for at hans seere kan begynne å synke. Derfor forbereder han seg allerede etter Twitch.

Michael og fire forretningspartnere startet et kaffeselskap i september. På grunn av deres kombinasjon av internett, har det vært "i den svarte siden dagen 1." Venturen er en del av Michaels langsiktige plan om å stole på andre bedrifter enn spillstrøm for sin primære inntekt.

"Relevans [på Twitch] er noe som er veldig stressende å stadig kjempe for," sier han. "Jeg vil gjøre det så lenge jeg kan, men jeg vil sette meg opp for å gå bort når jeg vil, ikke gå bort fordi jeg trenger det."

Matt Reinstetle er en stabforfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar