Investere

Spør Leseren: Hva er din favoritt Personlig Finans App eller Tool?

Spør Leseren: Hva er din favoritt Personlig Finans App eller Tool?

Det er massevis av personlige finansapplikasjoner der ute i dag. Listen fortsetter å vokse og vokse - nesten i alarmerende grad. Jeg blir bedt om å vurdere apps nesten daglig fra nye oppstart, det er faktisk litt skummelt. Jeg mener ærlig, hvor mange apper trenger vi?

I dag ønsket jeg å spørre deg hva som er noe av din favoritt personlige økonomi apps?

Disse kan være apps for telefonen din, elektroniske apper du bruker regelmessig, eller noe som er teknisk relatert til personlig økonomi. Dette er ganske bredt, men det er greit! Kanskje vi alle kan oppdage nye, nyttige apps.

Hva jeg bruker nå

Her er noen av mine favoritt personlige finansapplikasjoner for å få oss i gang:

  • Personlig kapital -Jeg elsker å bruke Personal Capital for å holde økonomisk organisert. Deres dashbord som lar deg koble alle kontoene dine er bra, og deres porteføljeverktøy fungerer godt. Jeg skulle ønske det var litt mer å investere i sporing og administrasjon, men det er det beste skybaserte nettbaserte pengestyringsprogrammet jeg har funnet.
  • Quickbooks Online -Jeg må administrere forretningsfinansene, og Quickbooks online er flott. Jeg elsker å kunne få tilgang til kontoene mine hvor som helst, og Quickbooks Online tillater bare det.
  • Trov -En av funksjonene som jeg likte fra Quicken, var å ha et hjem lager. Men siden jeg ganske mye har sluttet å bruke Quicken og har byttet til skybaserte tjenester, er det vanskelig å holde oversikt over et boligbeholdning. Hvorfor bry seg? Vel, forsikring er en stor. Jeg bor i et brannfeltområde, og slike ting bekymrer meg - så jeg liker å være forberedt. Uansett, Trov, la oss lage et hjem lager og ta bilder i appen. Det sporer til og med verdier for deg. Temmelig stilig.
  • FeeX - Jeg skrev nylig om hvordan FeeX hjalp meg med å spare mye penger på investeringskostnader. Med denne nifty-appen kobler du online meglerkontoer og analyserer dine investeringer på avgifter og ytelser. Hvis det finner et bedre fond som samsvarer med din nåværende investering, forteller den deg. Stor penger sparer her!

Din tur

Fortell meg og samfunnet - hvilke personlige finansverktøy og -applikasjoner bruker du akkurat nå?

Skrive Inn Din Kommentar