Banker

3 Faktorer å vurdere når refinansiering av studentlån

3 Faktorer å vurdere når refinansiering av studentlån

Studielån kommer i mange former og størrelser. Det er Stafford Lån, Perkins Lån, og en rekke private studenter lån tilgjengelig for studenter inn på college. Å velge det beste studielånet på høgskolen er ingen enkel oppgave. Etter at du har uteksaminert, kan studielånene dine kanskje ikke passe din økonomiske situasjon.

Studielånsfinansiering er et nytt og potensielt gunstig alternativ for nåværende studielåntakere. Refinansiering studielån har vært et populært emne i løpet av det siste året fordi du ved å refinansiere og konsolidere studielånene har muligheten til å tilpasse studielånets tilbakebetaling til din økonomiske situasjon.

Her er tre viktige valg du bør vurdere når du refinansierer studielån.

# 1 - Finn riktig utlåner

Hvis du har private studielån, vet du at det er mange studentlån långivere på markedet. Det samme gjelder for refinansiering av studielån. I løpet av de siste to årene har studentlånsfinansiering blitt et attraktivt marked for private långivere og investorer. I 2011 ble Social Finance (aka SoFi) pioner i markedet for refinansiering av studentlån. Siden SoFi lanserte, har en rekke nye långivere gått inn i refinansieringsrommet for studentlån. Bedrifter som CommonBond, LendKey og U-fi har alle kommet inn i markedet og leter etter refinansieringen.

Å sammenligne disse långiverne er en vanskelig oppgave. Hver utlåner tilbyr en rekke spesifikke fordeler og bruker tilpassede underwriting kriterier. Du kan finne deg selv godkjent hos en utlåner, og ikke en annen. Pass på å se på fordelene som tilbys av hver utlåner. Som et resultat av all den siste konkurransen i bransjen har fordelene blitt et stort salgsargument. Du bør se etter fordeler som er viktige for deg. For eksempel tilbyr noen långivere cosigner-utgivelse. Andre tilbyr penger tilbake belønninger. Og noen långivere tilbyr selv programmer som hjelper deg med å finne nettverk og finne jobber i din bransje.

Et nytt selskap som heter LendEDU, lar deg sammenligne alle de høyeste studentlånene med refinansiere långivere med ett program. Ved å starte ditt søk på LendEDU, kan du vite at du får alle de beste prisene og fordelene med bare ett program. LendEDU arbeider med långivere som SoFi, U-fi, LendKey, CommonBond, DRB, iHelp og andre.

# 2 - Velg den beste termens lengde

De fleste studielåntakere får en 10 eller 15 års løpetid for å tilbakebetale studielånene sine. Når du opprinnelig tar ut et privat eller føderalt studielån, er du ikke i stand til å velge lengden din. De fleste termiske lengder er generiske og det samme for hver låner. Men ved å refinansiere studielånene dine, har du muligheten til å velge en ny terminslengde for tilbakebetaling av lånet ditt.

Hver student lån refinansiere utlåner har et unikt sett av term lengder tilgjengelig. Generelt vil du kunne velge mellom 5 år, 10 år, 15 år, 20 år og 25 års løpetid for tilbakebetaling av lånet ditt. Noen studentlån refinansiere långivere tilbyr selv 8 år og 12 år tilbakebetaling vilkår. Hver siktlengde vil ha en annen rente og månedlig betaling. Som tommelfingerregel, desto kortere er lengden, jo lavere hastighet og jo høyere månedlig betaling.

Det motsatte gjelder for lengre sikt lengder. Hvis du velger en 25 års siktlengde, vil du ha en lavere månedlig betaling, men en høyere rente. Du vil også betale mer interesse i løpet av lånet ditt. Når det er sagt, hvis du velger lengre lengde, har du fortsatt muligheten til å betale av studielånet ditt raskt. Nesten alle studielåns refinansiere långivere krever ingen forskuddsbetaling. LendEDU skrev en nyttig veiledning som fremhever alle långiverens lengde og rentealternativer. Alle de beste studentlånsfinansiere långivere blir vurdert og vurdert for enkle sammenligninger.

Noen låntakere ønsker å betale sine studielån så raskt som mulig. Andre ser etter å leve mer komfortabelt ved å spre ut tilbakebetaling. Uansett, sørg for at du velger den beste termen lengden for din økonomiske situasjon og mål.

# 3 - Få den beste renten

Hvis du har føderale studielån, har du en fast rente. Hvis du har private studielån, kan du ha en variabel eller fast rente. Fastrenter endres ikke i løpet av lånet. I motsetning til dette vil variabel rente endre seg over lånets løpetid. Variabel rente vil bevege seg opp og ned med markedsrenter. De fleste långivere baserer sine variable priser av den ene eller tre måneders LIBOR. Hvis renten blir høyere, vil variabelrenten bli høyere også. Hvis renten går ned, vil variabel rente også gå ned. I dag er rentene ekstremt lave, og de låntakere med variabel rente er til nytte.

Ved å refinansiere studielånene dine får du muligheten til å velge en ny rentetype. De fleste studentlån refinansiere långivere tilbyr variabel og fast alternativer. Noen tilbyr selv hybridprisalternativer. Betydningen vil frekvensen være en blanding av variable og faste priser. Hvis du ønsker å låse til lave priser, og planlegger en lengre tilbakebetaling, kan en fast rente være et godt alternativ. Fastrente garanterer en konstant månedlig betaling og kan hjelpe deg med å sove litt bedre om natten.

Hvis du ønsker å tilbakebetale lånene raskt, kan en variabel rente være et bedre valg. Variabel rente har en tendens til å starte om lag 1,5% til 2% lavere enn faste priser. Du kan velge din rente og lengde etter at du har blitt godkjent for lånet. Så ikke bekymre deg om å bli sittende fast med et bestemt alternativ tidlig i prosessen.

Studielånsfinansiering kan være et godt alternativ for kredittverdige låntakere. Ikke alle vil være kvalifisert, men hvis du kvalifiserer, vær sikker på å vurdere alle de ulike fordelene og alternativene som er tilgjengelige. For å kvalifisere, vil du sannsynligvis ha god kreditt, bruttoinntekt over $ 50.000, og et gjeldsinntekter på under 40%.

Skrive Inn Din Kommentar