Penger

Her er hvordan forhandlere forvandler måten vi returnerer uønskede gaver til

Her er hvordan forhandlere forvandler måten vi returnerer uønskede gaver til

Jeg vet ikke om deg, men min ferie shopping i år besto av å klikke bort på min laptop - for alle av det.

Jeg liker ikke kjøpesenteret. Jeg har aldri. Og ideen om å våge seg inn i dypet i feriesesongen skremte meg. Store folkemengder? Nei takk! Så online shopping var for meg.

Faren for det? Jeg kjøpte min betydelige andre et par sko fra Banana Republic Factory som er en størrelse for stor, og nærmeste butikk hvor han kunne få et bedre passende par er 60 miles unna.

Oops.

Heldigvis gjør forhandlerne avkastningsprosessen enklere for forbrukerne, og de tilbyr nå flere gavealternativer enn noen gang.

Detaljister har bedre returalternativer i år

En nylig artikkel fra The Wall Street Journal sier at nettbaserte og tradisjonelle forhandlere har utvidet sine returalternativer for å gjøre dem mer praktiske for kundene. Disse forhandlerne vil bruke alt fra butikkkiosker og skap til kjøpesenter, matbutikker, pakkefraktsteder og hjemmehenting, sier The Wall Street Journal.

Tobin Moore, daglig leder av logistikkutbyderen Optoro Inc., fortalte The Wall Street Journal at rundt 90 milliarder dollar i ferievarer, kjøpt både på nettet og i butikkene, vil bli returnert mellom nå og de første ukene av det nye året.

Når det er sagt, hvis du har mottatt en gave i år, er det ikke helt riktig for deg, du har mange returalternativer.

Her er hvordan noen få populære forhandlere vil akseptere avkastning:

Amazon: E-handelsgiganten har nå over 2000 Amazon-skap, hvorav 400 er i Whole Foods-butikker. For å returnere en pakke på en Amazon-skap, besøk online retursenter og foreta en forespørsel. Etter at du har gjort forespørselen, vil du motta en e-postmelding med en kode for avbestilling av lokaler og instruksjoner.

Her er en fullstendig oversikt over Amazans gratis returpolicy.

J.C. Penney: Du kan ta med en uønsket gave og bytte den, eller hvis du har gavekort, kan du motta tilbakebetaling i form av gavekort. Hvis du velger å sende varen tilbake, må du betale for frakten.

Kohls: Du kan returnere din Kohls gave i butikker og få en umiddelbar tilbakebetaling hvis du har pakken. Uten pakkebrevet kan du få en Kohls varemerkekredit eller en tilbakebetaling fra bedriftens side. Hvis du vil sende varen tilbake, dekker Kohl ikke prisen.

For Amazon-kunder, vil Kohls pakke og skip returnere gratis til nettbutikken i 82 butikker i hele Los Angeles og Chicago.

Mål: Target aksepterer returnering i butikken og tilbyr også gratis online avkastning. For å returnere varen din gratis, skriv bare ut en forsendelsesetikett på nettet og slipp den av på en autorisert UPS-plassering.

Walmart: Den massive forhandleren tilbyr Mobile Express Returns kiosker i butikken, som lover fem minutters retur. Tilbakebetalinger behandles på en til to dager. Kunder kan også returnere elektroniske gjenstander gratis. De kan enten skrive ut en forsendelsesetikett på nettet og slippe av på et bestemt sted eller returnere varen i butikkene.

Selvfølgelig, der Er en fangst

Hvorfor gjør forhandlere det enklere å returnere varer i person, i stedet for å bare la folk sende det tilbake til liten eller ingen kostnad?

En grunn er at de ser en mulighet til å få kunder til å foreta ekstra kjøp når de gir tilbake uønskede gaver, sier The Wall Street Journal.

Og fra personlig erfaring kan jeg si at det noen ganger virker. Jeg dro nylig til Ann Taylor Loft for å returnere et par bukser jeg bestilte på nettet fordi de ikke passet. Det som skulle være en rask utveksling, endte med at jeg brukte mer penger enn jeg først gjorde på nettet.

Ups igjen!

Bekymret du vil ikke kunne motstå trang til å splurge når du returnerer en gave? Her er tre måter å slå fristelsen på:

1. Ta med en venn

En av de beste måtene å holde deg selv ansvarlig er å ha hjelp. Overskrifter til en butikk for retur? Ta med en venn med deg og la dem få vite at du er på oppdrag for å returnere varen - og at oppdraget ikke innebærer å gjøre noen ekstra kjøp. Hvis de er en god venn, holder de deg til det. Hvis ikke, finn ... finn nye venner?

2. La ditt kredittkort være hjemme

Ah, ja, kredittkortet. Denne høytiden, det var øyeblikk der jeg tenkte å kutte meg opp. Dette var et spørsmål om at jeg var rett opp uforsiktig med det - ingen unnskyldninger her.

Den beste måten å motstå trang til å bruke penger du ikke har? La ditt kredittkort være hjemme. Hvis du egentlig Ønsker å kjøpe noe, må du bruke et debetkort eller kontanter, noe som kan få deg til å tenke to ganger før du spiser penger.

3. Når alt annet feiler, send det

Hvis forhandleren tilbyr gratis frakt på avkastning, kan du være bedre å gå den ruten. Hvis du må dekke fraktkostnadene selv, kan det nok være et incitament til å returnere det personlig uten å bruke ekstra penger.

Lykke til!

Kelly Anne Smith er en junior forfatter og engasjementspesialist på The Penny Hoarder. Fang henne på Twitter på @keywordkelly.

Skrive Inn Din Kommentar