Virksomhet

Hvordan tjene gode penger mens du er på college

Hvordan tjene gode penger mens du er på college

Det gamle ordtaket "Du må ha penger til å tjene penger," gjelder som alltid for enhver kollegial som forsøker å få en utdannelse og investere penger på samme tid. Men hvis du ikke har penger til å tjene mer penger, må du gå ut og tjene den.

Her er en fantastisk liste over unike og originale ideer som jeg legger sammen om hvordan du kan tjene penger mens du er på college.

Tutor

Jeg har et godt tips for å finne et vell av veiledningsarbeid på en enkel plassering. De fleste universitetets atletiske programmer gir gratis veiledning for sine mest elskede studenter, nemlig idrettsutøvere.

Først, gå til atletisk programmet og be om at de legger deg på sin liste over veiledere. Deretter gjør venner med noen idrettsutøvere, fortell dem at du kan veilede dem gratis for dem, og wallah, du kan tjene penger. Hvis du ikke er sikker på hvor du skal gå for å finne kontorene til friidrettavdelingen som kan sette deg opp med veiledningsjobb, bare spør noen idrettsutøvere på skolen din.

Hvis du konsekvent tar gode notater for en klasse, kan du også selge notatene dine på et nettsted som FlashNotes og tjene enda mer penger.

Spør din favoritt professor for en jobb

Dette er en fin måte å utvikle et personlig forhold til noen i ditt felt, og tjene gode penger samtidig. Det er to typer jobber som en professor kan måtte tilby deg. Den første typen jobb er deres personlige assistent, noe som innebærer å gjøre ting som gradering av papirer og tester, og gjør administrativt arbeid.

En annen type jobb som en professor kan tilby deg, er i forskning. I disipliner som naturvitenskap, har professorer ofte behov for pålitelige studenter til å hjelpe i sine forskningsprosjekter. Selv om du ikke er den beste av elevene, kan professoren gjerne bruke tjenestene dine bare fordi du uttrykte interesse og viste motivasjon.

Vær et emne for psykologiske studier på campus

Å være en human lab rotte for ditt lokale psykologi program betaler vanligvis pent. Bare for å vise opp og gjøre enkle oppgaver, gi mening om noe, eller snakke med noen, kan du enkelt få betalt oppover på $ 20 for bare noen få minutter av tiden din.

Sørg for å fortsette å sjekke inn med dem for fremtidige psykologiske studier. Hvis din campus er vert for mange studier, kan det bety mye ekstra penger for deg.

Vær en sesongbasert entreprenør

Se deg og se hvordan du kan starte en liten bedrift av deg selv eller med venner. Noen mulige ideer selger blomster og sjokolade til Valentinsdag, eller selger skjorter og høyskoleutstyr under sportsarrangementer.

Pass på å sjekke inn lovligheten til alt du vil gjøre. For eksempel kan skolen ikke tillate private leverandører å selge på campus.

Ønsker du flere ideer om å komme i gang med entreprenørskap? Sjekk ut vår liste over 50 + måter å starte en sidejobb.

Lær på helgen

Det er mange muligheter for undervisning i tider som ikke bør forstyrre din travle studieplan. Mange religiøse eller kulturbaserte læringsprogrammer gjennomføres i løpet av helgen, hvis du er i stand til å lære for din religiøse eller kulturelle organisasjon, kan du være på vei til å tjene noen fine penger samtidig som du gjør noe godt for samfunnet.

Non-Profit Jobs

Hvis du er den typen person som liker å bruke tid og energi til å jobbe for gode årsaker, kan du like godt få betalt for arbeidet ditt. Prøv å gå til ideell etter eget valg og be om en jobb. De kan ha en jobbåpning du ønsker, eller du kan presentere et forslag til dem som beskriver et prosjekt du vil implementere for dem.

Hold øynene og ørnene åpne for å finne andre gode og kreative muligheter for å tjene penger på campus.

Lesere, hvilke andre jobber har du jobbet på college?

Skrive Inn Din Kommentar