Liv

9 kjøp som koster deg i dag - men du sparer penger i fremtiden

9 kjøp som koster deg i dag - men du sparer penger i fremtiden

Du vet det gamle klisjeet: Du må bruke penger for å tjene penger ... er, lagre penger.

Ja, vi prøver generelt å finne måter å unngå å bruke penger på - det er ingenting som å få mye (eller freebie)!

Men noen ganger er det litt verdt å spare, spesielt hvis det sparer mye penger i det lange løp.

Her er ni måter å spare penger senere ved å tilbringe noen i dag ...

1. Abonner på Lagre på barberingsmateriell

Hva bruker du vanligvis på en fem-pakke engangsbærer fra en forhandler som Target? Fem dollar? Og du må gå til butikken for å plukke dem opp eller betale for frakt for å få dem levert.

Med et Dollar Shave Club-abonnement kan du få et gratis håndtak, pluss opptil fem friske blad hver måned for så lite som $ 1.

Det er $ 48 per år i besparelse - $ 2,352 lagret på barberingsmateriell fra 18 år til du går på pensjon på 67 (fordi, etter det, hvorfor ikke la det gå?)

Og DSC tar alt arbeidet ut av strømpe barbering forsyninger. Du kan angi abonnementet ditt og glemme det.

Du kan enkelt bytte til hver annen måned eller pause abonnementet ditt hvis du reiser. Det er også enkelt å legge til elementer, som barbersmør og til og med hårgel, når du trenger dem.

Du kan registrere deg nå og få den første måneden gratis (etter det er det bare noen få dollar hver måned).

2. Bli medlem for å få gratis frakt på Amazon

Du vet allerede shopping på Amazon er en smart måte å spare penger på nesten alt på listen din. Bruk Amazon Prime for å få mest mulig ut av disse besparelsene med gratis to-dagers frakt.

På $ 99 per år, vil du gjøre matte for å sikre at et Prime-medlemskap er verdt det.

For eksempel, hvis du mottar omtrent tre forsendelser per måned til omtrent $ 5 hver i fraktkostnader, vil Prime spare deg $ 81 hvert år. Hvis du stole på Amazon for alt fra elektronikk til nødvendigheter som mat og toalettsaker, kan besparelsene dine være mye mer.

Et Prime-medlemskap kommer med noen ganske kule pengerbesparende fordeler utover gratis frakt også.

Medlemmer får tilgang til streaming TV, filmer og musikk; ubegrenset lesing i bøker, blader og mer; ubegrenset fotolagring, pluss tidlig tilgang til Amazon Lightning-avtaler. Tenk på hvor mye du kan spare strømpe din tenne!

Registrer deg her for å starte en gratis prøveperiode på en måned (etter at det er $ 99 for året eller $ 10,99 per måned).

3. Handle på nettet for å tjene gavekort

Vi finner ofte bedre avtaler å handle online enn i butikken - men det er enda bedre grunn til å handle online. Du kan tjene gratis gavekort.

Trikset melde seg på et nettsted som heter MyPoints, et tilbakebetalingsside som belønner deg for handelen du skulle gjøre i alle fall.

Når du registrerer deg, kan du dra nytte av dette spesialtilbudet: Du får et gavekort på $ 10 etter eget valg når du bruker $ 20 på noe.

Det er en automatisk $ 10 i besparelser neste gang du handler!

Slik får du det:

  1. Registrer deg for MyPoints med ditt navn og din e-postadresse.
  2. Innen 30 dager, logg inn på portalen og tilbringer minst $ 20 på en av sine mange partnerforhandlere.
  3. MyPoints vil da gi deg $ 10 verdt bonuspoeng (1,750 poeng).
  4. Du kan enten be om gavekort på nettet eller i posten. Velg et gavekort for Amazon, Walmart, Target eller en rekke andre store forhandlere.

4. Lad innkjøpene dine tjene penger for senere

Hvis du ikke bruker et belønningskort for dine daglige kjøp, forlater du gratis penger på bordet.

Her er et alternativ vi liker: Det er Chase Freedom Unlimited-kortet. Dens krav til berømmelse? Du vil tjene ubegrenset 1,5% kontant tilbake på alle dine kjøp. Plus, hvis du bruker $ 500 i de første tre månedene med å åpne kortet (hei, dagligvarer), vil du lomme en $ 150 bonus.

Det er ingen årlig avgift, og tilbakebetalingsbeløpet utløper ikke. Vi sjekket Credible's årlige belønning kalkulator, og det anslår $ 417 i årlige belønninger basert på våre vaner. * (Du kan angi dine unike utgifter vaner og se hva du også vil tjene.)

Bli registrert - og 0% intro APR i 15 måneder - her.

* Beløpene for årlig belønning vil endres basert på beløpene du oppgir. Navn og definisjoner for månedlig utgiftskategori kan variere mellom utstedere, og kategorier kan ikke justere en-til-en.

Informasjonen til Chase Freedom Unlimited-kortet har blitt samlet uavhengig av The Penny Hoarder. Meninger som er uttrykt her, er forfatterens alene, ikke kredittkortutstederens, og har ikke blitt vurdert, godkjent eller på annen måte godkjent av kredittkortutstederen. The Penny Hoarder er en partner av troverdig.

5. Få gratis frakt på Walmart

Bor i en dyr by uten en nærliggende Walmart? (Eller kanskje du bare ikke vil tråkke gjennom det tilsynelatende endeløse gangene?) Dra nytte av butikkens kjente lavpriser ved å handle online.

Vi elsker Walmart for alle de smarte måtene som hjelper deg med å spare penger på alt fra dagligvarer til leker. Og dette gjør det enda bedre.

Med Walmarts Shipping Pass, kan du få gratis to-dagers frakt på enhver bestilling, uten minimumskjøp. Hvis du er en ivrig Walmart shopper, kan det bety mange besparelser!

Du får gratis frakt på husholdningsartikler, toalettsaker, klær, elektronikk, leker og mer fra Walmart.com for $ 49 per år.

Walmart krever vanligvis et minimum på $ 50 for å få gratis frakt, men med Shipping Pass kan du bestille det du trenger - og bare at. Du sparer penger ved å hoppe over impulsen, fylle inn kjøp.

6. Kjøp i bulk og lagre

Hvis du spiser barn eller kjæledyr, har dyre resepter, eller bare elsker å fylle på rimelig vin, kan et Costco-medlemskap være verdt prisen.

Et vanlig "Gold Star" Costco medlemskap koster $ 55, og det er nødvendig å handle medlemsklubben.

For den prisen kan du spare penger å kjøpe dagligvarer i bulk, samt nyte rare rabatter på ting som forlovelsesringer og kister!

Du kan kjøpe medlemskapet ditt online. Du vil motta et medlemskort via e-post innen to dager, og du kan begynne å handle online eller på en hvilken som helst Costco-beliggenhet rundt om i landet.

7. Lagre på favorittbøkene dine - og kaffe

Elsker du en spasertur rundt en god gammeldags murstein-og-mørtel bokhandel? (Husk at vi er forfattere her, så dette høres ut som en perfekt dag…)

Du kan spare penger på dine kjære bøker - og Starbucks kaffe! - med Barnes og Noble medlemskap. For $ 25 per år får du et medlemskort som gir deg 10% rabatt på alt i butikken.

Hvis du bruker mer enn 250 dollar i året på bøker, spill og musikk - omtrent 11 innbundne bøker - vil dette medlemskapet spare deg for penger.

Eller, hvis Barnes og Noble Café er ditt favorittsted for å stoppe for en daglig latte, vil du raskt gjøre pengene dine tilbake i besparelser - og så noen.

8. Få gratis frakt hos hundrevis av forhandlere

Hva om din favorittforhandler ikke tilbyr gratis frakt? Vi fant et nettsted som heter ShopRunner som tilbyr en løsning.

For en engangsavgift på $ 79 får du et livsløpsmedlemskap, som gir deg gratis to-dagers frakt på eventuelle bestillinger hos hundrevis av partnerforhandlere.

Du får nytte når du handler online hos forhandlere som Neiman Marcus, Cole Haan, Toys'R'Us, GNC og mer.

Når du er medlem, er ShopRunner enkel å bruke. Så lenge du er logget inn på nettstedet, vil du være logget inn når du handler på et hvilket som helst partners nettsted. Ellers vil du se en ShopRunner-logo på en produktside, som du kan klikke for å logge på.

Registrer deg her for å starte en gratis 30-dagers prøveversjon.

9. Stream musikk for å lagre på poster (og CDer og kassetter ...)

Hvis du er en musikk-junkie (og du kan regne med å forgo vinyl), kan du spare masse penger og plass ved å abonnere på en streaming-tjeneste.

Du kan få gratis tilgang til annonsestøttede versjoner av de mest populære tjenestene. Men hvis du vil ha friheten til å laste ned album, lytt til sanger a la carte og forgod annonser (for sanitets skyld), er et abonnement verdt det.

Pandora One gir deg gratis lytting og bedre lydkvalitet på den klassiske streamingtjenesten for $ 4,99 i måneden eller $ 54,89 i et år.

Spotify Premium er gratis i 30 dager for nye brukere, og $ 9,99 en måned etter ($ 4,99 for studenter). Premium gir deg online og offline adfri lytting, ubegrenset hopp og høyere lydkvalitet.

Apple Music er gratis for nye brukere i de første tre månedene, deretter $ 9,99 per måned for enkeltpersoner eller $ 14,99 i måneden for en familieplan for opptil seks brukere. Abonnementet gir deg tilgang til ubegrenset hopp på Apple Radio, muligheten til å lagre innhold for offline lytte og andre unike funksjoner.

For å bestemme hvilken som passer best for deg, les vår sammenligning av streaming av musikk.


Skrive Inn Din Kommentar