Penger

4 grunner du ikke bør investere i eiendomsmegling akkurat nå

4 grunner du ikke bør investere i eiendomsmegling akkurat nå

For noen uker siden delte vi med deg noen grunner til at dette kan være en god tid å investere i fast eiendom, og i denne uken ønsket vi å presentere den andre siden av argumentet.

Her er fire gode grunner til ikke å kjøpe eiendom akkurat nå ...

Tøffe utlånskrav

Mange banker holder av med å lage nye eiendomslån akkurat nå. Bankene står fast med millioner av utelukkede eiendommer og også millioner av lån som ikke utfører, noe som kan gjøre dem mindre villige til å låne ut til deg.

I tillegg, såkalte "Buy to Let" boliglån, som tillater brukere å sette fremtidige leieinntekter opp som sikkerhet, er mye dyrere akkurat nå. Bare sjekk ut et kjøp for å la boliglån kalkulator og du vil se at renten har gått opp på disse typer lån.

Boligprisene har ikke bunnet seg

Boligprisene har falt mye de siste fire årene, men noen eksperter tror vi kan ha en vei å gå ennå. Fast eiendomskjøpere kan fange en fallende kniv ved å hoppe inn i eiendomsmarkedet akkurat nå.

Det er ingen garanti for at prisene ikke kommer til å falle ytterligere 10 til 20% de neste årene, og selv om prisene begynner å stige, kan det være et tiår eller mer før investorene begynner å se gunstig avkastning.

Leietakers marked

Det er fortsatt billigere å leie i mange deler av landet enn det er å kjøpe et hjem og for mange markeder som betyr at leietaker er i kontroll. Du kan ha det vanskelig å finne noen til å betale din pris når du prøver å leie ditt hjem / leilighet.

Bedre investeringsalternativer

Akkurat nå er det en rekke aktivaklasser som overgår eiendomsmegling. Investorer har en rekke valg, inkludert aksjer, obligasjoner og metaller; og de har alle utført bedre enn eiendomsmarkedet de siste årene. De er også mye mer flytende og bærer færre kostnader.

En rask titt på en kalkulator for boliglån, viser at en 30 års boliglån vil koste deg rundt 4% rente hvert år. Det betyr at investeringen din må tjene mer enn 4% om året for å være lønnsomt. For ikke å nevne vedlikeholds-, reklame- og regnskapskostnader som følger med en investeringseiendom. Mange investeringsbanker vil foreslå at du kan finne høyere avkastning med lavere kapitalkrav ved å se andre steder.

Gi oss beskjed om dine tanker ...


Skrive Inn Din Kommentar