Mat

TSwifts matlaging er 'Bomb'. Her er hvordan du kan være vert når du ikke har $ 170M

TSwifts matlaging er 'Bomb'. Her er hvordan du kan være vert når du ikke har $ 170M

Se, jeg er ikke akkurat en fan av Taylor Swifts musikk - men tilsynelatende kan jenta lage mat.

Amerikansk komiker og skuespillerinne Tiffany Haddish har nylig hatt middag med "Reputation" sanger, og hun beskrevet det til Ellen DeGeneres i ett ord: "bombe" (det er tusenårs slang for godt).

Rapporter sier at det var en fantastisk potluck, men Swift ga mesteparten av maten - noe som betyr at dette ikke var en potluck i det hele tatt.

På menyen? Grillkylling, maisbrød, potetsalat og brisket. Haddish bidro med collard greener.

Selv om jeg ikke tviler på Miss Swift's matlaging, sier Forbes at hun er verdt $ 170 millioner, så hennes versjon av en middag med vennen kan ha vært litt ekstravagant. I tillegg tilberedes hun ganske mye hele måltidet - og ikke alle har de økonomiske midler til å gjøre det, spesielt for en stor gruppe.

Leter du etter en måte å wow din besties under middagen uten bruker en formue? Det er mulig, og du trenger ikke å være en internasjonal popstjerne for å gjøre det.

Hvordan kaste en middag som TSwift uten kostnad

Når det gjelder hosting middager, kan stresset bli ekte. Du må rengjøre huset, lage mat i flere timer, blend alle sammen med underholdende og rydde opp et rot når de alle forlater.

La oss heller ikke glemme hvor dyrt matlaging for grupper av mennesker kan få.

Det er mulig å kutte stress og kostnader ved å spre ansvaret for matlaging, rengjøring og servering blant gjestene med en potluck.

Tenk på det: Du og dine gjester lager hver en tallerken. For en brøkdel av kostnaden spiser alle, og du kommer til å nyte natten også!

Her er noen måter du kan være vert for en kjempegod pottlukke - og noen tips for å spare på bekostning:

Velg et tema

Penny Hoarder junior forfatter Grace Schweizer skrev om kaster den perfekte potluck. Hun sier at plukke et tema som sikrer at alle rettene utfyller hverandre, slik at alle er fornøyde på slutten. Plus, det oppfordrer alle til å bli kreative med sin matlaging!

Send ut et påmeldingsark

Schweizer skriver at ideen om en potluck er å la dine gjester bli kreative og ha en rekke retter å prøve. Ved å sende ut et registreringsark, kan alle samordne sine retter, og du vil være fri for stresset som er forbundet med å lage en meny.

Endre opp tiden

Hvis du virkelig er i en økonomisk knipling, bør du vurdere å kaste en frokost eller brunsjpotluck. Ingredienser som egg og poteter er billigere enn kjøtt eller friske grønnsaker. Hvis du vil legge til frisk frukt i blandingen, pass på å kjøpe hva som er i sesong for å spare på bekostning.

Kjøp i Bulk

En god vert vil selvfølgelig gi drinker, men det betyr ikke at du må bruke en formue på strømpen. Hvis du er vert for en potluck-middag, bør du vurdere å kjøpe boksevin i stedet for flaske Det er rimelig og går aldri dårlig. Sjekk ut vår smakprøve på de beste boksene, så du kan kjøpe med tillit.

Å, og ikke glem: Ha det gøy.

Kelly Anne Smith er en junior forfatter og engasjementspesialist på The Penny Hoarder. Fang henne på Twitter på @keywordkelly.

Skrive Inn Din Kommentar