Penger

4 grunner du burde investere i fast eiendom nå

4 grunner du burde investere i fast eiendom nå

Det er mange meninger om fremtiden på eiendomsmarkedet, så vi trodde det kunne vært morsomt å kvitte seg med to forskjellige personlige finans bloggere og la dem prøve å overbevise deg om å investere eller ikke.

Opp først er vår liste over grunner til hvorfor du bør begynne å investere i fast eiendom akkurat nå og neste uke deler vi noen grunner til hvorfor du bør holde av. Jeg håper du nyter…

1. lave priser

Eiendomsprisene er de laveste som de har vært i flere tiår over hele landet. Mange av de mest attraktive statene å bo i som Florida, California og Nevada har sett prisene på boliger nedgang med mer enn 40%.

Dette kan være dårlige nyheter for eksisterende villaeiere, men det er gode nyheter for alle på eiendomsmarkedet. De lave prisene gjør at du kan få mye mer hjem for pengene dine.

2. Lav rente

En annen fordel med å investere i fast eiendom akkurat nå er at rentene er på et lavt nivå. Hjemhandlere kan kjøpe bolig eller investeringseiendom for rundt 4% årlig. En hastighet som lav er ikke sannsynlig å bli sett i svært lang tid.

Det er fornuftig å få en 30 eller 40 år fast rente boliglån når renten er så lav som de er i dag fordi selv en 1% forskjell i priser kan bety forskjellen på tusenvis av dollar (bruk en emoregulator for å se nøyaktig hvor mye du ' vil lagre).

3. Lav risiko

Den største risikoen for å investere i et hvilket som helst marked er at du vil kjøpe på toppen av en boble og ende opp med å miste mye penger. Siden boligprisene har tumblet, er risikoen i utgangspunktet borte fra eiendomsmarkedet. Å kjøpe fast eiendom akkurat nå er en smart langsiktig investering fordi du kommer inn i første etasje.

Eiendomsprisene kan ikke komme seg for et år eller to, men det er høyst sannsynlig at prisene vil bli mye høyere i løpet av det neste tiåret. Du vil ikke gå glipp av muligheten til å tjene penger.

4. Lavskatteforpliktelser

Den føderale regjeringen snakker om å lukke opp mange av skattekryssene, men et stort fradrag som ser ut til å ha kraft i boliglånsrenteavdrag.

Denne fradrag kan vesentlig redusere mengden av skattepliktig inntekt som du har og redusere din føderale skatteplikt.

Hold deg oppdatert neste uke for vår oppfølging ....


Skrive Inn Din Kommentar