Penger

Slik legger du en innsats på Oscarene

Slik legger du en innsats på Oscarene

Vi har hatt et Oscarfestivall hvert år de siste fire årene og for moro skyld har vi våre gjester fylle ut et prediksjonskort på hvem de tror vil vinne hver av kategoriene.

Forespørselskortene gikk litt lenger i fjor da to av våre gjester begynte å plassere sideinnsatser på $ 5 per kategori (og bare hvis Florida Gaming Commission leser The Penny Hoarder - jeg på ingen måte sanksjonerte disse spillene). Det var en morsom måte å legge til litt konkurranse på hva som noen ganger kan være en kjedelig natt.

Uansett er Oscar-nominasjonene bare noen få uker unna, og hvis du er interessert i å plassere dine egne sidespill, er det faktisk et par måter du kan gjøre det på nettet. Her er min favoritt måte ...

Bruk Intrade å satse på Oscarene

Et av de mest populære stedene å satse på er på prognosemarkedet Intrade.com. Det er mest kjent for sine deltakere å satse på politiske valg, men Intrade tilbyr også en rekke andre markeder, inkludert et underholdningsmarked.

Akkurat nå er den eneste Oscar-kategorien du kan satse på, "Best Picture", men det er sannsynlig at de vil legge til flere kategorier etter at nominasjonene er annonsert i januar. Filmer du kan for tiden satse på er Etterkommerne, Tinker Tailor Soldier Spion, Livets Tre, Krigshest, Min Uke med Marilyn, Artist, Hugo og Hjelpen.

Hvis du aldri har brukt Intrade, kan det være litt vanskelig å forstå innsatsprosedyren først. Du trenger ikke å lære å spre innsats, men du trenger å forstå hvordan prediksjonskontrakter fungerer.

For eksempel er den dyreste kontrakten å kjøpe akkurat nå for "The Artist" å vinne beste bilde. For øyeblikket koster det $ 3,98 å kjøpe en aksje, og du kan kjøpe og selge disse aksjene (akkurat som du ville på aksjemarkedet) frem til det øyeblikk da Best Picture-vinneren ble annonsert. Hvis "The Artist" er valgt som "Best Picture", er de som har en andel, betalt $ 10. Selvfølgelig, hvis en annen film vinner, vil du miste hele $ 3,98.

Du trenger heller ikke å vente til "Best Picture" er annonsert før du selger aksjene dine. La oss si at buzz for "The Artist" fortsetter å vokse de neste par månedene, og kontraktsprisen blir presset opp til $ 6,00. Du kan selge aksjene dine umiddelbart, eliminere risikoen og pokere $ 2,02 for hver andel du eier ($ 6,00 - $ 3,98 = $ 2,02 fortjeneste).

Problemer med å satse på Intrade.com

Hvis du bor i United Staes, husker du sannsynligvis at kongressen vedtok en lov for noen år siden, og forbød bankinstitusjoner fra bevisst å overføre midler til en nettbasert gamblinginstitusjon. Det gjør det litt vanskeligere for våre amerikanske lesere å finansiere en Intrade-konto, men det er fortsatt mulig gjennom bank- og kassererskontroll. Du vil gjerne gjøre dine egne lekser, men før du går gjennom det alternativet.

Intrade belaster også en $ 4,99 månedlig avgift for å delta i sine markeder, så du vil huske det før du bestemmer deg for å bli med.

Hvis du har andre spørsmål, er det en god liste over FAQ-er på Intrades nettsted.


Skrive Inn Din Kommentar