Penger

De 16 beste appene som hjelper deg med å tjene penger for å gjøre nesten ingenting

De 16 beste appene som hjelper deg med å tjene penger for å gjøre nesten ingenting

Vi har alle smarttelefoner, og nesten alt vi gjør med dem krever bruk av en app.

Ville det ikke vært kult hvis du kunne tjene ekstra penger bare for å bruke telefonen? Vel, det kan du.

Du kommer ikke til å bli rik ved å laste ned mobilapper som betaler deg, men du kan bruke disse til å tjene en passiv inntekt hver måned.

Tatt i betraktning noen av dem krever at du gjør nesten ingenting - bare se på videoer eller delta i betalte spørreundersøkelser - det virker ikke som en dårlig avtale å gjøre noen ekstra penger.

I tillegg er de gratis fra appbutikken for iPhone eller Android.

Top Money Making Apps

For å komme i gang, her er noen av våre favoritt pengeprogrammer:

 1. 1. Tjen penger hver gang du handler (og en $ 10 bonus)

  Vi vet at det høres rart ut, men Ibotta vil betale deg penger for å ta bilder av kjøpesentre kvitteringer.

  Slik fungerer det:

  Før du går til butikken, søk etter varer på handlelisten din i Ibotta-appen. Når du kommer hjem, klikker du på et bilde av kvitteringen og skanner gjenstandens strekkoder.

  Bam. Penger tilbake.

  Ibotta er gratis å laste ned. I tillegg får du en registreringsbonus på $ 10 etter opplasting av din første kvittering.

  Noen tilbakebetalingsmuligheter vi har sett inkluderer:

  • 25 cent tilbake for noe element.
  • 25 cent tilbake på jordbær.
  • 50 cent tilbake på frossen frukt snacks.
  • $ 1 tilbake på en boks med te.
  • $ 5 tilbake på et tilfelle av Shiner Bock øl.

  Legg merke til at mange ikke er bundet til et merke - bare kjøp for stifter på listen din og tjen penger tilbake!

 2. 2. Tjen penger mens du ser på TV

  Undersøkelser er ikke den beste måten å tjene penger fort. Men det er en viss appell til å klikke på noen få knapper og tjene penger når du ellers ikke ville gjøre noe. Her er vår anbefaling: Registrer deg for disse legitime undersøkelsesstedene samtidig. Sjansen er at du kvalifiserer for minst en eller to undersøkelser på hvert nettsted i måneden, og belønningene vil legge til.

  Her er noen av våre favorittbetalte undersøkelsessteder:

  MyPoints

  MyPoints Lar deg tjene gavekort for å ta avstemninger, svare på spørreundersøkelser og andre ting du gjør online - en fin måte å kontanter inn på lange linjer eller en uendelig pendling. Du vil tjene en $ 5 bonus når du fullfører dine fem første undersøkelser.

  PointClub

  PointClub er kjempebra fordi du får poeng for hver enkelt undersøkelse du tar - garantert. Plus, selskapet gir deg $ 5 bare for å registrere deg! Når du tilfaller nok av dem, kan du løse disse poengene for gavekort til mange nyttige leverandører som Walmart, Amazon og PayPal.

 3. 3. vokse dine penger og støtte årsaker du bryr deg om

  Investering kan være en fin måte å dyrke pengene dine på, men har du nøye vurdert hvilke selskaper du er villig til å gå tilbake til? Deres moral og verdier? Du vil sannsynligvis ikke ønsker å investere i et selskap som ødelegger våre hav eller jukser systemet.

  Investeringspåvirkning er en enkel løsning. Det legger til et nytt lag av gjennomsiktighet for å investere. Ta Swell Investing, en SEC-registrert investeringsrådgiver.

  Swell tilbyr investorer (nybegynnere til avanserte) sjansen til å investere i høyvoksende selskaper forpliktet til å løse globale utfordringer. "Swell er bygget på en tro på at dagens største utfordringer vil resultere i morgendagens ledende bransjer," sier nettstedet sitt. Og det gjør cents - feil, følelse.

  Du kan starte med bare $ 50 og investere i porteføljer forpliktet til rent vann, null avfall, fornybar energi eller utryddelse av sykdommer, for å nevne noen. I tillegg får du en $ 50 bonus med koden PENNY etter at du har gjort din første investering.

  Porteføljene er ikke bare overskyet med disse god-gode navnene. Interesserte investorer kan få tak i hverandre for å lære mer om porteføljens trender, resultater og bedrifter.

  Swell har ingen handelsavgifter, prisnivåer eller kostnadsforhold. Det belaster en 0,75% årlig avgift - det handler om kostnaden av en kaffe ($ 3,75) per år hvis du investerer $ 500.

  Virkelig, innflytelse investerer er en solid måte å bidra til å takle verdens største utfordringer - mens du møter kanskje din største utfordring: å spare for pensjonering.

  Kom i gang med Swell by registrer deg med e-postadressen din her.

  Opplysning: Vi har et økonomisk forhold til Swell Investing LLC og vil bli kompensert dersom forbrukerne søker om en konto og / eller finansierer en konto med Swell gjennom lenker i innholdet vårt. Imidlertid er analysen og meningene som er uttrykt her, vår egen.

 4. 4. La denne appen få deg lavere priser

  Det viser seg å slette e-postene dine kan koste deg seriøse penger. Fascinert?

  En av våre hemmelige våpen heter paribus - Et verktøy som gir deg penger tilbake til dine online kjøp. Det er gratis å registrere deg, og når du gjør det, vil det skanne e-postarkiver for eventuelle kvitteringer. Hvis det oppdager at du har kjøpt noe fra en av de overvåkede forhandlerne, vil det spore elementets pris og hjelpe deg med å få refusjon når som helst, det er en prisnedgang.

 5. 5. Del din Amazon-kjøpshistorie

  Dette er en enkel, passiv måte å rake på en ekstra $ 36 i året. ShopTracker, en av de ledende offentlige forskningsbedriftene, vil at du skal dele din Amazon-kjøpshistorie. Og du vil bli betalt for hver måned du deler!

  Når du registrerer deg for ShopTracker, beholder den din private informasjon, vel, privat. Alt du vil se er bestillingsinformasjonen din.

  Å tjene ditt første gavekort i dag:

  1. Registrer deg og last ned ShopTracker-appen på din Windows-datamaskin og Apple eller Android-telefon. Det tar omtrent to minutter. Du må svare på noen få spørsmål om din Amazon-bruk for å kvalifisere.
  2. Åpne appen og logg inn på din Amazon-konto for å dele kjøpsloggen automatisk. Du mottar Visa e-gavekortskoden for $ 3 via e-post innen 48 timer.
  3. Ta et par minutter for å dele kjøpshistorikken din for å tjene en annen $ 3 hver måned.
 6. 6. Grow Your Money 100 ganger raskere

  Hvor du stash pengene dine er nesten like viktig som hvor mye du har.

  I en putevar? Det gir deg ingen interesse der. På en sjekkkonto? Sannsynligvis ikke mye for deg der heller. Selv om du beholder det på en høye sparingskonto, tjener du sannsynligvis bare rundt 0,05% på balansen din.

  Det er frustrerende, sikkert - så du må tenke utenfor banken din.

  Verdig er en gratis app som investerer pengene dine i obligasjoner og betaler en fast 5% årlig rente - rundt 100 ganger mer enn hva du vil få fra banken. Obligasjonene fungerer som en sparekonto - du kan når som helst sette inn eller trekke penger.

  Si at du har $ 300 i din verdige konto. Du banket bare passivt $ 15 i år.

  Du kan begynne å investere med så lite som $ 10. Og hei, det er fortsatt en ekstra 50 cent i år. Vi tar det.

 7. 7. Invester din lomme endring - og få $ 5

  Hvis du er som de fleste av oss og ønsker at pengene dine bare ville ta vare på seg selv, vurdere å starte en investeringskonto gjennom Acorns.

  Du kan starte små og stable opp forandring over tid med sin "runde opp" -funksjon. Det betyr at hvis du bruker $ 10.23 i matbutikken, blir 77 cent falt inn i din Acorns konto.

  Deretter gjør appen hele investeringen til deg.

  Tanken er at du ikke vil savne den digitale lommeskiftet, og de automatiske besparelsene stabler raskere enn du tror. For eksempel vurderte vi hvordan Penny Hoarder Dana Sitar var i stand til å spare med en pris på $ 420 i året!

  Med den hastigheten kan du sette bort $ 1000 på omtrent to og et halvt år - uten å prøve.

  Appen er $ 1 per måned for saldoer under $ 5000, og du får en $ 5 bonus når du registrerer deg.

 8. 8. Få betalt for de tingene du skulle kjøpe, uansett

  skynesher / Getty Images

  La oss si at du allerede har planlagt en shoppingtur. Hvis du har Shopkick-appen lastet ned, vil den betale deg i "spark" bare for å gå inn i bestemte butikker (inkludert Walmart, Target, TJMaxx og mer). Du kan innløse dem for gavekort til en rekke forhandlere, inkludert Amazon, Target, Walmart, Starbucks, Sephora og Best Buy.

  Det betaler deg enda flere "spark" for bilder av kvitteringer som inkluderer kvalifiserende varer du har kjøpt i butikken med et tilkoblet kreditt- eller debetkort. Du kan også tjene spark for online kjøp. Du trenger ikke å gjøre noe; Dine koblede kort vil automatisk bruke dine spark.

  Men gjør ikke feilen ved å kjøpe ting du ikke trenger bare for "spark", du vet bedre enn det.

 9. 9. Bygg dine besparelser uten å prøve

  Spare penger er tøft. Så hva om du kunne gjøre det på en måte hvor du ikke engang skulle merke?

  Digit gjør det mulig.

  Denne innovative appen automatiserer lagring for deg. Bare knytt det til kontoen din, og dets algoritmer vil bestemme små (og trygge!) Beløp for å trekke seg inn i en egen, FDIC-forsikret sparekonto.

  Bonus: Penny Hoarders vil få ekstra $ 5 bare for å registrere deg! I tillegg vil sparere få 1% bonus hver tredje måned.

  Ved å bruke denne set-it-and-forget-it-strategien, lagde en Penny Hoarder $ 4.300 uten å merke seg - les hans Digit-gjennomgang.

  Hvis du trenger pengene raskere enn forventet, har du alltid tilgang til den innen en virkedag.

  Tallet er gratis å bruke de første 30 dagene, så er det $ 2,99 per måned etterpå.

 10. 10. Få gratis Virtual Scratch-off-billetter

  Det er noe så tilfredsstillende om disse bensinstasjonskrabbelbillettene, men det er bedre å unngå dem fordi det er ikke Penny Hoarding.

  Prøv i stedet å skrape gratis ved hjelp av en app som heter Lucktastic. Hver dag løser det et nytt utvalg av digitale skrapelodd. Lucktastic sier at direkte gevinster varierer fra $ 1 til $ 10.000. Du kan også tjene tokens, delta i konkurranser og spille spill.

  Appen støttes av annonsering, noe som gjør det mulig å holde utbetalingene høyt og spillene gratis.

 11. 11. Få belønnet for å betale regningene dine på tid

  Foreldrene dine ga sannsynligvis deg et godtgjørelse for å vaske oppvasken og feide gulvet når du var barn. Nå er alt du får for å gjøre det, et kjøkken som er rent for, som 15 minutter.

  Som voksen får du vanligvis ikke belønninger for å gjøre ting som forventes av deg ... til nå.

  Denne oppfinnelsen slags regler dem alle: MoneyLion, en gratis all-in-one app for å administrere din personlige økonomi.

  MoneyLion tilbyr belønninger for å hjelpe deg med å utvikle sunne økonomiske vaner og vil bokstavelig talt betale deg for å logge på appen.

  Du kan tjene poeng i belønningsprogrammet ved å betale regninger til rett tid, koble bankkontoen din eller laste ned mobilappen.

  Du kan innløse disse poengene for gavekort til forhandlere som Amazon, Apple og Walmart.

  Hvis kredittkort ikke er din ting, er MoneyLion som å ha en belønning med kredittkort uten fristelsen til å overføre.

  Appen forbinder også med hele din bank, kredittkort, studielån og andre finansielle kontoer. Basert på dine inntekts- og utgiftsmønstre, tilbyr det personlige råd for å hjelpe deg med å spare penger, redusere gjeld og forbedre kreditt.

 12. 12. Finn ut hvor du sparer penger

  Vi registrerer alle for ting. Noen ganger er det lettere å sette abonnement på en gjentakende betaling og glem det - ser på deg, Netflix.

  Hvis du ikke kan holde styr på dem alle, sjekk ut en app som heter trim. Når du registrerer deg og kobler bankkontoen din og telefonnummeret, analyserer den transaksjonsloggen din for gjentatte betalinger.

  Når den finner en, sender appen deg en tekst og kansellerer eventuelle abonnementer du ikke vil beholde. Det er penger tilbake i lomma hver måned!

 13. 13. Spill sporene - og tjen mer interesse enn på banken din

  Er du mer av "sitte hjemme og spille videospill" type person, men du gjør deg selv til å lese dette fordi du er fast bestemt på å få denne vokseninngangen nede?

  Folkene som opprettet Langt spill har du dekket med et spill som er morsomt og hjelper deg med å oppnå dine økonomiske mål.

  Når du sparer og oppnår oppdrag, vil du tjene mynter for å spille minispill for pengepremier! Vi snakker klassikerne, som spilleautomater, riper og spin-to-win-hjul.

  Penny Hoarder Carson Kohler bruker Long Game for å spare penger. Hver to uker sniker den $ 5 ut av hennes bankkonto og belønner henne med mynter.

  I to måneder lagret hun $ 35,70, bare ved å spille spill på telefonen. Plus, hennes gevinster utgjør en gevinst på ca 2% - langt høyere enn renter på noen annen sparekonto hun har.

  Når du kobler bankkontoen din, tjener du 300 poeng, så du kan begynne å spille mens du venter på lønningstid.

 14. 14. Selg dine gamle medier og elektronikk


  sestovic / Getty Images

  Har en haug med filmer eller CDer som samler støv på en hylle? Decluttr betaler deg for dem!

  Decluttr kjøper gamle CDer, DVDer, Blu-ray og videospill, pluss maskinvare, for eksempel mobiltelefoner, tabletter, spillkonsoller og iPod.

  Du skanner hvert produkts strekkode med telefonen, og Decluttr tilbyr et tilbud.

  Prisene varierer - vanligvis ca 50 cent til $ 3 per vare - men du kan laste ut mediene i bulk for å få ekstra $ 50 til $ 100 denne uken. Og du må aldri se på dem igjen.

  Bonus: Skriv inn GRATIS5 ved kassen for å få ekstra $ 5 for dine innkjøp!

  Med Decluttr kan du selge ting på nettet uten å måtte håndtere individuelle oppføringer og kjøpere.

  Og frakt er gratis. Selskapet sender e-post til deg som forsendelsesetiketter for å dekke kostnadene. Bare skriv ut etiketten, pakk artiklene dine i en hvilken som helst boks og send den.

 15. 15. Spill Virtual Pinball

  Vi fant en app som gjør lagring faktisk morsomt. Det kalles WinWin Saving. La oss forklare ...

  Først, last ned appen (kun iOS). WinWin vil lede deg gjennom hvordan alt fungerer, men her er det: Du kobler til bankkontoen din og oppretter et automatisk beløp for å holde fast i WinWin Savings-kontoen din.

  I tillegg kan du spille spill (tenk: klassikere som pinball og breakout) for sjanser til å vinne mer penger for å øke besparelsene.

  Jo mer penger du har sparet, jo større premier du spiller for. Har $ 25 lagret? Spill for å vinne opptil $ 25 hver dag. Har $ 50 lagret? Spill for å vinne opp til $ 50. Og så videre…

  Så du sparer penger uten å tenke på det - og spiller for en sjanse til å vinne enda mer. Morsomt, ikke sant?

  Appen er gratis å laste ned. Du kan bruke den i 60 dager gratis, da koster det $ 2 per måned etter det. Merk: Du kan trekke pengene dine eller avbryte kontoen når som helst.

  Pro-tips: Hvis du har problemer med å få pinballen i riktig hull, trykker du på pause-knappen øverst til venstre på skjermen. Slå på enkel modus.

 16. 16. Begynn å investere - med en $ 5 bonus

  Gordan1 / Getty Images

  Det er ingen strålende hemmelighet at investering kan være en smart måte å tjene penger på.

  Noen ganger, skjønt, føles det begrenset til noen rike elite.

  Men Stash er annerledes. Denne appen lar deg begynne å investere med så lite som $ 5 og for bare en $ 1 månedlig avgift for saldoer under $ 5000. I tillegg får du en $ 5 bonus for å finansiere din første investering!

  Stash kuraterer investeringer fra profesjonelle fondsledere og investorer, og lar deg velge hvor du skal sette pengene dine - men det etterlater de kompliserte investeringsbetingelsene ut av det.

  Du velger bare fra et sett med enkle porteføljer som gjenspeiler dine tro, interesser og mål.


Skrive Inn Din Kommentar