Banker

Skal du oppgradere til et større hjem?

Skal du oppgradere til et større hjem?

Etter å ha bodd i vårt første hjem i nesten fem år, var vi klar til å oppgradere. Med et andre barn på vei (og minst en tredjedel i ikke for fjern fremtid) trengte vi mer plass, så vi visste at det var tid for et større hus. Vi tok litt av en annen tilnærming ved at i stedet for å kjøpe et større hjem valgte vi bygge vårt drømmehus. Vurderer du en oppgradering til et større hjem? I så fall har jeg bedt Miranda om å tilby henne å ta på seg om en oppgradering til et større hus gjør gode økonomiske cent for din situasjon.

Dagens lave boligpriser og lave rentenivåer gjør hjem eierskap mer attraktivt for mange. Og mens første gang boligkjøpene kommer inn på handlingen, er de ikke den eneste ville være kjøpere interessert i å lage et hjem kjøp. Mange nåværende boligeier vurderer å oppgradere til et større hjem.

I mange markeder ser boligeiere på boliger i neste prisklasse opp som gode kjøp, siden foreclosures og et sakte marked resulterer i gode avtaler. Men, så fristende som det er å oppgradere til et større hjem, er det virkelig en god ide? Her er noen ting du bør vurdere før du oppgraderer til et større hjem:

Hvorfor vil du gjøre flyttingen til et større hus?

Vurder din situasjon. Visst, et større, bedre hus er et pluss, men er din beslutning basert på en slags forestilling om status? Hvis din hovedmotivasjon er å imponere andre med ditt større hjem, kan det ikke være den beste grunnen. Men hvis familien din begynner å vokse ditt nåværende hjem, eller hvis du tror at du vil ha en bedre livskvalitet i et bedre hjem, så kan det være verdt å vurdere å gjøre flyttingen.

Hva er situasjonen med ditt nåværende hjem?

Det største problemet med å oppgradere til et større hus er at du fortsatt må selge ditt nåværende hjem. Vurder markedet i ditt område. Hvor lenge er hjemmet sannsynlig å være på markedet? Får du en god nok avtale på større hjem for å gjøre opp for eventuelle prisreduksjoner du må gjøre for å selge ditt nåværende hjem i tide? En annen bekymring er at ditt nåværende hjem kanskje ikke gir nok av en forskuddsbetaling, på grunn av egne verdier. Hvis ditt nåværende hjem er under vann, eller hvis du blir godkjent for det nyere hjemmet, avhenger av å selge ditt nåværende hus, kan du ikke engang ha muligheten til å oppgradere til et større hus.

Er du forberedt på kostnadene ved å flytte opp?

Før du bestemmer deg for å oppgradere til et større hjem, bør du vurdere tilleggskostnadene. Ikke bare må du tenke på en økt boliglånsbetaling, men din boligforsikring og eiendomsskatt vil øke kostnadene dine også. På toppen av det er det kostnader forbundet med å flytte, og du må kanskje kjøpe flere møbler, eller gjøre endringer i hjemmet. Verktøy i større boliger er dyrere, det samme gjelder verft og vedlikehold av hjemmet. Hvis hjemmet har blitt utelukket, kan det være nødvendig med noen reparasjoner av hjemmet. Du kan ikke være forberedt på tilleggskostnadene forbundet med et større hjem.

Kan du håndtere hjemmet hvis det ikke setter pris på?

Å ta på ekstra gjeld er alltid noe å bli kontaktet med forsiktighet - spesielt hvis du planlegger å oppgradere til et større hjem. Mange mennesker føler at et større hjem ville få mer bang for den hevede buken, siden verdsettelsen ville gjøre opp for det. Men selv om du kjøper på bunnen av markedet, er det ingen garanti for at ditt hjem vil sette pris på verdi til den prisen du forventer. Som vi så ikke for lenge siden, går eiendomsmarkedet, akkurat som alt annet. Hvis du banker for mye på et større hjem som en investering, kan du bli skuffet. Vurder å oppgradere som et kjøp, snarere enn en investering som sannsynligvis vil gi stor avkastning.

Bunnlinjen: Hvis du kan takle kostnadene, og du tror at det å flytte inn i et større hjem vil forbedre livskvaliteten, kan det være en god tid å oppgradere. Men sørg for at du er forberedt på det som kommer med et større hjem, og forstå at du kan ende opp med et stort kjøp, i stedet for en god investering.

Dette er et gjesteinnlegg av Miranda Marquit. Miranda er en journalisttrenet frilansskribent og profesjonell blogger som jobber hjemmefra. Hun er en bidragsyter for Mainstreet.com, Personal Dividends og flere andre nettsteder. Miranda er ikke tilknyttet eller godkjent av LPL Financial. Meningene som er uttrykt i dette materialet, er for generell informasjon og er ikke ment å gi spesifikke råd og / eller anbefalinger til noen.

Skrive Inn Din Kommentar