Penger

Slik lagrer du raskt $ 1000 for å reise verden, betale av gjeld eller opprette et nødfond

Slik lagrer du raskt $ 1000 for å reise verden, betale av gjeld eller opprette et nødfond

Ville ikke livet være litt lettere hvis du hadde en $ 1000 pute i nødfondet ditt?

Det er mulig - og vi er klare til å hjelpe!

En av de beste måtene å takle denne syklusen på den kalde, harde jorden er å ta det trinnvis. Nei, du kommer ikke fremover over natten. Dette kommer til å ta litt tid. Men til slutt vil det være verdt det - og det trenger ikke å være vanskelig.

Måned 1

I denne måneden ønsker vi at du prøver å redusere bilforsikringsregningen. For mange er bilforsikring bare en av de tingene hvor vi hule inn og betale. Fordi, akkurat som den elektriske regningen og telefontjenesten, trenger vi det, ikke sant? Men en måte du kan spare penger på, er å handle rundt og sammenligne priser minst en gang i året.

Zebra er en søkemotor for bilforsikring som tilbyr "forsikring i svart og hvitt", sammenligner alternativene dine fra 204 leverandører på mindre enn 60 sekunder.

Balanse: $ 125

Måned 2

Kan du tjene ekstra $ 20 denne måneden? En rekke nettsteder vil betale deg for å lese annonsørens e-post, registrere deg for tilbud og ta undersøkelser.

Vi har prøvd om en million av dem (OK ... vi har mistet tellingen), men det er bare noen få vi vil anbefale.

  • MyPoints: Denne plattformen lar deg tjene gavekort for å ta avstemninger, svare på spørreundersøkelser og andre ting du gjør online - en fin måte å kontanter inn på lange linjer eller en endeløs pendling. Du vil tjene en $ 5 bonus når du fullfører dine fem første undersøkelser.
  • PointClub: Du får poeng for hver undersøkelse du tar - garantert. Plus, selskapet gir deg $ 5 bare for å registrere deg! Du kan løse inn poeng for gavekort til massevis av nyttige leverandører som Walmart, Amazon og PayPal.

Balanse: $ 25

Måned 3

Åpne en online sparekonto eller kontoen og legg inn $ 5. Det virker ikke som mye, men det er viktig første skritt. Heck, kast litt forandring.

Det er ingen lov som krever at du banker den gammeldags måten - på en murstein og bank med en krummende rente på besparelsene.

Det er på tide å flytte pengene dine inn i det 21. århundre. En iOS-app kalles Varo penger kombinerer tradisjonelle bankverktøy med moderne teknologi for å hjelpe kundene til å bli økonomisk sunne.

Her er det beste: Koble din bankkonto med en Varo Savings Account, hvor du vil tjene 1,5% årlig Prosentavkastning. Det er mer enn 20 ganger - gjenta 20 ganger - Den gjennomsnittlige sparekontoen.

Varo går også lett på avgiftene. Så lenge du bruker en av sine 55.000 minibanker over hele verden, betaler du aldri avgifter.

I tillegg betaler du ingen månedlige serviceavgifter, ingen minimumsavgiftskvitteringer, utenlandske transaksjonsgebyrer og ingen gebyr på kontanter. Du betaler bare gebyrer som belastes av utelukkende minibanker og kontanter, hvis du legger inn kontanter i butikken gjennom Green Dot.

Balanse: $ 5

Måned 4

For å bygge opp besparelsene, prøv å tjene ekstra $ 50 denne måneden ved å få inn penger du ikke trenger å jobbe for - som i det hele tatt. Her er noen kule måter å bygge opp passiv inntekt og besparelser:

  • paribus får deg penger tilbake til dine online kjøp. Det skanner e-postarkiver for kvitteringer. Hvis du har kjøpt noe fra en av sine overvåkede forhandlere, vil den spore elementets pris og hjelpe deg med å få refusjon når som helst, det er en prisnedgang.
  • MobileXpression for Android: Når du har installert denne appen i en uke, får du spille et øyeblikkelig belønningsspill for en premie (alle vinner noe). Vi har sett brukere vinne et $ 25 Amazon-gavekort, men andre priser inkluderer iPads og Samsung TV.

Balanse: $ 175

Måned 5

Har du et ledig rom? Prøv å tjene ekstra $ 100 eller mer av noterer det på Airbnb.

Hvis du er en god vert med en ønskelig plass, kan du legge til hundrevis - tusenvis av dollar til din sparingskonto med Airbnb.

Og det er ingen grunn til at du ikke kan være kreativ. Vi fant en fyr som tjener $ 1,380 i måneden som opplister et bakgårdstelt på Airbnb!

(Hosting lover varierer fra by til by. Vennligst forstå regler og regler som gjelder for din by og oppføring.)

Balanse: $ 275

Måned 6

Har en haug med filmer eller CDer som samler støv på en hylle? Decluttr vil betale deg for dem.

Decluttr kjøper gamle CDer, DVDer, Blu-ray og videospill, pluss maskinvare som mobiltelefoner, tabletter, spillkonsoller og iPod. Plus, skriv inn GRATIS5 ved kassen for å få ekstra $ 5 for din handlekurv!

Hva med gamle klær? I stedet for å lagre themindefinitely, prøv å selge dem. En app vi spesielt liker er Gi slipp. Du kan bokstavelig talt oppgi klærne på mindre enn et minutt.

Kan du finne $ 100 verdt ting i skapene dine?

Balanse: $ 375

Måned 7

Her er en super enkel måte å øke besparelsene raskt og med nesten ingen jobb.

Vi har satt sammen en liste over favorittbankenes kampanjer skjer akkurat nå. Disse bankene vil betale deg opp til $ 300 bare for å åpne en ny konto!

Det er opp til deg å bestemme hvordan du skal administrere flere bankkontoer.Men vi finner når du bygger besparelsene dine, det er nyttig å ha flere steder å "skjule" penger, så du er mindre sannsynlig å bruke den.

Du kan alltid åpne en konto, samle bonusen og lukke den når du ikke lenger bruker den - bare vær sikker på at du leser detaljene og vet hvilke krav du må møte for å tjene bonusen.

Balanse: $ 675

Måned 8

Kan du løfte deg til en ekstra $ 325?

Etterspørselen etter ridesharing har vokst som gal, og det viser ingen tegn til å bremse ned.

Hvis du bare gir noen turer med Lyft hver uke, kan du enkelt tjene den siste $ 325 i løpet av de neste månedene. Faktisk snakket vi med en driver, Paul Pruce, som har kjørt heltid med Lyft i over et år. Han tjener $ 750 i uken som sjåfør!

For å være kvalifisert må du være minst 21 år med et år med kjøreopplevelse, passere en bakgrunnskontroll og eie en bil laget i 2007 eller senere.

Balanse: $ 1000! Du gjorde det!

Måneder 9-12

Bonus: Kutt dine månedlige regninger for å holde balansen økende!

Du trenger ikke å gjøre det alene. Last ned TrueBill, en app som skal forhandle regningene dine, avbryte uønskede abonnementer og refundere bankgebyrene dine.

Når du har lastet ned appen, oppretter du en konto og kobler bankkontoen din og / eller kredittkort. Slå på regningsforhandlings- og driftsbeskyttelsesfunksjonene. Boom. TrueBill søker allerede etter mulige tilbakebetalinger - det kan få deg en tilbakebetaling selv om du ikke visste at en feil hadde oppstått.

I gjennomsnitt får Truebill-kunder $ 12 i kreditter fra sine kabelregninger hver måned.

Applikasjonen vil også minne deg om alle de sleipe abonnement du har registrert deg for gjennom årene, slik at du kan avbryte det du ikke bruker og ta tilbake din månedlige budsjett.

Registrere seg og bruk av tjenesten er gratis, selv om det er noen betalt premium tjenester som er helt valgfritt - men kan helt være verdt det.

Skrive Inn Din Kommentar