Penger

7 (Mer) rare ting i søppel verdt penger

7 (Mer) rare ting i søppel verdt penger

I februar 2011 publiserte vi vår opprinnelige liste over 7 Wacky ting i din søppelpost. Listen var ekstremt populær og til dags dato er det fortsatt en av våre mest viste artikler av all tid.

Vi trodde det var på tide at vi ga listen en oppdatering. Her er 7 ting vi savnet første gang ...

1. Gamle parfymeflasker

Samlere elsker gamle parfymeflasker! Spesielt antikviteter, designernavn og parfymeflaske med en unik form eller farge. Også, noen parfymeflasker kan fylles på igjen hvis du tar dem tilbake til butikken (Angel parfyme, for eksempel). De fleste flasker selger bare for noen få dollar på Ebay, men antikviteterne kan hente over $ 100.

2. Matolje

Det kan virke litt gal, men du kan faktisk selge den brukte matoljen din i stedet for å kaste den bort. Matolje er en biodiesel og kan brukes i noen biler og varme opp noen boliger.

En måte å selge matoljen på er å liste den på Craigslist. Det er mest populært i Wintertime fordi du kan selge den til villaeiere som søker billig drivstoff til ovnen deres. Plus, å kaste brukt olje ned i avløpet er forferdelig for VVS og miljøet.

3. Gamle postkort

Da jeg var barn, pleide jeg å bruke min godtgjørelse til å kjøpe postkort hver gang vi dro på ferie. Vel, det viser seg at disse gamle kortene kan være verdt noe nå til samlere.

For eksempel solgte dette gamle postkortet fra Magic Kingdom i Orlando, Florida nylig på Ebay for $ 4,00. Noen folk vil til og med kjøpe gamle postkort som har blitt brukt eller har skrevet på dem.

4. Golfballer

I stedet for å kaste bort dine skitne, gamle golfballer, prøv å selge dem til kjørebaner og minigolfbaner. De vil vanligvis kjøpe dine brukte golfballer for hvor som helst mellom .10 - .25 cent hver. Du kan også prøve å selge dem på Ebay hvor toppkvalitets brukte golfballer kan selge for opptil $ 1,00 per stykke.

5. Theme Park Maps / Guides

Kanskje du reddet en som en memento, eller kanskje du sitter fast i bagasjen din, men det kan være verdt noe for samlere, spesielt hvis de er gamle. En 1968 kart / guide til Disneyland solgte nylig for $ 35 på Ebay! Gal!

6. Broken Electronics

I stedet for å sende den ødelagte dvd-spilleren eller mobiltelefonen til den elektroniske deponi, kan du prøve å selge den til noen på deler på Craigslist eller Ebay. Vær forberedt på å selge den for mye billigere enn hva en fungerende elektronisk ville få deg, men det er fortsatt bedre enn å kaste det i søppel.

Hvis du ikke vil ha hodepine for å finne en kjøper, sjekk ut USell.com og Nextworth.com, som vil kjøpe dem fra deg uten spørsmål. Heck, de vil selv betale for frakt.

7. Menneskehår

Hvis du er interessert i å hakke av låsene dine, prøv å selge håret ditt på Ebay. Tro det eller ei, en ponyhale av menneskehår kan hente mellom $ 20 - $ 200. Selvfølgelig, jo lengre og sunnere håret ditt, jo mer penger vil det hente.


Skrive Inn Din Kommentar