Penger

Ta det til neste nivå - Slik øker du inntektene som frilansskribent

Ta det til neste nivå - Slik øker du inntektene som frilansskribent

Følgende er et gjestepost av Patty Kleen ...

TPH: I forrige uke delte vi med deg en liste over blogger som betaler $ 50 eller mer til sine lesere som skriver et gjestepost. Denne uken deler vår gjestepostering et par måter å ta freelance-skrivingen til neste nivå ...


De fleste forfattere starter sin karriere og skriver for pennies. Til slutt kommer de opp til å tjene penger og målet blir tydelig: hvordan kan man øke sin inntekt som frilansskribent? Heldigvis er det mange måter å øke inntektene mens freelancing.

Start nettverk

En stor feil mange frilansskribenter gjør, er ikke å markedsføre seg nok, eller til og med i det hele tatt. Markedsføring behøver ikke å være komplisert, og forfatteren kan starte små ved å bruke Twitter og tweeting sine artikler og holde øye med hvem som re-tweets eller hvilke emner som blir re-tweeted oftest.

Frilansskribenter bør også være sammen med andre bloggere som eventuelt kan trenge sine tjenester. For eksempel har det personlige finanssamfunn en rekke fora der bloggere samles (Yakezie, WiseBread, etc.). Søk etter andre bloggere for vennskap og samarbeid. Det kan bare bli til en betalende jobb nedover veien ...

Bli seriøs om å skrive

En av de store fordelene med freelancing er å sette sin egen tidsplan. Det fører ofte til mangel på tidsplan i det hele tatt og utviklingen av en "jobb når" holdning. Vurder å sette opp en skriveplan for å øke produktiviteten og dermed øke inntektene. En skriftlig tidsplan bør bygges ved hjelp av forfatterens primære skrivetid, enten det er morgen, ettermiddag eller sen kveldstid.

Hvis en tidsplan er ute av spørsmålet, kan et daglig skriftlig mål eller et daglig inntektsmål bidra til å øke inntektene dramatisk. Gjør det til et poeng å skrive 5 artikler om dagen eller 20 artikler om dagen, eller å gjøre en viss markedsføring, kan alle øke inntektene.

Heve priser

Sannheten er at alle trenger en økning nå og da. En forfatter bør ikke lade en klient samme hastighet som de har latt dem i tre år. Det er helt akseptabelt å øke priser for artikler, blogger eller andre skriveoppgaver.

En av de gode eksemplene på dette er Crystal fra BudgetingInTheFunStuff.com. Hun startet som en stabskribent i juli 2010 og tjente $ 15 en artikkel. Men etter hvert som virksomheten hennes vokste, var hun i stand til sakte å heve sine priser og befaler nå mellom $ 25- $ 40 en artikkel.

Å øke din inntekt som frilansskribent trenger ikke å være vanskelig, men det kan være forskjellen mellom å feile og lykkes for mange forfattere. Å bli mer produktive, lære å bedre markedet eller til og med en liten prisstigning er alle måter å bidra til å øke inntekten som frilanser.

Om forfatteren: Patty Kleen er en heltidsforfatter som hadde det vanskelig å komme i gang. Hun skriver for tiden opplæringsprogrammer for andre frilansere og fokuserer primært på personlig økonomi, penger gjensidig kontoer og kreditt reparasjon arbeid.

Skrive Inn Din Kommentar