Tilbud

Fortell svart fredag ​​for å ta en tur med gratis tilgang til disse delstatsparkene

Fortell svart fredag ​​for å ta en tur med gratis tilgang til disse delstatsparkene

Når alle kalkunrester er pakket inn og lagret i kjøleskapet, hva med litt frisk luft?

I stedet for å bruke penger på svart fredag, vil mange stater at du skal gå til utsiden. Og for å gjøre det enklere, de gjør opptak helt gratis.

Noen stater tilbyr gratis adgang til statlig park hver dag: Hvis du bor i Arkansas, Illinois, Iowa, Missouri, Montana, North Carolina, Ohio, Pennsylvania eller Tennessee, kan du nyte gratis grunnleggende opptak hele tiden!

Men følgende stater tilbyr en spesiell avtale på Black Friday som en del av REIs #OptOutside-kampanje.

Utenforhandleren lukker alle sine steder på svart fredag, oppmuntrende folk til å bli aktive i stedet for å handle. REI betaler sine ansatte for denne dagen, og lukker til og med nettbaserte bestillingsfelt i feiringen.

Følgende stater vil tilby gratis adgang fredag ​​25. november:

1. Arizona

Arizona tilbyr gratis state park pass på statens fire REI steder. Siden REI er stengt på Thanksgiving og Black Friday, må du besøke mellom 19 og 23 november for å hente passet ditt.

Hvis du bestemmer deg i siste øyeblikk for ikke å bruke passet ditt på Black Friday, sjekk ut utløpsdatoen - det er bra gjennom 31. desember!

2. California

Gjør det raskt å få et gratis pass til en av Kaliforniens 116 statlige parker fredag ​​25. november. Besøk nettstedet for #GreenFriday og velg hvilken park du vil besøke. Hvis pass er fortsatt tilgjengelig for den plasseringen, kan du skrive ut en som skal vises når du går inn i parken med bil.

Los Angeles Times sier at du kan spare $ 12 i parkeringsavgifter på flere parker - men bare hvis du har passet!

3. Colorado

Feire #FreshAirFriday med gratis adgang til Colorado 42 State Parks. Bruk parkfinder til å planlegge dagen din!

4. Delaware

Statens parkkontorer vil være stengt på svart fredag, men parkportene åpnes kl 08:00 for gratis inngang.

5. Indiana

Nyt gratis adgang til Indiana State Parks fredag ​​25. november. Legg inn en park selfie på Indiana State Parks Facebook side med hashtags #OptOutside og #OptOusideIN og du kan vinne et $ 50 camping gavekort eller et årlig pass til Indiana parker .

6. Kansas

Statens 26 parker krever ikke daglige kjøretillatelser den 25. november. Skriv inn for å vinne et gratis hytteopphold ved å legge inn et bilde fra en av parkene til Instagram eller Twitter med hashtags #myksstatepark og #optoutside.

7. Michigan

Michigan har 103 statsparker og 138 statlige skogsplasser! Campingplasser er inkludert i statens gratis park arrangement.

8. Minnesota

Minnesota feirer Free Park fredag ​​på sine 75 state parks for andre år.

9. Nevada

Ta en gratis inngangspass fra Nevada REI steder å bruke på statens 16 parker 25. november.

10. New Mexico

New Mexicos 40 statsparker krever vanligvis en daglig avgift på $ 5, men den blir fraviket for alle på 25. november. Staten foreslår en "Stuffing Stut" -tur, som høres ut som en god idé.

11. Oregon

Alle 26 Oregon State Parker vil tilby gratis parkering og inngang på Black Friday, men noen har spesielle arrangementer for deg å nyte. Besøk Stub Stewart, Tryon Creek, Champoeg og Silver Falls statsparker fra kl. 10 til kl. å nyte varme drikker, snacks og tegninger til utendørspremier.

12. Vermont

"Parkene våre har mange flotte steder å gå, sykle, vandre, løpe, eller bare sitte og fordøye de 3 stykkene kake du nettopp spiste," forteller Vermont State Parks blogginnlegg besøkende. Staten vil tilby gratis adgang på svart fredag ​​og gjennom resten av "off season" til 1. april.

Tag #OptOutside og @VTStateParks i et bilde på Facebook eller Twitter for å bli inngått for å vinne en 2017 Vermont State Parks pass.

Din sving: Vil du besøke en av statens parker på svart fredag?

Lisa Rowan er forfatter og produsent på The Penny Hoarder.


Skrive Inn Din Kommentar