Penger

Hvordan tjene penger på å spille i Scrabble-turneringer

Hvordan tjene penger på å spille i Scrabble-turneringer

Jeg har lyst på meg litt av a Ord med venner narkoman.

Det er veldig uproduktivt, men det er ikke noe som spenningen om å kunne laste ut din ellers ubrukelige kunnskap om små ord på et Triple Word Score. (Andre nerds: Ikke late som om du ikke vet hva jeg snakker om ...)

For de av dere som har klart å unnslippe avhengigheten, Ord med venner er smarttelefonversjonen av Scrabble, og det lar deg bokstavelig talt ha dusinvis av spill på en gang med vennene dine over hele verden.

Uansett har jeg tidligere skrevet om min pinlige hobby om å delta på Monopoly-turneringer som tenåring, men det viser seg at Scrabble-turneringer er enda mer populære (og kanskje litt mindre pinlig ... lol).

Hvis du har et talent for spillet, har vi noen tips om hvordan du kan tjene ekstra penger på å spille spillet profesjonelt ...

Lokale turneringer

Hundrevis av lokale Scrabble-turneringer holdes over hele verden hvert år, og de fleste av dem belønner premiepenger til vinneren.

En av de beste ressursene for å finne turneringsinformasjon er North America Scrabble Players Associations nettsted (link). De har en kalender med kommende arrangementer sammen med inngangsavgift og prisdetaljer for hver turnering.

Imidlertid krever de fleste turneringer at du først registrerer deg som medlem av NASPA før du kan spille. Det koster $ 30 per år (selv om nye turneringsspillere kan be om et medlemskap på seks måneder for $ 15).

NASPA anbefaler også at du blir med i en lokal Scrabble-klubb for treningsspill (lenke til full liste).

Nasjonale turneringer = store penger

2012 National Scrabble-turneringen holdes i Orlando, Florida i år. Hvis det er noe som i fjor, vil mer enn 350 konkurrenter dukke opp i august for å kjempe for kronen og kontanter.

Jeg må foreworn deg selv - hvis du bestemmer deg for å konkurrere, vil du være opp mot denne fyren (til venstre). Det er Nigel Richards, den forsvarende mesteren og 3-timers vinner av National US Scrabble Championship. Noen av hans vinnende ord i fjor inkluderte "ALEVIN", "TZIGANE" og "JAUP." Lykke til. 😉

Hvis du tror du har det som trengs for å leke med de store ligaene, er det noen få hoops du må hoppe gjennom først:

- For å være kvalifisert for National Tournament må du først delta i en lokal, sanksjonert Scrabble-turnering. Det vil etablere din spillerklassifisering og sikre at du er plassert i riktig divisjon hos Nationals.

- Vær forberedt på å hoste opp en bratt inngangsavgift. Entryavgift starter på $ 50 for mindreårige og går opp til $ 175 for Divisjon I-spillere.

- Du må bestille et hotell. I fjor fortsatte turneringen i 4 dager og vinneren spilte 31 kamper før han slo ut sin siste motstander.

- Ikke glem å studere. Spillere er rutinemessig sett å gjøre flashcards for å huske høyt scoring ord som "QUIXOTRY" og "ZYMURGY."

Hvorfor turneringen kan være tøff, det er definitivt verdt det til vinneren. Første plass tar hjem ti tusen greenbacks.


Skrive Inn Din Kommentar