Eiendom

Lei Vs. Eier: Når har det gjort mening å kjøpe?

Lei Vs. Eier: Når har det gjort mening å kjøpe?

I går tilbød jeg å ta på meg når det kunne være fornuftig å leie et hjem vs. å kjøpe. I dag tilbyr Miranda sine to "cent" på emnet.

En ting som boligmarkedet krasj lærte oss er at ikke alle er klare til å kjøpe et hjem. Vi er så vant til å tenke på eierskap som en del av den amerikanske drømmen at vi noen ganger glemmer at det er upraktisk for noen å kjøpe et hjem. Men hvis du er i stabil økonomi, og du har forberedt på forhånd, kan det være fornuftig å kjøpe. Du kan bruke en online kalkulator for å hjelpe deg med å ta den avgjørelsen. Her er noen ting å tenke på når du vurderer om du er klar til å kjøpe et hjem eller fortsette å leie:

  1. Hvor lenge du kommer til å være hjemme: Det er fornuftig å kjøpe hvis du vet at du kommer til å være hjemme hos deg i minst fem år. De fleste økonomiske eksperter er enige om at det kan ta fem til ti år for eventuelle økonomiske fordeler av hjemmet eierskap å dukke opp. I tillegg bidrar det til å planlegge å bo i ditt hjem for en stund, slik at du kan ri ned nedturer i eiendomsmarkedet.
  2. Din økonomiske stabilitet: Bolig eierskap er en stor forpliktelse. Det er bare fornuftig å kjøpe et hjem hvis du har en rimelig stabil jobb, og hvis du vet at du har andre ressurser til å falle igjen. Disse ressursene kan omfatte en betydelig beredskapsfond, en livspartner med en jobb eller en alternativ inntektskilde. Du trenger en finansiell sikkerhetskopieringsplan.
  3. Stor forskuddsbetaling: Mortgage långivere krever nedbetalinger nå at de har sett dårskapen om å gi noen et lån med null ned. Men det er ikke derfor du bør spare opp for en betydelig nedbetaling. Det er fornuftig å kjøpe når du har nok spart opp for å redusere beløpet du låner, eliminere behovet for PMI og kvalifisere for en lavere boligrente (sparer penger over livet på boliglånet).
  4. God kreditt: Hvis du har dårlig kreditt, er det ikke fornuftig å kjøpe et hjem. Du er bedre å leie, og jobber for å få økonomien din i orden og din kreditt score høyere. Jo lavere kreditt score, desto mer betaler du i renter. Dessuten indikerer en god kreditt score ofte (men ikke alltid) finansiell modenhet. Noen med god kreditt, hvem kan få en lav rente, kan synes det er fornuftig å kjøpe et hjem.
  5. Forstå kostnadene ved eierskap: Mange mennesker kjøper boliger uten å forstå kostnadene ved eierskap. Det er bare fornuftig å kjøpe et hjem hvis du vet hva disse kostnadene er, og du er villig til å betale dem. Disse kan omfatte vedlikehold, vedlikehold, HOA avgifter, reparasjoner, verktøy og andre utgifter.

Leie Vs. Kjøp-alt kommer ned til dine penger

I noen tilfeller er du bedre å leie mens du organiserer din økonomi, og finne ut hva du skal gjøre en stund. Før du kjøper, sørg for at du virkelig har råd til hjemmet, og kjør tallene. Det er noen mennesker som leier i årevis, helt glad for å unngå noen av de problemene som kommer med hjem eierskap, og å investere penger de ville betale på hjemmet utgifter for større avkastning. Pass på å finne ut hvor mye skattesviktet virkelig vil hjelpe deg, og sørg for at du virkelig er i stand til å kjøpe før du tar sjansen.

Dette er et gjestepost Miranda Marquit er en journalisttrenet frilansskribent og profesjonell blogger som jobber hjemmefra. Hun er en bidragsyter for Mainstreet.com, Personal Dividends og flere andre nettsteder. Miranda er ikke tilknyttet eller godkjent av LPL Financial. Meningene som er uttrykt i dette materialet, er for generell informasjon og er ikke ment å gi spesifikke råd og / eller anbefalinger til noen.

Skrive Inn Din Kommentar