Liv

3 måter $ 69 milliarder CVS-Aetna-fusjonen kan transformere helsevesenet

3 måter $ 69 milliarder CVS-Aetna-fusjonen kan transformere helsevesenet

For det første åpnet CVS MinuteClinics for å gi helsepersonell på stedet. Så stoppet det å selge sigaretter. Og nå planlegger han å kjøpe et administrert helsevesen.

CVS Health annonserte på søndag at det vil fusjonere med Aetna, en av de største helsevesenene i landet. Kjøpet vil koste 69 milliarder dollar.

"CVS Health har stadig blitt et integrert helsevesen, og Aetna har gått bortom å være en tradisjonell forsikringsselskap for å fokusere mer på forbrukervilvære, sier en uttalelse fra CVS.

Her er hva CVS lover å levere via fusjonen:

1. Mer praktisk tilgang til grunnleggende helsetjenester

CVS Health forklarte i en uttalelse at det ville hjelpe kundene å koble seg til Aetnas helsepersonell via CVS Pharmacy-steder og de mer enn 1100 MinuteClinics. Nye samfunnsbaserte helsetjenester på mange CVS-steder vil hjelpe pasientene med å få svar om helseproblemer, resepter og forsikringsdekning.

2. Bedre helsedata for pasienter

Hva skjer med en pasient etter at de forlater sykehuset? CVS Health bemerker at overgangen fra konstant overvåket omsorg til hjemmeutvinning kan være vanskelig og fylt med spørsmål.

"Tilbakemeldingsrenter kan bli kuttet i halv om pasientene har en fullstendig gjennomgang av medisinene sine etter utskrivning fra sykehuset for å hjelpe dem å pleie deres omsorg hjemme," sa apotekets uttalelse.

Ved å utnytte helsemessige steder hvor tjenester integreres med legehjelpsplaner, håper CVS / Aetna å bruke informasjonen om pasientforhold og historie for å gi mer omfattende omsorg på apoteksnivå.

3. Flere ressurser for personer med kroniske forhold

I sin uttalelse om fusjonen gir CVS eksemplet på diabetes - en sykdom som 30 millioner amerikanere har, og en som koster helsevesenet rundt 245 milliarder dollar hvert år.

CVS-programmer kan støtte pasienter mellom legebesøk, gi medisinering og blodsukkerrådgivning, lettere tilgang til forsyninger, og tilgang til tjenester og tiltakstrinn som kan redusere alvorlighetsgraden av sykdommen.

"Disse typer inngrep er ting som det tradisjonelle helsevesenet kan gjøre, men det tradisjonelle helsevesenet mangler de viktigste elementene av bekvemmelighet og koordinering som bidrar til å engasjere forbrukerne i deres helse, sier Larry Merlo, konsernsjef for CVS Health , sa i uttalelsen.

Er dette virkelig tillatt?

Sannsynligvis.

CVS og Aetna har jobbet sammen i syv år, noterte The New York Times. Mens noen eksperter har stått for antitrustalarm, gir CVS og Aetna ikke de samme tjenestene, noe som sannsynligvis vil frita avtalen fra ytterligere antitrustkontroll.

The buyout nyheter kommer kort tid etter at rykter overgikk at Amazon kan dyppe tå i apoteket. Men mens Amazon har bygget sin virksomhet på å levere produkter til kunder hjemme, håper CVS og Aetna at folk vil bruke litt mer tid på deres lokale apotek.

Lisa Rowan er en senior forfatter og produsent på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar