Liv

Dette nye pilotprogrammet vil spare noen foreldre tusenvis i dagpleiekostnader

Dette nye pilotprogrammet vil spare noen foreldre tusenvis i dagpleiekostnader

Ta med på coos, cuteness og gråter. Et statlig byrå i South Carolina har nettopp lansert et pilotprogram som tillater ansatte å ta med sine babyer på kontoret.

South Carolina Department of Insurance vil la medarbeider ta sine spedbarn opp til 6 måneder gammel så lenge det ikke vil forstyrre arbeidet på kontoret, rapporterte posten og kureren.

Avdelingsdirektør Ray Farmer introduserte prøveprogrammet etter å ha lært National Association of Insurance Commissioners, som har gitt sine ansatte mulighet til å bringe babyer inn i arbeid i 20 år.

"Programmer som disse kan bistå med oppbevaring av ansatte og suksessen til dette byrået," Bonden skrev i et varsel til sine ansatte.

Ansatte vil fortsatt være pålagt å jobbe sine normale 7 ½ time dager. Formålet med programmet er ikke å etterligne en barnehage, sa Farmer. Avdelingen har færre enn 100 arbeidere, og han forventer ikke å ha mer enn en eller to babyer på kontoret om gangen - selv om det er et "stille rom" hvis foreldrene trenger å trekke seg tilbake til et privat rom.

En av de store tingene med denne foreldrebarnetid på jobben er at det kan spare ansatte tusenvis i barneomsorgskostnader.

Ifølge Care.com er den gjennomsnittlige kostnaden for å sende et spedbarn til et barnehage i Columbia, South Carolina hovedstad, $ 186 per uke. Den gjennomsnittlige kostnaden for barnepikepleie er $ 559 per uke.

Så hvis en South Carolina Department of Insurance-arbeidstaker bestemmer seg for å gå tilbake til jobb etter å ha tilbrakt seks uker hjemme hos en nyfødt, potensielle besparelser kan være $ 3,720 i barnehage kostnader eller $ 11,180 i barnehageutgifter over de neste 20 ukene bare ved å bringe babyen til kontoret.

Posten og kureren rapporterte at dette er det første statlige byrået i South Carolina for å lede et slikt program. Imidlertid er retningslinjene for bring-your-infant-to-work blitt vedtatt i andre offentlige kontorer og private selskaper over hele landet.

De Foreldre på arbeidsplassen, (hvilken vi skrev om i fjor), har registrert mer enn 2100 tilfeller der ansatte har tatt sine babyer til jobb, som strekker seg over mer enn 200 arbeidsplasser i mer enn 30 bransjer i mer enn 40 stater.

Instituttets database med baby-inkluderende organisasjoner skaper et lys på hvordan ulike arbeidsplasser støtter arbeidende foreldre og hjelper dem med å trimme den vanvittige kostnaden ved å heve barn.

Nicole Dow er en stabskribent på The Penny Hoarder. Hun liker å skrive om foreldre og penger.

Skrive Inn Din Kommentar