Penger

Ønsker du å handle aksjer på nettet? Disse 8 ekspertrådene kan hjelpe deg med å komme i gang

Ønsker du å handle aksjer på nettet? Disse 8 ekspertrådene kan hjelpe deg med å komme i gang

Det virker som den enkleste måten å tjene penger på: Invester et par dollar i et selskap, vent på aksjen for å gå opp, så selg, selg, selg!

Men handel aksjer vellykket er en vanskelig bedrift, og du kan enkelt mislykkes i å prøve å "kort markedet."

"Aksjemarked uten å vite alle reglene er en veldig god måte å tape penger på," sier Sam Seiden, lederopplærer for Online Trading Academy. Han sier at kundene ofte vil begynne å handle først, innse at de bløder blod og deretter komme til hans side for å få hjelp.

Hvis du ønsker å hoppe over dette doozy av en livsleksjon, må du gjøre din forskning før du åpner en E-Trade-konto. Selvfølgelig vil du aldri helt isolere deg selv fra tap - det er bare ikke hvordan handel aksjer fungerer.

"Selv gutta som er grundig profesjonelle, gjør dette til leve og har alle slags ressurser, sier at 80% av deres handler er tapere," sier tidligere direktør Jeremy Hardisty, UBS, som nå rekrutterer ledere for topphandelsfirmaer. "En glimrende handelsmann får trades rett 55-60% av tiden, maks."

Hvis du ønsker å tomme mot glans, er det trinnvis veiledningen for å gjøre det. Disse tipsene vil ikke gjøre deg rik over natten, men forhåpentligvis kan de spare deg for å miste stor din første gang på bat.

Hvordan komme i gang med Online Stock Trading

1. Kjenn forskjellen mellom handel og investering

Visst, begge involverer markedene, men de er drastisk forskjellige.

Ved investering investerer du penger i et bredt spekter av midler og lar dem være på lang sikt. Trading handler om å kjøpe noe (lager, gull, utenlandsk valuta, varer), med troen på at verdien vil stige i nær fremtid, hvor du vil selge den.

"Når du investerer du vil diversifisere - det er best for passiv investering," sier Hardisty. Ideen er som årene går, noen investeringer vil vokse mens andre ikke vil. Handel skjer på veldig kort sikt.

2. Finn din nisje

Siden spesialisering er nøkkelen til vellykket handel, må du velge eiendelene du vil handle med omhu. Alternativer inkluderer aksjer, obligasjoner, varer, gull og utenlandsk valuta.

Kjøpe og selge aksjer på New York Stock Exchange er trolig det mest kjente alternativet - det er også hvor de populære online markedsplassene vanligvis lar deg handle - men det er ikke det enkleste.

Hardisty sier at handel utenlandsk valuta er mye enklere, siden de er mindre volatile.

Men hans råd er ikke nødvendigvis å gå med det enkleste. I stedet du må finne ut, "Hva synes du at du har kompetanse og entusiasme om?" For virkelig å bli en eksperthandler, må du kjenne til de indre arbeidene til hvilken bransje du bokstavelig talt hedger dine innsats på.

3. Gjør din hypotesen

Hvert trekk du gjør på børsen bør se slik ut: Jeg kjøper denne tingen fordi jeg tror det er for billig til en pris. Jeg tror prisen vil gå opp for X grunn. Jeg vil selge den når den når Y-prisen.

"Kjøper hele maten fordi du liker det som et selskap kan eller ikke fungerer som en strategi," forklarer Hardisty. "Det store spørsmålet er, hvorfor gjør du dette? Hvorfor tror du det kommer til å generere inntekt? Hva er din hypotese? "

Til slutt handler det å vinne i børshandel om å forutse hva som kan skje neste. For å streike med presisjon må du tenke kritisk på alle mulige variabler som kan påvirke prisen på en aksje mellom når du kjøper den og når du selger den.

4. Øv på papir

Det er ikke veldig glamorøst, men Hardisty sier den beste måten å komme i gang er med null ekte dollar på linjen.

Velg et lager, finn ut hypotesen din for aksjen, skriv den ned og vent deretter. Når markedet beveger seg, ser du om du hadde rett eller ikke. "Og vær ærlig," sier Hardisty, og legger til at det er veldig enkelt å si Jeg ville ha gjort dette eller det i ettertid.

5. Realiser dine begrensninger

I dag gjør datamaskiner det aller fleste av handelen. Og når det kommer til det, er du egentlig ingen kamp for en robot - beklager å briste boblen din.

Datamaskiner handler med algoritmer i stedet for tarminstinkt, og beslutninger er øyeblikkelige. Faktisk sier Hardisty det har vært debatt om hvordan man gjør handel mer rettferdig, siden datamaskiner nærmere NYSE faktisk kan handle raskere enn de lenger unna.

Informasjon reiser raskt over fiberoptiske nettverk, men avstanden er viktig. Fraksjonene av millisekunder det tar for info å reise over byen, legger til når et stort investeringsselskap gjør tusenvis av handler om dagen.

Du kommer aldri til å være så rask eller følelsesmessig løsrevet som en datamaskin. Så aksjehandel vil trolig aldri være så lukrativ for deg som det er for bedriftens Wall Street-firmaer. Hvis du tenker på dette som ditt viktigste middel for å generere pensjonsinntekt, tenk definitivt på nytt.

6. Velg ditt nettsted

Seiden sier konkurranse har for det meste presset handelsavgiftene så lave at kostnaden for bransjer nesten ikke er næringsbransjen.

Likevel, siden din kontoinformasjon vil bli synkronisert med enten bankkontoen din eller et kredittkort, du vil sørge for at du bruker et nettsted med godt omdømme.

Hardisty sier at folk flest velger sin handelsplattform via informasjonen den gir.

"Folk ser etter flere data, flere nyheter, mer forskning," forklarer Haristy. Han har rett. En 2015-undersøkelse av "selvrettede investorer" av J.D. Power fant hva investorer ønsket mest, var tilgang til veiledning.

7. Sett mesteparten av pengene dine andre steder

Robert Johnson, Ph.D., president for nonprofit American College of Financial Services, sier pengene du tildeler for aksjehandel må være små.

"Kanskje dette er hva du gjør i stedet for å gå til Vegas," sier han.

Resten av dine investerte midler må være i godt diversifiserte, langsiktige investeringer - og helst de som gir sammensatt interesse.

Hardisty setter det slik: "I slutten av året kommer dette ikke til å være en W-2 du kan leve av."

8. Forstå psykologi av tap

Vinner føles bra, men mister vondt. Og det gjør vondt i en grad som er ulik for den glede vi føler når vi vinner.

Dette kalles tap aversjon, en kjent tenet av atferdspsykologi og økonomi. Tap aversjon er grunnen til at folk selger når markedet slipper.

"Vår tendens er å ta tap for å unngå ytterligere tap," sier Hardisty og tilføyer, "og noen ganger er det det riktige valget. Noen ganger er det ikke. "

For å unngå å være "whipsawed", en term for stadig å reagere på en aksjes siste prisendring, må du ha en fast strategi på plass og disiplinen holder seg til den - selv når ting er smertefulle.

Din sving: Kjenner du noen andre aksjehandels tips? Gi oss beskjed i kommentarene!

A.C. Shilton er en Tennessee-basert frilansjournalist med en ektemann som liker å handle viljestøt på aksjemarkedet. Siden etterforskningen av dette stykket, ser deres økonomiske fremtid (og ekteskap!) Litt mindre usikre ut.


Skrive Inn Din Kommentar