Penger

Dette magasinet vil ha en virtuell forfatter, og det vil betale $ 500

Dette magasinet vil ha en virtuell forfatter, og det vil betale $ 500


Kort for å publisere din egen bok, er det vanskelig å komme med, muligheter til å tjene penger på skrivefiks, spesielt for nye forfattere.

Et skriftlig fellesskap kan være en god karrierebooster, og tilbyr uvurderlig erfaring, publisering og gjenopptak av fôr. Oh - og du blir vanligvis betalt for å skrive også.

Vanligvis krever et fellesskap at du skal være bosatt i noen måneder eller et år, og krever ofte en høyskole eller påmelding.

Men vi fant et virtuelt skriftlig fellesskap åpent for enhver forfatter over 18 år som gjør at du kan være en "forfatter i hjemmet" og få alle fordelene - uten å forlate hjemmet ditt.

Søk om Kathy Fish Fellowship med SmokeLong kvartalsvis

"SmokeLong" er et kvartalslig online litterært magasin dedikert til flash-fiksjon (historier på 1000 ord eller mindre). Den aksepterer søknader for en 2017 virtuell forfatter i hjemmet gjennom sin Kathy Fish Fellowship.

Som fellesskapsvinner, ville du:

  • Betraktes som en "forfatter-i-bolig".
  • Har ett stykke flashfiction publisert i hvert kvartalsproblem (mars, juni, september og desember 2017).
  • Motta $ 500: $ 100 på annonsering av vinneren og $ 100 for hvert publisert brikke gjennom året.
  • Arbeid med "SmokeLong" -personalet og delta på nettverksskriftsverksteder.

Du er kvalifisert til å søke om du:

  • Har ikke tidligere blitt publisert i "SmokeLong"
  • Har ikke tidligere publisert et chapbook- eller boklengdsarbeid i noen sjanger, inkludert selvutgivelse eller noen underleverandører
  • Er minst 18 år gammel

Å søke: Send inn søknaden din via Innleverbar før 15. september.

Du må svare på noen få spørsmål om deg selv og inkludere fire eksemplarer av flashfiksjon, inkludert minst en upublisert. Søknaden er gratis med en anbefaling på $ 5 for å støtte fremtidige stipendpriser.

Din sving: Har du sett noen interessante virtuelle skrivejobber i det siste?

Dana Sitar (@danasitar) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun er skrevet for Huffington Post, Entrepreneur.com, Writer's Digest og mer, prøver humor hvor det er tillatt (og noen ganger hvor det ikke er).


Skrive Inn Din Kommentar