Tilbud

Tenk utenfor smykker boksen: 10 bedårende (og rimelig) V-Day ideer

Tenk utenfor smykker boksen: 10 bedårende (og rimelig) V-Day ideer

Alle vet at penger ikke kan kjøpe kjærlighet. Men det betyr ikke at på Cupids bursdag, prøver vi ikke.

Ifølge National Retail Federation brukte lovebirds gjennomsnitt på bare under $ 150 på Valentinsdagens gaver og feiringer i 2015 og 2016.

Og avhengig av hvor alvorlig du handler om å imponere datoen din, kan du bruke mye mer. Fancy middager, gourmet sjokolade og pricy flasker med real-deal Champagne kan legge opp raskt. Kast litt smykker, og Bankrate anslår at batteriet ditt av klassiske V-Day-tilbud kan koste mer enn $ 500.

Yikes.

10 Penny Hoarder-Friendly Valentine's Day Gaver og ideer

Her er saken: Det er ikke noe galt med å bruke penger på en spesiell anledning. Hvis Valentinsdag er meningsfylt for deg og din kjære, for all del, splurge!

Men hvis du skal bruke penger på kjæresten din - enten det er $ 500 eller bare $ 5 - er det bedre, mer kreative måter å gjøre det på enn sjokolade-blomster-middag-shtick.

Her er 10 alternative, penger-smarte måter å bruke pengene dine i år som kan gjøre for romantiske Valentinsdaggaver.

1. Sett det til besparelser

OK, hør meg ut, fordi jeg vet at dette virker som unsexy som mulig.

Men å bidra til en gjensidig fordelaktig sparekonto er faktisk gal romantisk.

Enten du fyller et felles beredskapsfond eller din pensjonssparing, ingenting sier "Jeg er i det for lang tid" tydeligere enn å sette penger inn i en langsiktig konto. Dessuten vil dine investerte midler være fruktbare og multiplisere (ja jeg gikk der), noe som gjør dette til en gave som faktisk fortsetter å gi.

Hvis du og din honning har (eller planlegger) barn, kan du hoppe over biffmiddagen og holde pengene inn i en 529 plankonto. I løpet av 20 år kan bare $ 100 per måned eksplodere til mer enn $ 50 000 for barnets høyskoleutdanning, ifølge Business Insider.

Jeg vet ikke om deg, men jeg har aldri hatt et enkelt måltid verdt $ 50K.

Vil du gjøre det mer romantisk på kort sikt? Skriv din kjære et kort, og la dem få vite om ditt bidrag, og tilbring deretter Valentinsdag ettermiddag som drømmer om hva din pensjon sammen vil se ut.

Du kan til og med jobbe sammen for å finne ut hva du trenger å oppnå for å pensjonere tidlig! Jeg lover, det er en måte varmere dato enn det høres ut - de kaller det FIRE, tross alt.

2. Sett det mot din kjæreste (eller felles) gjeld

Hvis din betydelige andre handler om studielån, bilbetalinger eller - verste av alt - revolusjonerende kredittkortgjeld, står de overfor en alvorlig hindring for å oppnå større økonomiske mål ... inkludert de du kanskje har for din fremtid sammen.

Vurder å betale noen ekstra hovedstol mot deres bil lån eller slå ut den endelige $ 500 kredittkort balanse de bare ikke kan synes å komme foran. Stol på meg, å være gjeldfri er vei mer nyttig enn et par øredobber.

3. Sett det mot en kjøligere, større felles kjøp

Jeg får det - ikke alle elskede blir fornøyd med et bidrag til deres 401 (k) eller en pause på en irriterende månedlig betaling, selv om du skriver om det i et hjerteformet kort.

Men hvis du vil gi hverandre mer håndgripelige Valentinsdaggaver, kan du fortsatt gjøre det bedre enn sjokolade og blomster, som vil gå borte innen en måned.

Invester pengene du ville ha brukt på mindre gaver ved å betale mot et større kjøp de to av dere planlegger å lage sammen. Kanskje det er en ny sofa eller teppe til stuen, eller et maleri du ble forelsket i den helgen på kunstmessen. Heck, kanskje det er selve huset!

Selv om du ikke kan betale for hele kjøpet, er et betydelig bidrag til et stort utgifter, som en ny bil, en gjennomtenkt og nyttig gave. Den har fortsatt en påkjenningsbar, faktisk-komponent som er knyttet til den, selv om den ikke er der ennå.

En annen ide, hvis du er sikker på at du er klar: Ta den Valentinsdagens penger, og bruk den til å adoptere en katt eller en hund. Hvis forholdet ditt er stabilt nok, er det lite som er mer romantisk enn å legge til en ny furry venn til din lille familie.

Bare vær sikker på at du ikke er i den for nyheten, og at du har en beredskapsplan. Ditt nye kjæledyr fortjener et stabilt hjem, uansett hva som blir av partnerskapet ditt noen få år nedover veien.

4. Ta en ferie

Det dyreste romantiske måltidet jeg noensinne spiste koster ca $ 500 for to av oss. Beklager, ikke beklager - det er bare det som skjer når du bor mindre enn 30 minutter fra Berns Steakhouse!)

Ikke misforstå meg. Måltidet var uforglemmelig. Men vi kunne ha tatt en ganske fantastisk helgferie for det samme beløpet - eller enda mindre, hvis vi fulgte disse tipsene fra TPHs seniorpersonalforfatter Dana Sitar, som så Savannah, Georgia, med sin kjære for bare 300 dollar.

Selv den beste biffen i verden, som Berns kan være, måler ikke opp til en biltur til et nytt sted med din favoritt person.

5. Hjelp din partner til å starte sin freelance-virksomhet, eller start en sammen

Har din S.O.har alltid drømt om å bli frilansskribent eller uavhengig konsulent? Har dere begge en ide for en morderblogg som vil være morsomt å skrive sammen, samtidig som det hjelper å ta vare på regningene?

Du kan starte mange typer bedrifter med lite eller ingen overhead - mange nå vellykkede merkevarer startet med $ 100 eller mindre.

En rask idé: Kjøp kjæresten hans eller hennes eget domenenavn, slik at de kan etablere nettets tilstedeværelse som er kritisk i alle felt i disse dager. Domenenavn er generelt billig og en flott gave. Få en som skriker "Jeg tror på deg!"

6. Sett penger mot din kjærlighets hobby

Har kjæresten din en lidenskap som inkluderer dyre komponenter de ønsker etter det vanlige?

Nye kameralinser, trykkblokker, pointe sko og joggebukser er pricy nok til å kvalifisere som godbiter - og de gir alle gode, mega-tankefulle gaver hvis din honning er virkelig viet til deres hobby.

Mens det er nærmere tradisjonell gavegiving enn de fleste andre gjenstander på denne listen, vil det å kjøpe din betydelige andre slik en målrettet gave vise mer innsikt og omsorg enn en generisk boks med sjokolade ... å ikke si noe om gaveens faktiske nytte. De vil tenke på deg hver gang de bruker sin nye gadget til å gjøre det de elsker best. Hvor mye mer romantisk får det enn det?

Og ja, denne ideen fungerer selv om partneren din ikke har et tidsfordriv som krever fancy utstyr.

Du kan bidra med penger til reisebyrået eller til slutt banke parasailing fra sin bøtte liste, eller fot regningen for yoga entusiast klasser i en måned eller tre. Hun slutter aldri å se "Så du tror du kan danse" reruns? Kjøpe henne noen ballroom leksjoner - og ta sammen for å være hennes dansepartner, uansett hvor dumt du føler.

Poenget er å bli seriøst gjennomtenkt om hva som betyr mest for din betydelige andre, så det er virkelig opp til deg. Mulighetene er endeløse!

7. Sett det mot din søtns utdannelse, ny jobb eller selvforbedring

Hvis du kjenner din S.O. sitter fast i en rut på jobben eller er ivrig etter å hente et nytt ferdighetssett, bidra med Valentinsdagens midler til å gjøre drømmene dine til virkelighet!

Du kan kjøpe dem et rimelig (men nyttig!) Kurs om koding, WordPress eller alt annet tenkelig gjennom Udemy, eller registrer deg for leksjoner på det språket de alltid har ønsket å lære.

Kanskje du best kan bruke pengene på en profesjonell gjenopptaksforfatter som kan hjelpe din honning til å bli en mer tilfredsstillende stilling på jobben. Enda bedre, uansett hva du investerer kan til og med hjelpe din betydelige andre å øke sin inntjening. Jeg har aldri møtt en boks med sjokolade som kan gjøre det!

8. Doner til en veldedighet i din kjære navn

Gjør en god gjerning i ditt kjære navn ved å sponsere en trengende familie gjennom Heifer International eller å redde en truet art gjennom Verdens Wildlife Fund.

Du kan velge hvilken veldedighet du vet for å være meningsfull til partneren din og gi en donasjon i sitt navn. Fra planlagt foreldre til funksjonshemmede amerikanske veteraner til Humane Society, er det ingen mangel på gode organisasjoner som er avhengige av donasjoner for å hjelpe deres sak.

Vil du virkelig tråkke opp de varme og fuzzies? Tilbring dagen med frivillig arbeid for en av disse organisasjonene med din kjære. Det er en bonding opplevelse du kan føle deg fantastisk på, og det er billigere enn å donere.

9. Feire en dag eller to sent

Her er en ide: Gjør alle de vanlige Valentinsdagens ting, men gjør det 17. februar.

(Og nei, ikke bare fordi det er en fredag.)

Først, Når den offisielle ferien er over, kan du kjøpe all Valentinsdag candy du og din kjære kan muligens konsumere for smuss billig. Det samme gjelder for røde roser, hjerteformede kort, utstoppede dyr - hele ni meter.

Det er heller ingen hemmelighet at mange restauranter prisgull på spesielle anledninger, Valentinsdag inkludert, ved å skape en pricy prix-fixe-meny hvis overdreven, forhåndsvalgte overbærenheter kanskje ikke engang er til din smak i utgangspunktet.

Feire V-Day noen dager for sent, og du vil spare penger på alle aspekter av opplevelsen ... og få den ekstra romantiske bonusen til å være din egen private ferie.

10. ... eller bare ikke bruke det!

Jeg vet jeg vet. Du så denne komme.

Men seriøst, så mange av de beste Valentinsdagens gaver og feiringer er billige eller helt gratis. Her er et personlig eksempel.

På vår første Valentinsdag sammen var en av mine kjærester mellom jobber og grundig brutt. Vi gjorde enkle planer om å henge ut på hans plass og se på en film eller spille videospill.

Etter en time i huset hans gikk jeg inn på badet ... og fant speilet dekket med Post-it notater. På hvert notat skrev han et enkelt beskrivende ord: "vakkert," "morsomt", "gal", "litterært". "Zany." Det var mer enn 50 av dem alle fortalte - og alle av dem, ifølge kjæresten min, var beskrivere av meg.

Sluttresultatet? Jeg stirret i speilet og så meg selv omringet av alle grunnene han elsket meg. Prosjektet var helt gratis og er fortsatt en av de mest romantiske tingene noen noensinne har gjort for meg. Jeg holdt faktisk Post-sin.

Det er tonnevis med andre måter å feire Valentinsdag gratis eller nesten så:

  • Ha en overbærende film eller TV-binging maraton natt - "Harry Potter", "Stranger Things" eller hva som helst annet slår til felles.(Lagt bonus: masse krammer.)
  • Kom deg ut! Det er cliché av en grunn: En lang spasertur sammen på en strand er en romantisk og vakker aktivitet, og du kommer faktisk til å snakke. Du kan også gå fotturer, kajakk eller camping for nesten ingen penger, avhengig av hvilket utstyr du har til din disposisjon. Gå plukke blomster sammen et sted ute i stedet for å kjøpe en dyr bukett. Og det er alltid stargazing, som er helt gratis ... og også helt romantisk.
  • Ta en fjerdedel av pengene du ville ha brukt på middag, og gjør et utrolig måltid hjemme. Koking sammen er omtrent like søt som det blir!

Uansett hvordan du bruker pengene du har satt til side for Valentinsdag, ikke glem formålet med ferien: å bekrefte din kjærlighet og kjærlighet til din favoritt person i verden.

Ja, den oppgaven er skremmende ... men det trenger ikke å koste en cent.

Din tur: Hvordan vil du tilbringe din tid og penger med din kjære denne Valentinsdag?

Jamie Cattanach (@jamiecattanach) er en freelance skribent som har vært omtalt på Ms Magazine, BUST, Veier og kongedømmer, The Write Life, Nashville Review, Word Riot og andre steder. Hun bor i St. Augustine, Florida.


Skrive Inn Din Kommentar