Mat

Ja, du kan finne fersk produsere i februar. De 5 gjenstandene å søke etter nå

Ja, du kan finne fersk produsere i februar. De 5 gjenstandene å søke etter nå

Ah, februar.

Jeg sliter med å komme med noe hyggelig å si om deg, du kjedelig stedholder i en måned. Du er ikke helt vår (selv her i Florida), men vinterens glede har lenge siden passert oss.

Men muligens den verste delen av overgangsperioden mellom helligdager og varmt vær er mangelen på friske, rimelige råvarer.

Mens vi Floridians trives mye mer lokalt, produserer oftere enn resten av landet (hei, rettferdig rettferdig - vi får aldri se at trær skifter farger), står den nordlige delen av USA fast i å spise røtter. Så mange røtter. Og det er bare så mange måter du kan tilberede roser og pastinetter og gulrøtter og rutabagas før du bare trenger noe friskt og fargerikt, for Petes skyld.

Dessverre for deg Northerners, går februar bønder markeder tom og produsere delen i matbutikken ganske sparsom. Mens noen frukter og grønnsaker, som bananer, blir importert året rundt, er det alltid hyggelig å vite hva som er i sesong i - eller rundt - ditt område.

Nedenfor finner du en liste (en kort en - det er februar, tross alt!) Av frukt og grønnsaker i sesong og til de laveste prisene. Og ikke bekymre deg hvis de ikke er i din umiddelbare nærhet - høysesong i en del av USA betyr ofte lavere priser og bedre tilgjengelighet i selv de frostigste byene, spesielt for produkter som reiser bra.

Vær på utkikk etter følgende ferske råvarer på din lokale matbutikk. Hvis du er på utkikk etter flere alternativer, henge stramt - vinteren kommer snart over!

California: Blodappelsiner

Vinter er sitrus sesong for mange av de varmere kystområdene i USA I California er blod appelsiner i høysesongen desember til mai: Moro-sorten toppes vanligvis i februar, mens Tarocco sesongen strekker seg litt lenger inn i året.

Blod oransjens navn kommer fra sine dype, skarpe, fargete indre - senere i sesongen er jo mørkere den røde vanligvis. Når du velger blodappelsiner i butikken, velg de som føler seg tunge for deres størrelse, uavhengig av hudfarge.

Disse rosenrøde fruktene er deilige på egenhånd, men kan også gjøre et yummy og visuelt spektakulært tillegg til salater eller en fruktig salsa. Hvis du leter etter en frisk måte å kaste opp din middagsrutine, kan du prøve denne oppskriften på blod oransjebrent kylling fra goboroot.

Florida: Kumquats

Kumquats er i sesong her i Florida! For meg, kumquats fremkalle minner om å klatre på det greske gamle naboens tre og fylle lommene mine fulle av de små gylne fruktene før han kunne jage meg og truer med å ringe foreldrene mine.

Og mens kumquater ikke er mindre deilig nå, da jeg er voksen, har jeg blitt overrasket over å finne at de faktisk brukes i mange mer raffinerte retter - mer raffinert enn smoosede pocketkumquats, uansett.

Hvis du er stumped på hvordan akkurat å bruke kumquats, skjønt, prøv å lage denne kumquat tagine (det er som småkoke) fra Eating Well. Det er offisielt på menyen min for denne uken.

Texas: Spring Greens

I de sørligste delene hvor våren begynner tidlig, begynner øm sennep, collard og løvetann greens å poppe opp på jakt etter det milde været og mildt solskinn. De vokser raskt og rikelig, så de burde begynne å vises i lokale bønder markeder enhver dag nå.

Den beste delen? Det er ingen feil måte å spise greener på. Bruk dem i salater, kast dem i supper og stews, erstatt greener for vanlig salat på smørbrød, eller sauté dem med bacon som i denne oppskriften fra Simply Recipes for en virkelig sørlig side parabolen.

New York: Sunchokes (Også kjent som Jerusalem Artisjokker)

Sunchokes er en ny oppdagelse for meg. Som, jeg visste ikke engang at disse tingene eksisterte. Men etter å ha hørt om deres søte og nutty smak, sprø tekstur (et sted mellom en vannkastanje og en potet), og deres ekstreme allsidighet, er jeg glad for å prøve dem ut.

Sunchokes er en knoll, roten til et bestemt utvalg av solsikke. (Jeg vet at jeg bare beklagede den uendelige bounty av røtter om vinteren, men disse karene er forskjellige!) De ser ganske ut som en knobby ingefærrot, og mange sier at de smaker et sted mellom en artisjokk og et eple (som ikke forteller du er altfor spesifikt, jeg vet). De høstes mellom oktober og mars, men de er på sitt søteste og mest delikate etter at noen frost har satt inn.

Når det gjelder matlaging, går de hjemlige små røttene, de kan fungere som epler eller poteter, noe som betyr at de er spesielt deilig stekt eller mashed. Denne oppskriften fra Bon Appetit parker sunchokes perfekt med pastinetter og rødbeter - begge rotgrønnsaker som ikke burde være vanskelig å finne.

Florida (igjen): Grapefrukt

Som jeg sa, får Florida alle de gode greiene om vinteren. For å være ærlig visste jeg ikke at jeg likte grapefrukt til i fjor. Jeg hadde hatt en uheldig innrømning med en spesielt sur grapefrukt som en gutt og feilaktig antok at de var alle så smertefullt bittere.

Men da! Så prøvde jeg en perfekt modnet, perfekt søt grapefrukt og har ikke sett tilbake.

Okay nå. Er du klar for den beste grapefruktrecepten du noensinne vil prøve?

Jeg mener det er veldig deilig.

Som egentlig flink.

Nesten også flink.

Er du klar?

Trinn 1: Klipp grapefrukt i halvparten.

Trinn 2: Dryss sukker (eller ikke - fortsatt deilig).

Trinn 3: Spis med en skje.

Og gjenta.

Her kommer solen

Nå sier jeg det igjen: Februar er ikke den beste måneden for frukt og grønnsaker i sesongen. Mars vil bringe så mange saftige frukter og sene vårgrønnsaker, og bøndermarkeder vil begynne å gjenåpnes for sesongen. Og vi kommer til å fortelle deg hva som er i sesongen i nakken din i skogen!

I mellomtiden, når du trenger noen ferske råvarer for å bryte opp monotonyen, hold øynene åpne for den lyse sitrus som burde være rikelig. Du trenger ekstra vitamin C for å bekjempe vinterblåen og holde deg til våren.

Din sving: Hvilke friske råvarer drømmer du om på disse kjedelige vinterdager?

Grace Schweizer er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Hun er bare glad for at det ikke er en fridag for kaffe!


Skrive Inn Din Kommentar