Mat

Mellow Mushroom ønsker å gi deg en gratis ostepizza bare for å gjøre dette

Mellow Mushroom ønsker å gi deg en gratis ostepizza bare for å gjøre dette

Her er en avtale som kombinerer to av våre aller beste ting i verden: gratis pizza og tre-punkts skudd på basketballbanen.

Nevnte vi delen om gratis pizza?

Mellow Mushroom gir bort en gratis liten ostepizza til alle som laster ned en ny spill app.

Kjeden kutter typisk sin 10-tommers småpizza i fire skiver, og den selger vanligvis for $ 7,99.

Appen er ACC 3 Point Challenge, som du kan laste ned her. Den er tilgjengelig gratis via Apples og Google Play-appelbutikker.

I online spill, konkurrerer spillerne i basketball skyting konkurranser. Fans kan spille som deres favoritt Atlantic Coast Conference School og ta sine beste skudd i tre-punkts shootout-stil konkurranser. Brukere kan spille raske kamper eller prøve å overleve og fortsette gjennom online turneringer.

Fans som laster ned eller oppdaterer appen vil motta en elektronisk kode for den gratis pizzaen, innløses på alle Mellow Mushroom-steder. Den voksende kjeden har 180 butikker i 21 stater.

Mellow Mushroom, som ble grunnlagt i Atlanta, er sponsor av ACC sports sendinger.

Den atletiske konferansen har 15 universiteter, og appen forventer at du velger en og representere: "Tror du kan få det til å regne ut fra buen, med klokken tikkende og spillet på linjen? Velg din favoritt ACC-skole og konkurrer som sin toppmester, eller ta litt øvelsesbilder på vår lekeplassbane. "

Når du går for å kreve din frie ostepizza, vær oppmerksom på vilkårene i avtalen: Det er bare middag og begrenset til en innløsning per fest.

Rettferdig advarsel: Du vil definitivt være fristet til å ta tak i noe å gå med den pizzaen. Bortsett fra sine pizzaer og hoagies er kjeden kjent for sitt store utvalg av øl.

Din sving: Hvilke liker du mer - trepunktspot eller pizza?

Mike Brassfield ([e-postbeskyttet]) er en senior forfatter på The Penny Hoarder. Han liker sopp på hans pizza.


Skrive Inn Din Kommentar