Mat

Denne gratis mayonnaise-avtalen er perfekt for alle som ønsker Mayochup

Denne gratis mayonnaise-avtalen er perfekt for alle som ønsker Mayochup

For noen av dere der ute, kan mashup av majones og ketchup som Heinz ønsker å bringe til butikkhyller over hele landet, være en godsend. Krydderfirmaet gjør det lettere å få ting du har gjort hjemme så lenge du kan huske.

For andre, Mayochup, som Heinz kaller det, er blasfemi. Du er positiv det vil være en trist rip-off av din favoritt krydder som går av forskjellige navn, avhengig av hvor du er fra - mayo-ketchup i Puerto Rico, stek saus i Utah, russisk dressing de fleste steder i mellom.

Deretter er det den lille, men vokale Twitter-fraksjonen som mener Heinz er geni, men tar alvorlig sak med navnet, ikke fordi de foretrekker et tradisjonelt navn, men fordi de tror at "Ketchonaise" ville vært et mye bedre valg.

Vi vil ikke veie inn på hvem som har rett eller hvem som har feil med mashupen. Vi skal bare fortelle deg at du ikke trenger å vente på Heinz hvis du vil prøve det selv - og at du kan prøve det gratis hvis du last ned Ibotta-appen.

Gå til en deltakende butikk (sørg for å sjekke appen på forhånd) og hente enten en 19 oz. klemme flaske eller en 30 oz. krukke med Heinz Real mayonnaise for henholdsvis $ 3,50 eller $ 4,50.

Bruk din Ibotta-app til å skanne kvitteringen, og som en del av et tidsbegrenset tilbud, få hele beløpet tilbake ved kjøp av majones. Hvis du allerede har ketchup hjemme, er du gyllen. Hvis ikke, bruk besparelsene dine til å hente en flaske med det også.

Å lage din egen Mayochup er like enkelt som det høres ut. Bare kombiner like mengder majones og ketchup, og du er ferdig med den grunnleggende sausen. Du kan også legge hvitløkspulver, salt, pepper og andre krydder du elsker å gjøre det til ditt eget.

Desiree Stennett er en stabforfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar