Banker

Baking og dekorasjon av kaker til sidestruen gjennom college

Baking og dekorasjon av kaker til sidestruen gjennom college

Helt siden jeg var liten, har jeg opptrådt som en mini entreprenør. Etter å ha mottatt gaver av penger til bursdagen min fra slektninger, begynte jeg å anerkjenne betydningen og betydningen av penger. Jeg fikk en elektronisk bank, slik at jeg ville bli oppfordret til å spare penger, men jeg hadde lyst til å redde alt på egen hånd.

Selv som et barn uten egentlig inntekt, begynte jeg å vokse en besparelse som svært raskt overgikk min eldres søster. Hun og mine foreldre, som holdt lite penger på hånden, ville komme til meg for å låne penger hvis de var i et rush. Jeg utviklet snart en systematisk metode for å holde oversikt over alle disse "IOU", fordi å holde og øke rikdommen min var det viktigste for meg. Jeg hadde et sterkt ønske om å spare penger, men ikke å bruke det på noe spesielt. For meg var det bare å tjene penger og tjene penger selv.

Unnlatelse av å selge hjemmelaget håndverk

Da jeg var yngre, lengtet jeg desperat etter dagen da jeg kunne gå på jobb, slik at jeg kunne lage mine egne penger. Jeg hadde prøvd å selge ulike kunst og håndverk jeg hadde laget for å få litt penger. Merkelig nok, mine foreldre hadde liten interesse i å betale meg $ 30 for min hjemmelagde makaroni halskjeder, og dermed forsøkte jeg å skape en liten bedrift uunngåelig.

Det var ikke før min beste venn, og jeg begynte å selge lemonade på en lokal golfbane at jeg endelig fikk min første søte smak av en vellykket "sidelust." Det begynte uskyldig nok, med våre mødre droppet oss av på en golfbane med en kanne full av limonade og noen plastikk kopper, med et vedlagt tegnlesning, "50 cent." Etter noen få spesielt vellykkede dager, racking i ganske mye penger mellom oss, bestemte vi oss for å forbedre oppsettet vårt og oppdatere våre forretningsstrategier. Vi kom tilbake neste dag med en kasse, tipskrukke, mini-paraplyer, hjemmelagde kaker og en ny og forbedret skiltlese, "75 cent".

Vår virksomhet boomed, og vi tilbrakte mye av vår sommer på en golfbanebank som bare solgte noen kopper lemonade hver dag, men raket i tipsene fra de søte golfspillerne som, som søte og ivrige unge jenter, sjarmerte vi dag etter dag . Denne muligheten var for god til å vare lenge, og da vi ble eldre, oppdaget vi at det var vår barnslige smil, ikke vår ivrige forretningsferdigheter, som holdt vår limonadevirksomhet levende og blomstrende.

Komme i gang Dekorere kaker

Mens jeg gikk på videregående skole, skjønte jeg at jeg trengte å tjene mye penger hvis jeg ønsket å kjøpe egen bil og gå på college. Jeg søkte mange jobber, men de var vanskelig å komme med siden jeg var ung, uerfaren, og hadde ikke noe nytt å snakke om. Jeg hadde alltid en ond søttand og likte å hjelpe rundt kjøkkenet, noe som betyr at baking var tydeligvis en av mine favoritt tidsfordriv. Etter å ha sett kake dekorere viser og utrolige bilder av gourmetkremer på nettet, tok jeg opp kakedekorasjon som en hobby. Frosting bursdagskaker for mine familiemedlemmer hadde alltid vært en godbit for meg, men jeg bestemte meg for å ta det mer alvorlig.

Min juleliste ble fylt med kakedekorasjonsutstyr som jeg drømte om, og jeg tilbrakte timer i bokhandlere bla gjennom sider og sider med flotte bilder av skreddersydde kaker. Jeg tok alltid tid til å beundre kaker jeg så i displayet med dagligvarebutikker, og jeg visste at jeg ville gjøre alt på egen hånd. Jeg lærte meg selv å dekorere kaker, kaker og cupcakes ved hjelp av bøker og videoer jeg fant på nettet. Selv om jeg hadde en grov start som inkluderte å spise masse stygg og mislykket godbidder, fortjente jeg raskt mine ferdigheter og forbedret seg sterkt. Når som helst vennene mine eller familiemedlemmer trengte en kake, visste de at de kunne stole på meg.

Egentlig fokuserer på å utvikle min sidehustle

Etter noen år med å dekorere for moro, bestemte jeg meg for å slå min favoritthobby og største lidenskap til en bedrift som ville tjene meg penger. Jeg begynte å ta imot offisielle bestillinger for kaker, cupcakes og kaker som jeg ville fullføre og levere i løpet av mine helger, og til og med noen dager etter skolen. Jeg utviklet en sterk kakevirksomhet, kjent for mitt gode rykte og lave priser. Mine klienter gikk utover venner og familie, og gjennom positive henvendelser og muntlige ord fikk jeg en stor og lojal kundebase som gjorde at jeg kunne tjene en stabil inntekt. Jeg blandet mine kunstneriske (og deilige) talenter med min tidligere erfaring og kunnskap om å lage og spare penger for å skape en vellykket bedrift, slik at jeg kan "sidde hustle" meg gjennom college.

Elsker denne historien? Del det på sosiale medier for å stemme!

Sjekk ut de andre finalistene her: 2017 Side Hustlin 'Student Resultater Side.

Skrive Inn Din Kommentar