Banker

5 må ha personlige finansverktøy for tusenårsdager

5 må ha personlige finansverktøy for tusenårsdager

Ingen i historien til planeten har noen gang sagt at de ikke vil skape en trygg økonomisk fremtid.

Å skape den økonomiske fremtiden kan være enkel i teorien, men når det gjelder utførelse, følger bare en liten prosentandel av folk faktisk gjennom.

Hvis du følger mange personlige finansblogger, vet du sannsynligvis nå at knapt over 30% av amerikanerne har besparelser på mer enn $ 1000.

Av det nummeret har 11% mellom $ 1000- $ 4.999 lagret, 4% har mellom $ 5000 og $ 9,999 lagret mens bare 15% har lagret $ 10.000 eller mer. Disse tallene er virkelig abysmal, men det trenger ikke å være slik.

Hvis du er en del av 70% som har mindre enn $ 1000 lagret for en regnfull dag, er målet med dagens innlegg å få deg til å delta i 30%, slik at du også kan begynne å bygge en trygg økonomisk fremtid.

Vi nådde ut til en gruppe økonomisk kunnskapsrike årtusener for å sende inn deres favoritt personlige verktøy, og disse 5 kom opp på toppen.

Ordene "nettoverdi" er ikke reservert kun for millionærer og milliardærer. Og du trenger ikke å gjette din egen nettoverdi.

1. Personlig kapital

Personlig kapital lar deg beregne din nettoverdi basert på dine sjekker, besparelser, investeringskontoer, boliglån og lån, slik at du når som helst vet nøyaktig hvor du står økonomisk.

En av de andre unike ting om Personlig kapital er deres investeringsanalysator. Investeringsanalysatoren vil inspisere investeringsporteføljen din for å forsikre deg om at du ikke betaler latterlig megleravgift for dine investeringer, og det vil hjelpe deg med å finne forbedringer du kan gjøre for investeringskontoene dine for å nå dine pengemål raskt.

Lat Tzoubari fra Seven Smith hadde dette å si om personlig kapital:

Det har helt forandret livet mitt og måten jeg budsjetterer og styrer min økonomi på. Appen synkroniserer kredittkort og bankkontoer og, hvis det er relevant, investeringer og lån inkludert ditt boliglån. Det gir deg mulighet til å se alle dine penger, inntekter, gjeld og investeringer på ett sted på telefonen, slik at du ikke trenger å huske alle passordene dine og tenke tilbake til siste gang du har gjennomgått alle din økonomi. "

Lat TzoubarSeven Smith

2. Birch Finance

Hvis du bruker et c redit-kort og aldri har plaget meg til bonusene som følger med kortet ditt, er det nå på tide å begynne å dive inn i "belønning / bonus" verden og dra nytte av det som er tilgjengelig for deg.

Birch App lar deg maksimere dine kredittkortbelønninger og bonuser. Det er viktig å merke seg at Birch App er IKKE en gjeldsbetalingsapp, det hjelper heller ikke deg med budsjett.

I stedet vil appen analysere kreditt- og debetkortene mot en database med belønninger (når du registrerer deg for appen, blir du bedt om å koble til så mange kort som du har) og fortelle deg om du har maksimert belønningene som er tilgjengelige for det kortet eller ikke.

Videre vil Birch anbefale de beste kredittkortene med de beste belønningene som er tilgjengelige for din spesifikke økonomiske situasjon. Du kan sjekke ut hele anmeldelsen av Birch her.

3. Mint

En av de største økonomiske feilene folk gjør er å "anta" de vet hva de bruker penger på. Det første skrittet for å ta kontroll over økonomien din er å vite hvor hver krone av pengene dine går.

Mint er virkelig en av de personlige finansverktøyene som er en gammel, men god når det gjelder å spore utgifter.

Hvis du er noen som liker å kategorisere utgifter og holde faner på hvilke kategorier du bruker pengene dine på, er Mint et verktøy du vil elske. Hver måned eller så ofte du vil, får du en rapport som viser deg nøyaktig hvor pengene dine går.

Du kan også sette opp økonomiske mål innen Mint. Hvis du for eksempel vil bli gjeldfri, kan du sette et mål innen Mint for å sette bort $ 50 hver måned, som da vil gå mot gjelden din.

Å holde oversikt over økonomien din på denne måten, vil hjelpe deg med å kutte ned på områder du kan være overforbruk og styre ekstra penger mot dine økonomiske mål. Rikki Ayers, fra nettstedet O wn Up Grown-Up, har lykkes med å bruke Mint for en stund nå.

Som tusenårig, som fikk seg i penger-problemer i løpet av 20-årene, og snart kommer seg ut av den vanskeligheten nå ... Jeg begynte å bli veldig interessert i hvordan jeg kunne bruke personlig økonomi til å bygge rikdom. Jeg begynte å bruke Mint.com for å lære hvordan de møtte økonomiske mål. For meg ble det ut av gjeld. Nå vet jeg nøyaktig hva jeg trenger å legge bort hver måned for å møte mitt mål og jeg er på sporet! "

Rikki Ayers, Podcaster
Egne Opp Grown-Up

4. Du trenger et budsjett

Du trenger et budsjett (YNAB) er et smart verktøy som er bygget rundt en budsjettbasert budsjett. Med design er et nullbasert budsjett ment å være sikker på at du vet hvor hver krone du tjener, går. Hvis du tjener $ 4000 hver måned, vil YNAB hjelpe deg med å angi hva slags budsjett som gjør at din inntekt er lik utgiftene dine.

Sporing av utgiftene dine på denne måten (hvis du gjør det ærlig) vil gi deg en god ide om hvor du kan være overforbruk, slik at du kan trimme disse utgiftene og muligens sette pengene til gjeldsbetaling, spare penger eller investere det.

Hvis du er student og skriver til [email protected] med bevis på at du faktisk er student - ditt student ID-kort, transkripsjoner eller noe annet bevis på nåværende påmelding på skolen - vil du kunne bruke YNAB gratis for 12 måneder.

Hvis du ikke er student, kan du fortsatt bruke YNAB gratis i 34 dager, og deretter må du betale den årlige $ 50 for å bruke verktøyet.

Et verktøy som ligner på YNAB, som er gratis, er EveryDollar.

5. Qapital

Qapital er en app som lar deg velge dine mål og sette opp regler eller hendelsesutløsere som gjør det mulig å sette inn penger på din Qapital-konto. Appen er FDIC-forsikret, slik at du kan hvile lett.

Vi har nylig rangert Qapital # 1 som en av de beste automatiske pengesparende apps tilgjengelige på grunn av hvor enkelt det er å sette opp regler for å lagre.

Kevin, som blogger på Financial Panther, har funnet suksess ved å bruke Qapital-appen.

Du kan lese vår fulle Qapital gjennomgang her.

Jeg bruker denne appen hver dag. Beste funksjon: runde opp regelen. Qapital vil overvåke alle dine kredittkorttransaksjoner og runde opp hver transaksjon til nærmeste dollar, og lagre forskjellen for deg. Dette har hjulpet meg med å spare i løpet av de siste årene.

Kevin
Finansiell Panther

Har du noen gang prøvd noen av disse personlige finansverktøyene før? Hvilken er din favoritt?

Skrive Inn Din Kommentar