Banker

PlushCare vs Heal: Kampen om On-Demand Online Leger

PlushCare vs Heal: Kampen om On-Demand Online Leger

Vitenskap, medisin og teknologi utvikler seg ved breakneck-hastighet, men våre modeller for å gi helsetjenester virker fast i år 1969. Fordi den tradisjonelle primærhelsetjenesten pluss spesialist leger forlater så mange mennesker uten omsorg de trenger, er jeg alltid spent når jeg ser selskaper som arbeider for å gi nye modeller for å tilby helsetjenester.

To selskaper som driver innovasjon i helsetjenester i dag, er Heal and PlushCare. Begge tilbyr unike modeller som gir "on-demand" til helsetjenester. De har begge begge gjennomsiktige prismodeller. Men de tilbyr begge et unikt perspektiv på hvordan man best kan levere helsetjenester til forbrukere.

Skal du velge Heal eller PlushCare? Svaret avhenger av hva du vil (og hvor du bor). Her er hva du trenger å vite om disse elektroniske legene.

Hva helbrede tilbyr

Heal tilbyr kundene et besøk i hjemmekontoret. Pasienter kan bestille avtaler fra 8:00 til 8:00, 365 dager i året. Legene besøker pasienten i hjemmet, og kan gjøre en rekke viktige oppgaver, inkludert pediatrisk omsorg (inkludert ammingskonsultasjoner og godt barn eksamen), akutt omsorg (for akutte sykdommer, muskelsmerter og vondt, utslett etc.) og standard primær og forebyggende omsorg (som grunnleggende immuniseringer).

Leger fra Heal kan administrere grunnleggende omsorg, henvises til en spesialist, eller foreskrive medisin basert på dine behov.

Akkurat nå er Heal tilgjengelig i Washington D.C. (og omegn), San Francisco, Los Angeles, Orange County og San Diego.

Siden Heal krever personbesøk, utvider den byen etter by.

Hva PlushCare tilbyr

PlushCare gir pasienter tilgang til leger via et Skype-lignende program. Pasienter kan bestille avtaler 24/7/365. Leger med PlushCare kan diagnostisere og forskrive medisiner for ikke-akutte medisinske behov som influensa, virus, UTI og øreproblemer.

PlushCare-leger kan også foreskrive PrEP for hiv-pasienter. Selskapet har også samarbeidet med lokale klinikker for STD- og allergitesting, slik at legene kan gi råd om behandling for disse forholdene.

PlushCare er bare tilgjengelig i bestemte stater, inkludert: Alabama, Arizona, California, Colorado, Florida, Georgia, Hawaii, Idaho, Iowa, Illinois, Kansas, Michigan, Minnesota, Mississippi, Montana, Nebraska, Nevada, New Hampshire, New Jersey, New York, North Carolina, Ohio, Oregon, Pennsylvania, Texas, Utah, Virginia, West Virginia, Washington State, Wisconsin og Wyoming. De kan utvide til staten din snart.

Se vår fullstendige Plushcare-gjennomgang her.

Begge tilbyr enkel prising

Både Heal and PlushCare tilbyr enkel prising.

Hvis deres tjenester ikke er dekket av forsikringsselskapet, betaler du $ 99 per avtale. Hvis disse selskapene godtar din helseforsikring, betaler du bare den nødvendige kontobeløpet.

Når skal du vurdere en av disse alternativene

Personlig har jeg brukt telemedisin (som PlushCare) for å få resept for infeksjon. Siden det ikke var dekket av forsikring, betalte jeg hele kostnaden, men jeg sparte penger i forhold til å gå til en MinuteClinic. Opplevelsen var rask og praktisk, spesielt fordi jeg var syk.

24/7/365 bekvemmeligheten av PlushCare gjør det til et godt alternativ hvis du eller barnet blir syk midt om natten.

Hvis jeg bodde i et område dekket av Heal, ville jeg være fristet til å bruke det hele tiden. Det faktum at legene kan administrere velbesøksbesøk i hjemmet vårt, vil legge til en mengde bekvemmelighet og komfort for en ellers Herculean oppgave. Jeg liker også at de kan ta grunnleggende vitale tegn som puls og blodtrykk under avtalen.

Fordi leger stole på alle sansene deres for å diagnostisere og anbefale behandling, vil jeg anta at leger fra Heal har en fordel i forhold til PlushCare. Når det er sagt, ville jeg ikke nøle med å bruke noen av disse selskapene, spesielt hvis de er dekket av forsikringsselskapet ditt.

Bare husk, ingen av selskapene vil erstatte ditt forhold til en primærhelseperson. Helsevesenet kan endres, men du trenger fortsatt et gammeldags forhold til en lege.

Skrive Inn Din Kommentar