Banker

Brukt App Review: Cool For Cash Back Shopping

Brukt App Review: Cool For Cash Back Shopping

Benjamin Franklin sa famously: "Se penniene dine, og dollarene vil følge." Jeg er helt enig med følelsen, men jeg har funnet ut at når jeg har bestemt at et kjøp er innenfor budsjettet mitt, vil jeg ikke gå ut av min måte å spare penger på kjøpet. Det er spesielt sant hvis kjøpet koster mindre enn hundre dollar. For å si det kortfattet, ser jeg egentlig ikke på min pennies.

Derfor er jeg alltid takknemlig for teknologiske snarveier som gir meg mulighet til å spare penger på kjøp som jeg definitivt skal gjøre, uten å måtte ta ekstra skritt. En ny måte jeg har begynt å lagre pennies på er Brukt app som er en cash back app (som har noen få middelmådige utgifter sporing funksjoner).

Vil du få penger tilbake på kjøp du allerede lager? Jeg anbefaler at du laster ned Brukt app, men før du gjør det, her er det du burde vite.


Rask oppsummering

  • Tjen penger tilbake belønninger automatisk
  • Noen kostnader sporing funksjoner
  • Tillater ikke enkel stabling med andre populære programmer
Kom i gang

Utnyttet Appens beste egenskaper

Den beste funksjonen i Brukt app er det tillate brukerne å tjene penger tilbake, uten å tenke på det. Du kobler bare et kreditt- eller debetkort til appen, og du kvalifiserer automatisk til belønninger. For eksempel får du 1% av kjøp av Amazon, Starbucks, McDonald og Whole Foods når du bruker et koblet kort. Du kan bruke Spent Travel App til å bestille hotell for å tjene opptil 25% kontant tilbake. Det kan legge opp til noen betydelige besparelser over tid.

Best av alt skjer alt dette penger tilbake i bakgrunnen. Spent Apps morselskap, Empyr, bruker en betalingsoverføringstjeneste kalt Dwolla for å overføre penger til din Paypal-konto. Du kan overføre penger tilbake når du har minst $ 20 i belønninger (noe som kan ta litt tid siden mange av pengene tilbake tilbudene er i 1% rekkevidde.

Funksjoner å ignorere

Den brukte applikasjonen regner også med seg selv som en kostnadspåfølgende app som lar deg snappe bilder av kvitteringene dine. Selv etter å ha spilt med appen for en stund, kunne jeg ikke finne ut hvordan jeg eksporterer data fra appen, noe som gjør det stort sett ubrukelig for næringsutgiftene.

Appen tillater brukere å kategorisere transaksjoner i mapper, noe som kan være et nyttig verktøy for budsjettering. Dessverre er det manglende i apprapporteringen (for ikke å nevne mangelen på eksportalternativer), dette er en funksjon som de fleste brukere skal hoppe over.

Hvis du leter etter anstendig finansiell rapportering i en app, bør du vurdere favoritter som Personal Capital, Mint.com, eller du trenger et budsjett. Bedriftsbrukere kan også foretrekke Everlance som har en anstendig funksjon for å spore forretningskostnader.

Kan jeg stable penger tilbake programmer?

En av mine favoritt måter å bruke cash back-programmer er å stable dem. Hvis jeg kan få penger tilbake fra to eller tre programmer. Dette gjør det mulig for meg å få 3-4% besparelser på mange av mine daglige kjøp (når jeg legger til mine kredittkortbelønninger på toppen av pengene tilbake). Personlig bruker jeg appen Trim for å tjene penger, og jeg bruker noen ganger nettsiden Ebates. Heldigvis kan jeg stable belønninger fra begge disse programmene med fordelte App-belønningene. Jeg kan også stable disse med kredittkortpoengene mine.

Brukere kan ikke stable Spent App-belønninger med belønninger fra andre Empyr-programmer. Det tok litt tid å finne ut hvilke programmer som kjører på Empyr, men jeg fant at Coupons.com, Swagbucks, og Yelps spisestue belønner alle teller.

I tillegg kan brukerne ikke stablere belønninger med Rewards Network Dining-programmene (som i stor grad er spisepremier som tilbys av flyselskapene).

Hvis du allerede bruker Swagbucks, Yelp eller Coupons.com regelmessig (for å tjene penger tilbake), anbefaler jeg at du overfører Spent App. Ellers bør dette stables med dine andre kontanter tilbake programmer.

Hvordan vil brukt bruke dataene mine?

I bytte for å gi deg penger tilbake, samtykker du i å gi brukt mye informasjon om deg. De vil vite dine utgifter vaner, og har muligheten til å markedsføre tilbud til deg (med mindre du velger bort). Spent kan også dele dataene dine med sine partnere, inkludert forhandlere.

Personlig tror jeg ikke å dele dataene dine med Spent, er det en spesiell risiko for sikkerheten din (selv om andre vil være uenige). Den bruker sikkerhetsnivå på banknivå som bør holde informasjonen trygg.

Når det er sagt, kan Spents markedsinnsats føre til overforbruk. Hvis du sannsynligvis vil overføre, er Spent trolig ikke den riktige appen for deg akkurat nå.

Er brukt app verdt det?

For meg, Brukt app er verdt. Jeg forventer at det vil ta et år eller mer for meg å nå utbetalingsbehovet på $ 20, men det er bedre enn ingenting. Siden Spent stabler så lett med andre belønningsprogrammer, tror jeg det er verdt. Ikke forvent at det skal fungere som en kostnadsadministrasjonsapp, men nyt pengene tilbake til dine daglige utgifter.

Last ned brukt her
Brukt App Review
  • Prissetting - 100
  • Brukervennlighet - 80
  • Funksjoner og verktøy - 50
  • Kundeservice - 70
75

Skrive Inn Din Kommentar