Penger

Amazon er ansatt Arbeider-From-Home kundeservice Associates i 24 stater

Amazon er ansatt Arbeider-From-Home kundeservice Associates i 24 stater

I sin søken etter verdensherredømme (bare tuller, selv om det ikke er mulig), er Amazon ansatt igjen.

Selskapet er for tiden på jakt etter eksterne kundeserviceforbindelser til å jobbe på deltidsposisjoner (noe som betyr at du fleksibiliserer timeplanen din for å møte behovene til Amazon-kunder).

Før vi dykker inn, skjønner du imidlertid at Amazon bare vurderer søkere fra disse 24 statene: Arizona, Colorado, Connecticut, Illinois, Indiana, Florida, Georgia, Kansas, Kentucky, Maryland, Michigan, Nevada, New Jersey, New York, North Carolina, North Dakota, Ohio, Oregon, Pennsylvania, South Carolina, Tennessee, Virginia, Vest Virginia og Wisconsin.

(Og hvis du lurer på hvorfor Amazon alltid har slike spesifikke statlige krav, har det noe å gjøre med arbeidsplassreguleringer og arbeidsavgiftskrav).

Hva er involvert med denne Amazon kundeservicejobben?

Som kundeservice knytter seg til Amazon, kobler du deg til kunder via chat, telefon eller e-post, for å gi kundeservice i verdensklasse. (Muligens det beste på jorden, eller så sier de!)

Denne jobben betaler $ 10 per time under trening, men hopper deretter til $ 12 per time i begynnelsen av neste lønnsperiode. Opplæringen varer i fire uker, og du må være tilgjengelig for å jobbe minst 25 timer i uken i løpet av den tiden.

Etter trening jobber den gjennomsnittlige medarbeider i denne stillingen 20-29 timer per uke, med potensial for flere timer i toppetider.

Planlegging er bestemt gjennom skiftbud, som tar hensyn til hver ansattes erfaring, ytelse og forretningsbehov. Tidsplaner inkluderer morgen, ettermiddag og kveldsskift, sammen med helgedager, men endres ofte.

I høysesongene kan det hende du må jobbe opptil 40 timer i uken og på helligdager.

Hvis du er student, sier selskapet at det vil gjøre sitt beste for å jobbe med skoleplanen din.

Krav til denne jobben-fra-hjem-jobben

Du trenger å oppfylle følgende kvalifikasjoner:

  • Må ha et videregående diplom eller tilsvarende
  • Må være flytende engelskspråk, både skriftlig og muntlig
  • Må kunne multitask og navigere på internett, inkludert e-post og meldingsverktøy
  • Må være i stand til å fylle ut I-9 arbeidstillatelse papirarbeid i person

Bonuspoeng hvis du har:

  • 1+ års erfaring i et servicemiljø
  • En skrivehastighet på 45 ord per minutt
  • Effektiv kommunikasjonsferdighet, god vurdering, og evnen til å forutse kundenes behov og løse problemer under press

Det er også noen grunnleggende datakrav, men du kan lære om de her. Når du er ansatt for stillingen, sender Amazon deg et hodesett som skal brukes på jobben.

Deltidsfordeler

Selv deltidsansatte får noen ganske søte fordeler ved Amazon, inkludert en medisinsk, tann- og visjonsplan (etter 90 dager), påløpt ferietid og en 401 (k) plan med et selskapsmatch.

Hvis en fleksibel, deltidsplan fra komforten i ditt eget hjem høres ut som en god passform for deg, gå her for å sjekke ut hele jobbseddelen og søke.

Og hvis du vil se flere fantastiske jobb-hjemme-muligheter som denne, sørg for å like The Penny Hoarder Jobs Facebook-siden.

Din sving: Er du tålmodig nok til å jobbe i kundeservice?

Grace Schweizer er en junior forfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar