Penger

Vi fant endelig et gratis alternativ til PayPal og Venmo

Vi fant endelig et gratis alternativ til PayPal og Venmo

Sende penger til venner og familie gjennom tjenester som PayPal og Venmo er flott, men avhengig av hvordan du betaler, tar disse selskapene et kutt fra betalingen. Dette betyr at du enten må betale litt ekstra eller mottakeren ikke får hele beløpet du skylder dem.

Square Cash ønsker å endre det. Det er en peer-to-peer-pengeoverføringsapp som setter penger direkte inn på bankkontoen uten å belaste noen gebyrer. Det betyr at det ikke er nødvendig å logge inn på appen og be om en bankoverføring!

Square Cash inneholder også noen andre flotte funksjoner, inkludert cashtags og evnen til å sende penger via e-post.

Vil vår guide overbevise deg om å legge til Square Cash på listen over må-ha-apper? La oss finne det ut.

Hvordan Square Cash Works

Kvadratkassen kommer fra det samme firmaet som førte oss til kvadratkortsett.

Du har sikkert sett disse hvite, firkantede kortleserne på noen av dine favoritt kaffebarer eller lokale butikker; de er populære blant små bedrifter fordi de gjør iPads til kasseapparater. Hvis du noen gang har vært i en forhandler rom på en konvensjon, har du definitivt sett Square kredittkort swipes i aksjon!

Kvadratkvittering er annerledes enn kvadratkortseleseren, skjønt. Den er designet for å hjelpe deg Overfør penger fra person til person gratis, uten å snu et kredittkort.

Når du oppretter en kvitteringskonto for småbedrifter, tar Square en 1,9% kutt på hver transaksjon. Når du oppretter en personlig konto, er transaksjonene gratis og du får beholde alle pengene du mottar.

Kvitteringen for kontanter til kvittering

Registrering av Square Cash er raskt og enkelt. Slik gjorde jeg det:

Først gikk jeg til Square Cash nettsiden. Jeg startet kontoprosessen ved å skrive inn telefonnummeret mitt. Square Cash sendte meg en bekreftelseskode, som jeg bekreftet at dette faktisk var telefonnummeret mitt. Du kan også skrive inn e-postadressen din, og Square Cash vil sende deg en bekreftelseskode.

Deretter ga Square Cash meg valget mellom å sette opp en bedrift og en personlig konto, og jeg valgte "personlig".

Jeg koblede mitt debetkort til min kvitteringskonto, og deretter Square ga meg min personlige cashtag, som er som et kontonavn. Mine er $ NicoleDieker, for eksempel.

Når folk vil sende deg penger via Square Cash, er alt de trenger å skrive inn din cashtag, og det kommer til deg - men vi diskuterer Square Cash-overføringene mer grundig om et minutt.

Det siste trinnet var å laste ned Square Cash-appen til telefonen min, som bare tok noen minutter.

Når du blir satt opp, gir Square deg muligheten til å invitere kontaktene dine for å prøve Square Cash, og Du får begge $ 5 hvis vennene dine registrerer deg. Tenk det en rask måte å gjøre noen ekstra dollar!

Overføring av penger med kvadratkasse

Square Cash tilbyr tre enkle måter å overføre penger til venner.

Først kan du gjøre det gjennom appen. Jeg har nylig brukt Square Cash til å behandle en langdistance venn til lunsj, for eksempel.

Jeg åpnet appen, skrev inn beløpet, slo på lønn, og kom inn i vennens navn. Square Cash trekker automatisk fra telefonens adressebok for å sende pengene via e-post eller tekstmelding. Hvis vennen din har en cashtag, kan du hoppe over adressebokstrinnet og skrive inn cashtag i stedet.

Hvis vennen din allerede har koblet et debetkort til Square Cash, overføres midlene automatisk. Men du kan send penger til en venn eller slektning, uavhengig av om de har en kvitteringskonto på telefonen, og Square vil invitere dem til å koble debetkortet deres slik at de kan motta sine midler.

Du kan også Overfør penger via e-post uten å bruke Square Cash-appen. Åpne en ny melding, og sett kontantermottakeren i Til: -feltet og [e-postbeskyttet] i CC: -feltet. Sett beløpet du vil sende i emnelinjen (som "$ 15") og legg til en forklaring i e-postens kropp (som "takk for at du dekker meg på middag!"). Deretter treff send.

Hvis du sender penger til noen som ikke har en kvitteringskonto, bør du vurdere sender en oppfølgings e-post eller tekst å la vennen din vite at du nettopp har sendt dem penger. Hvis de ikke allerede er kjent med Square Cash, kan de ikke stole på nettstedet - så send oppfølgingen for å fortelle dem Square Cash er for ekte!

Til slutt, hvis vennen din har en cashtag, kan du Overfør penger ved å gå til vennens cashtag-side (det er cash.me/ etterfulgt av deres cashtag, som cash.me/$NicoleDieker) og angir beløpet du vil overføre.

Du kan til og med overføre penger via en cashtag-side uten å ha en kvitteringskonto; bare skriv inn ditt debetkortnummer som enhver annen form for elektronisk betaling.

Be om penger med kvadratkassen

Du kan motta penger gjennom Square Cash når folk velger å sende det til deg - som om jeg velger å behandle min venn til lunsj - men du kan også bruke Square Cash til å be om penger fra familie eller venner.

La oss si at du og en venn vil gå sammen på en bryllupsgave, og du er den som går til registret og foretar kjøpet. Du kan bruk Square Cash for å la vennen din vite hvor mye penger han eller hun skylder deg.

Be om penger gjennom Square Cash app er som å sende en mini-faktura. Skriv inn ønsket beløp, trykk "forespørsel" og legg til en kontakt. Skriv inn grunnen til at vennen din skylder deg penger, så send forespørselen din på vei!

Du kan også Be om kontanter via e-post. Det er det samme som å sende penger via e-post, bortsett fra denne gangen legger du [email protected] i CC: -feltet. Sett mengden som er forespurt i emnelinjen, legg til en forklaring i kroppen, og trykk send.

Hvis du mottar en kvittering for kontanter fra noen, ikke bekymre deg - penger kommer ikke til å forsvinne magisk fra bankkontoen din. Når du mottar en kvittering for kontanter, kan du bestemme om du skal godkjenne den. Hvis du ikke godkjenner forespørselen, endres ingen penger hender.

Hva gjør kvadrat kontanter annerledes

Hva gjør Square Cash forskjellig fra andre pengeoverføringsprogrammer? Her er en liste:

  • Pengene du mottar, blir lagt inn direkte på bankkontoen din. Andre verktøy, som PayPal, holder pengene dine til du logger på og ber om en bankoverføring. Square innskudd midler inn i kontoen din innen en til to virkedager.
  • Ingen avgifter. PayPal belaster et gebyr hver gang du mottar penger. Venmo belaster et gebyr hvis du betaler med kredittkort eller "ikke-stort debetkort", men det er alltid gratis å motta penger. Square tar ikke avgift for personlige kontanter.
  • Med cashtags blir det enkelt å sende og motta penger. Det er allerede enkelt å sende og motta penger med Square Cash, men cashtag-systemet gjør det enda enklere.
  • Du kan sende penger til folk selv om de ikke har en kvitteringskonto. Du trenger ikke å e-poste noen og spørre "Hva er kontonavnet ditt?" Bruk bare Square Cash til å sende dem penger og Square vil ta vare på resten.

Hva om sikkerhet?

Square Cash krever tofaktorautentisering ved innlogging (det er der de sender deg en kode som en del av påloggingsprosessen), for å bekrefte at du er den virkelige eieren av Square Cash-kontoen din.

Dette er ett lag med beskyttelse mot hackere og fra personer som ved et uhell får tilgang til telefonen eller kvitteringskontoen din, men du kan også gå inn i kvitterings kontoinnstillingene dine og sett dem til "sikkerhetslås", som krever at du legger inn debetkortets trecifrede CVV-nummer før du kan sende penger til andre mennesker.

Et annet viktig steg: Ikke glem å Logg deg ut av kontoen din eller appen etter hver bruk!

Ta en titt på Square Cash og se om det virker for deg. Med sine personlige transaksjoner og et lettforståelig grensesnitt kan det være din nye favorittapp!

Din sving: Har du noen gang brukt Square Cash til å sende eller motta penger?

Sponsoropplysning: En stor takk til Square Cash for å samarbeide med oss ​​for å gi deg dette innholdet. Det er sjelden at vi har muligheten til å dele noe så fantastisk og få betalt for det!

Nicole Dieker er frilansskribent med fokus på personlig økonomi og personlige historier. Hennes arbeid har dukket opp i The Billfold, The Toast, Yearbook Office, The Write Life og Boing Boing.

Skrive Inn Din Kommentar