Penger

26 Praktiske måter å sette ferdighetene dine på og tjene ekstra penger i 2018

26 Praktiske måter å sette ferdighetene dine på og tjene ekstra penger i 2018

Så er du klar til å tjene mer penger i år?

Enten du vil være mer aggressiv om å betale av studielån, grave deg ut av kredittkortgjeld, eller spare mot en forskuddsbetaling eller ferie, tjene ekstra penger på siden, er en smart strategi for å jobbe mot dine mål.

Mens du bare kan få en deltidsjobb, la oss fokusere på entreprenørskapsaktiviteter - sidejobber hvor du kontrollerer tid og priser. I stedet for å jobbe med skiftene du får for en fast lønn, vil du være din egen sjef, bestemme hva du gjør, når du gjør det og hvor mye du gjør.

Enten du tenker på å starte en sidebedrift som til slutt kan bli heltidsjobb eller du bare vil tjene litt ekstra penger på nettet i helgene, har jeg dekket deg. Hvordan vil du tjene flere penger i år?

Frilans med dine ferdigheter

Bruk ferdighetene du allerede har utviklet - kanskje selv de du bruker på en heltidsjobb - for å tjene ekstra penger på siden.

Mens du vil sørge for at du ikke konkurrerer med arbeidsgiveren din (du kan ikke poke bedriftens kunder, les kontrakten din for å forsikre deg om at du ikke har signert en konkurranseavtale), kan du tjene en betydelig mengde av penger ved å jobbe direkte med klienter.

Du kan starte en frilansvirksomhet med et stort utvalg av ferdigheter. Jeg har skissert ganske mange under, men det er definitivt flere alternativer!

1. Skriv

Hvis du er god til å lage engasjerende blogginnlegg eller overbevisende kopi, er det på tide å legge dine skriveferdigheter til å fungere. For å bygge opp erfaring, vil du kanskje begynne med innholdssider (selv om du blir advart, kan lønnen være ekstremt lav) eller starte en egen blogg.

Fikk noen få klips under beltet ditt? Fantastisk - det er på tide å begynne å kaste til betalende kjøpesentre.

Forskning målrettsteder dine godt før du legger redaktørene sine, og - vi kan ikke understreke dette nok - les retningslinjene.

Hvis nettstedet krever at du legger opp ideer, send redaktøren et par ideer. Hvis retningslinjene ber om et utkast, skriv et utkast. Hvis de vil at du skal inkludere et hemmelig uttrykk i e-postens emnelinje, inkludere uttrykket. (Jeg oppretter ikke dette - mange nettsteder bruker dette trikset til å skjerme forfattere som ikke leser retningslinjene. Ingen hemmelig setning betyr at e-posten din går rett til søppelet.)

Hvor mye kan du gjøre?

Tre cent et ord for innholdssider, $ 50 og opp for gjesteinnlegg på betalende nettsteder. Noen blogger kan til og med tilby en bonus hvis innlegget ditt virker spesielt godt.

2. Gjør grafisk eller webdesign arbeid

Vet du alltid hvilke farger som utfyller hverandre best?

Kan du sette sammen en fantastisk bokomslag eller nettside hjemmeside på 20 minutter flatt?

Skaper du en vakker bloggheader noe du kan gjøre i søvnen?

Ikke bare er du helten min, men du kan gjøre seriøse penger fra dine ferdigheter.

Sørg for at nettstedet eller bloggen din tydelig sier at du er tilgjengelig for utleie, og dele eksempler på nyere prosjekter. Hvis du ikke kan lenke til prosjekter du gjorde for arbeidsgiveren din, kan du lage noen motiver på din egen tid.

Spør venner om henvisninger, og vurder å tilby tjenestene dine på en markedsplass som Upwork. For flere ideer, sjekk ut Mashables innlegg ved å vise frem ditt freelance grafiske designarbeid.

Hvor mye kan du gjøre?

Designere med noen års erfaring og solide porteføljer kan tjene $ 100 per time, men designeren Jessica Hische anbefaler å unngå timepris i en detaljert prosjektprisanalyse i Fast Company.

3. Utvikle nettsteder eller applikasjoner

Kan du bygge et WordPress-plugin med dine bare hender? Bruker du mer tid på Github enn Facebook? Hvis du spiller med kode er din ting, kan du definitivt slå dine ferdigheter til ekstra inntekt.

Den gamle virksomheten råd gjelder her: Finn et problem og løse det.

Se et plugin som fungerer, men ikke perfekt? Bygg din egen, forbedrede versjon.

Legg merke til et gjentatt problem med et WordPress-tema? Tweak det for å finne en løsning.

Vil du være teknisk kundestøtte? Finn en nisje som trenger teknisk kunnskapsrik hjelp, og fyll den.

Webutvikler Ben Meredith er et godt eksempel.

"I ferd med å cobbling sammen et nettsted for min kirke, lærte jeg nok til å få en grad i" hvordan ikke å gjøre nettsteder, "sier han. "For å redde folk fra å måtte gå gjennom det jeg gikk gjennom, begynte jeg å skrive ned det jeg lærte."

Resultatet er Church Web Help, et nettsted "for kirker som ikke har råd til å betale en heltid (eller til og med deltid) webmaster", som tilbyr ressurser, trening og tilpassede WordPress-nettsteder.

Hvor mye kan du gjøre?

Høykvalitets freelance utviklere kan belaste alt fra $ 75 til $ 150 per time, sier Meredith. Du kan enkelt doble dine priser for "krisesituasjoner" eller hurtige turnarounds, for eksempel når et nettsted har blitt hacket.

I tillegg er den mer spesialiserte og server-siden du er, desto høyere potensielle priser.

4. Ta bilder

Shutterbugs, denne er for deg. Hvis du har et anstendig kamera (nei, din iPhone teller ikke), en grunnleggende forståelse av fotografiske prinsipper og erfaring med bilderedigeringsprogrammer, kan du tjene penger på å ta bilder.

Enten du er villig til å starte en sidehandel som portrettfotograf, vil gjerne ta imot minner som en bryllupsfotograf, eller bare ønsker å selge bildene dine gjennom et arkivfotografisk nettsted, tjene penger som fotograf, er en populær side-hustle.

Hvis du forfølger portrettvirksomheten, finner du klienter gjennom muntlig munn og ved å legge ut en nettportefølje på din egen nettside eller på Flickr.

Å bryte inn i bryllupsbransjen kan være utfordrende, men begynn med munn-til-munn for det også. Spør venner om å bli gift om fotografen kan bruke en andre skytespill, eller tilbud om å tilbringe noen timer å ta engasjement bilder de kan bruke på sine bryllup nettsteder.

For lagerfotografi, se inn på retningslinjer for innsending på microstock nettsteder som istockphoto.com eller shutterstock.com og sjekk rådene til nybegynnere på Everything Microstock.

Hvor mye kan du gjøre?

Som en familieportrettfotograf kostet Susan Shain $ 100 per økt, noe som involverte omtrent tre timers arbeid, selv om hun noterte dette var for venner og familie.

"Jeg har ikke forfulgt dette som en seriøs sidevirksomhet, men hvis jeg gjorde det, ville jeg nok belaste mye mer," forklarer Shain.

Bryllupsfotografer tar et stort utvalg av priser avhengig av beliggenhet, erfaring, stil og etterspørsel. Den gjennomsnittlige kostnaden for bryllupsfotografering er rundt $ 2000, ifølge WeddingWire, og fotografen JP Danko anslår at high-end bryllupsfotografer kan belaste $ 9000 eller mer per bryllup.

Fotografiske websider betaler ofte mellom 15 og 50 cent per bilde, men noen bilder kan selge for opptil $ 60, ifølge PetaPixel.

5. Tilbyr kalligrafi

Har du vakker håndskrift? Har du mestret kunsten til det perfekt skarpe pennslaget?

Gjør dine kalligrafi ferdigheter til kontanter ved å tilby freelance kalligrafi tjenester. Mens håndskrevne konvolutter, plasseringskort og skilt er mest vanlige for bryllup, kan du også tromme opp virksomheten fra baby shower, fødselsoppslag og milepæl bursdagsfest.

Ekspert kalligrafer anbefaler å praktisere hele tiden, investere i kvalitetsverktøy og ta et innledende kurs. Finn kunder ved å fremme eksempler på arbeidet ditt på Twitter, Facebook og Instagram, og koble sammen med andre kalligrafer for potensielle henvisninger.

Hvor mye kan du gjøre?

Håndbrevne konvolutter kjører $ 2 til $ 5 Hver på Etsy, og tegn går for $ 50 eller mer. Avhengig av hvor mye tid du er ivrig etter å tilegne seg, spesielt i løpet av opptatt bryllupsår, kan du tjene en god sum penger.

Se på hva andre selgere lader for å finne ut hvordan du setter dine egne priser.

6. Maling

Ferdig med pensel? Tjen ekstra penger mens du gjør nabolaget ditt litt vakrere.

Uansett om det viser en ikonisk visning på en fremtredende sentrumsbygning eller dekorere et barns soverom, er veggmaleri en ofte oversett kreativ sidegig.

Start med å spørre venner og familie om noen rom kan bruke en kunstnerisk makeover; kanskje et vanlig rom kan bruke en kul oppdatering før en baby kommer, eller et baby-tema rom trenger redecorating som eieren går inn i grunnskolen.

For å finne andre kunder, spør fornøyde kunder for henvisninger og list dine tjenester på nettsteder som FindaMuralist.com.

Hvor mye kan du gjøre?

En muralist koster $ 60 per time, mens andre belaster $ 10 til $ 20 per kvadratmeter eller til og med $ 200 per kvadratfot.

7. Officiate Bryllup

Se utenfor de "harde" ferdighetene som din evne til å skrive kode eller ta fantastiske bilder.

Kan du snakke med noen? Er du en stor høyttaler? Elsker du å feire kjærlighet? Tenk på en weekend-sideopptreden som en bryllupsmedlem.

Bedriftsoppsettet ditt vil variere basert på staten din, og lovkravene varierer, men det kan være en morsom sideopplevelse å starte bryllup.

Når du har utført noen bryllup for venner eller familiemedlemmer, be dem om å nevne din tilgjengelighet til andre par de kjenner.

Hvor mye kan du gjøre?

Yvonne Doerre, som har offisiell om 20 bryllup i Washington D.C.-området, belaster vanligvis mellom $ 300 og $ 500 per bryllup.

8. Barnevakt eller barnepike

Ja, dette teller som freelancing - å vite hvordan å skremme barn er absolutt en ferdighet! Foreldre, eldste søsken og tidligere leirrådgivere: Denne er for deg.

Enten du vil se etter barn i skolealderen på lørdagskveld eller hjelpe trette foreldre som nattnanny, vil du finne mange muligheter til å bruke barnepassopplevelsen din til å tjene penger.

Se i din vennekrets og bekjente først, som foreldre er mer sannsynlig å stole på noen de kjenner. Spør venner om de kjenner noen andre som kan bruke noen timer til seg selv, om det er matbutikk uten småbarn eller bare å gå til treningsstudioet.

Hvor mye kan du gjøre?

Gjennomsnittlige priser for barnevakt begynner på $ 12 i timen, ifølge The Boston Globe, men varierer avhengig av markedet - du kan tjene mer for å se flere barn, jobbe sent på kvelden eller bare bo i en større by.

Gjennomsnittlig rente for barnevakt er nesten $ 14 i timen, ifølge Care.coms 2017 Babysitter Survey.

Disse er bare åtte av de mange måtene du kan gjøre ferdighetene dine til lukrative freelance-bedrifter. Og vi har bare ripet overflaten på måter å tjene penger på siden ...

Lag og selg kunst og håndverk

Masse folk tjener ekstra penger fra noe som startet som en smidig hobby. Enten du liker strikking, felting, såpe-making, treverk eller metallsmedning, er det sannsynligvis et marked for dine kreasjoner.

Selg håndverket ditt online for å nå kunder over hele verden, enten du bruker din egen nettside, Etsy eller Amazon Handmade.

Se nærmere på hjemme ved å pitche dine produkter til lokale butikker og leie et bord på loppemarkeder og målrette et nisjemarked ved å registrere deg på en forhandlerbord ved konvensjoner.

Hva kan du selge? Her er noen ideer.

9. Carve Walking Sticks

Bruke tre du har høstet fra din egen eiendom, en venns eller et offentlig land, skaper en-of-a-kind walking sticks. Å legge til spesielle detaljer som steiner, speil eller lærremmer hjelper deg med å lade mer.

Hvor mye kan du gjøre?

Det avhenger av hvor du selger og hvor fancy du har å gå på. Enkle pinner kan selge for $ 8 på loppemarkeder, men mer avanserte alternativer kan bringe inn $ 60 hver på håndverksprogrammer eller enda mer online, ifølge Steve Gillman.

10. Lag smykker

Øredobber, halskjeder, armbånd, ringer, sprø contraptions som vikler rundt ansiktet ditt - smykker designere gjør alle slags fantastiske produkter.

Enten du jobber med metall, filt, gamle Scrabble-fliser, origami-kraner eller til og med hjortespisser, vil du sannsynligvis finne et marked for arbeidet ditt.

Hvor mye kan du gjøre?

Det avhenger av hva du selger, men husk å ikke prise dine stykker for lavt. Sørg for å dekke kostnadene for materialer, tid, frakt, noteringsgebyrer og andre kostnader.

Hold øye med håndverksfora for råd fra erfarne designere og selgere på hva som selger godt.

11. Lag Holiday Crafts

Ja, vinterferien er over. Begynn å praktisere feriehåndverk nå for neste år, eller opprett lignende alternativer for andre ferier.

Mens det kanskje ikke er så mange håndverksmesser før Valentinsdag, påske eller halloween, dekorere mange mennesker og bedrifter for disse høytiden.

Hvor mye kan du gjøre?

Hvor som helst fra $ 11 for enkle kranser til $ 80 for en trekrans, ifølge Etsy. Vær kreativ og eksperimenter med forskjellige prispoeng for å se hva som fungerer for dine kreasjoner.

12. Paint, Sculpt, Draw, Print og Make Art

Vurder hva andre smarte kreasjoner du kan selge. Fra skjermtrykkede T-skjorter til innrammede trykk eller tegneserier, finn et kreativt produkt som fungerer for deg.

Pakke din kunnskap

Er du fin på noe? Vet mye om et bestemt program, aktivitet eller hobby?

Skjønnheten med å skape et digitalt produkt for å dele din kunnskap er når folk ber om råd, kan du peke dem i retning av din ebook eller kurs - hvor din kunnskap er pent pakket opp og klar til å gå.

Og den største bonusen? Du lager disse produktene en gang, og tjener penger fra dem med hvert salg.

13. Skriv og selg ebøker

Du vet nok om et emne for å skrive en bok, ikke sant? Forfatteren Jeff Goins anbefaler at ebøker er rundt 20 000 ord, selv om mange er enda kortere.

Sett opp dine ideer, og fyll deretter inn delene dine med mer detaljert råd. Hvis du allerede blogger om et bestemt emne, kan du kanskje slå blogginnleggene dine inn i en bok!

Når du er klar til å selge, bør du vurdere om du foretrekker å selge gjennom ditt eget nettsted eller bruke en plattform som Amazons Kindle Direct Publishing eller Apples iBooks.

Hvor mye kan du gjøre?

Writer Steve Gillman har tjent mer enn $ 2000 fra en kort, selvutgitt Kindle ebook; Amazon betaler forfattere 70% royalties på ebøker priset mellom $ 2,99 og $ 9,99.

Her er en guide til royalty priser på andre plattformer.

14. Lag et informasjonsprodukt

Mer komplekst enn en eBok, et informasjonsprodukt er ofte en ressurspakke som gir dybdegående råd om et bestemt emne.

Noen ganger, inkludert video- eller lydopptak i tillegg til tekst i produkter, pakker mye trening i en pakke, og prisen reflekterer ofte det.

For eksempel inkluderer Chris Guillebeaus ukonvensjonelle veiledninger generelt en PDF-bok, flere ressursark, sjekklister, lyd og video intervjuer med fageksperter og andre verktøy.

Hvor mye kan du gjøre?

Avhenger av din nisje, målmarkedet, myndighet og informasjon.

For eksempel starter Guillebeaus Upgrade Unlocked guide til luksusreiser på et budsjett på $ 39. Forfattere Joanna Penn og Roz Morris solgte deres Hvordan skrive en roman trening for $ 297.

15. Start en online kurs

Hvis du er villig til å prøve et annet format, kan du prøve å lage et online kurs. Du kan jobbe gjennom en plattform som Udemy eller Pathwright, eller via ditt eget nettsted.

Lag et kurs rundt hvilken som helst ferdighet - eller element av ferdighet - du kan lære. Enten det er å mestre en pianokonsert, plante en kostnadseffektiv grønnsakshage eller lede en killer trening, velg noe du er flott på.

Hvor mye kan du gjøre?

På Utemy kan den gjennomsnittlige lærerlønnen variere sterkt avhengig av en rekke faktorer, for eksempel prisen på kursene dine, antall kurs du oppretter, nettverket ditt og din ekspertise på emnet. Ifølge Forbes var gjennomsnittlig lærerlønn i 2014 rundt $ 7000, mens andre rapporterte å nå seks figurer.

Lær og veileder

Hvis du noen gang har vært lærer, eller du er ekspert på et emne, dele din kunnskap med nye studenter som veileder, coach eller instruktør.

Uansett om du forklarer algebra på høyt nivå eller hvordan du kan slå den perfekte arpeggioen, instruere samfunnsstudenter eller 8-åringer, kan dine læringsevner hjelpe deg med å øke din månedlige inntekt.

16. Tutorstuderende

Hvis du er flott på et bestemt emne, bør du vurdere veiledning av studenter for ekstra penger. Dette er et spesielt lukrativt alternativ for de med avansert utdanning eller opplæring i et bestemt emne.

Som Leah Thayer noterte i innlegget hennes om undervisning i hjemskoleelever, elsker hennes klienter at hun er en forfatter og kan dele virkelighetserfaring mens han forklarer grammatikk og syntaks konsepter.

Enten du starter din egen bedrift eller går med en veiledning byrå som Brainfuse, fokusere på høyere nivå emner som matte, vitenskap eller fremmedspråk. Fordi dette materialet er mer utfordrende å mestre, er foreldrene mindre sannsynlig å kunne støtte barna selv, anbefalte Thayer. Du vil sannsynligvis ha mindre konkurranse og kunne styre høyere priser.

Finn klienter gjennom munn-til-munn, selv om Thayer også har hatt suksess med å bruke Craigslist. Møt kundene dine hjemme eller på lokale biblioteker eller kaffebarer. Vær forberedt på å dele referanser og til og med en bakgrunnskontroll for å bevise for foreldre at du er pålitelig.

Hvor mye kan du gjøre?

Private veiledere tjener ofte mellom $ 12 og $ 20 i timen, ifølge Care.com, og kan variere avhengig av alder og erfaring. Du kan tjene mer hvis du har avanserte grader eller bor i en storby.

17. Start en online veiledningsvirksomhet

Du er ikke begrenset til ditt lokalsamfunn; bruk verktøy som Skype eller WyzAnt for å koble deg til studenter utenfor din region.

Du trenger ikke å få en bakgrunnskontroll for disse jobbene, men du må bevise din utdanning eller kompetanse på et felt før du starter.

Hvor mye kan du gjøre?

WyzAnt sier sine veiledere belaster mellom $ 30 og $ 60 i timen, og nettstedet tar 40% provisjon.

Hvis du driver en Skype-veiledningsvirksomhet, kan du angi dine egne priser. En intervjuer trener $ 250 for en 75-minutters økt.

18. Gi leksjoner

Enten du er en mester sjakk spiller, en dyktig fiolinist eller en veiviser for å skape det perfekte røykige øyet, er sjansen for at noen ønsker å lære deg ferdighetene dine.

Del din ekspertise gjennom ord-av-munn; sørg for at venner vet om dine fantastiske evner. Hvis du vil lære noe som kan være nyttig for studenter, for eksempel musikk, kunst eller sjakk, spør dine veiledere om å anbefale deg til sine klienter.

Hodet på nettet for å nå et bredere utvalg av kunder. Vurder å starte din egen YouTube-kanal ved å laste opp korte videoer som lærer små, bite-sized elementer av din ferdighet.

Hvor mye kan du gjøre?

Inntektene varierer avhengig av dine ferdigheter og hvordan du lærer det. En YouTube-kanal kan få inn et par hundre dollar i annonseinntekter hvis du får nok visninger.

19. Design en voksenutdanningsklasse

Disse programmene går av mange navn, inkludert videreutdanning, voksenopplæring og fellesskapslæring, men har en ting til felles: De betaler instruktører for å dele kompetanse med lokale studenter.

Klasser er varierte, alt fra spansk språk til å lage perle smykker til ost-making, og tilbys vanligvis av lokale samfunnsskoler eller skolebrett.

Keen å prøve det selv? Søk etter "voksenopplæringsklasser + [din by]" for å se hvor kursene tilbys, og ta kontakt med vertsorganisasjonen for å kaste en egen klasse.

Hvor mye kan du gjøre?

Voksenopplæringsprogrammer kan betale per time, en prosentandel av studiekostnader, eller en flat rate, ifølge Steve Gillman. Hans kone tjente $ 20 en time undervisning spansk på et lokalt voksenopplæringsprogram.

Tjen penger fra kroppen din, hjernen og meningene

Ja, du kan få betalt rett og slett for å være deg selv - selv om du må avgjøre om disse spesielle konsertene passer for deg.

Enten du er glad for å være en mannlig marsvin eller du foretrekker å holde fast ved å dele tankene dine på et produkt, kan disse sidegittene legge til litt ekstra penger i lommeboken din.

20. Registrer deg for fokusgrupper

Del dine tanker om produkter og tjenester med lagene bak å utvikle og markedsføre dem, og du kan tjene penger eller gavekort for din tid og tilbakemelding.

Du vil registrere deg hos flere fokusgruppe selskaper for å maksimere sjansene dine for å bli kalt for en gruppe.

Hvor mye kan du gjøre?

Mens noen fokusgrupper betaler $ 250 eller $ 300, betaler de aller fleste mindre. Deltagende i fokusgrupper er en morsom måte å tjene ekstra penger, men sannsynligvis bør ikke være din eneste pengeproduserende venture.

21. Delta i forskningsstudier

Forskere som studerer nye medisinske behandlinger eller menneskelig oppførsel, må teste sine ideer om emner, og vanligvis blir disse marsvinene betalt.

Enten du er åpen for å teste nye legemidler eller foretrekker å holde deg til psykologiske studier, kan du tjene ekstra penger som et testemne. Du må kanskje gjøre uvanlige ting, men som å holde deg våken i flere timer eller pooping på en bestemt tidsplan.

Dette alternativet er spesielt nyttig for de som bor i større byer eller i nærheten av store universiteter, men de som bor ruralt, kan også delta gjennom onlineforsøk. Her er en flott liste over hvor du skal finne kliniske forsøk.

Hvor mye kan du gjøre?

Uansett fra $ 10 til over $ 5000, avhengig av tidsforpliktelsen og invasiviteten til studien.

Pass på at du leser den fine utskriften, ettersom noen universitetspsykologiforskningsemner kun kompenseres med høyskolekreditt.

22. Bli en standardisert pasient

Er din skuespiller Oscar-verdig? Hvis du kan late som å være syk nok til å lure en medisinsk student, kan det være en morsom side jobb å jobbe som en standardisert pasient. Du får betalt for å hjelpe elevene til å utøve diagnoser og sengetid.

Finn disse jobbene i store medisinske skoler eller på online jobbbrett som Indeed. Du må være sunn, over 18 år og sannsynligvis tilgjengelig under normale åpningstider.

Hvor mye kan du gjøre?

Standardiserte pasienter kan tjene mellom $ 15 og $ 20 i timen, ifølge Catherine Alford.

23. Prøv kunstmodellering

Ja, du må sannsynligvis være naken. Men å stille for kunststuderende i en legitim klasse kan være en interessant og lukrativ sidejobb.

For å finne disse mulighetene, hopp over Craigslist og hør til lokale høyskoler, voksenopplæringsprogrammer, kunstskoler og til og med gallerier. Spør om de tilbyr tegningsklasser og spør om livemodellgigger.

Hvor mye kan du gjøre?

Kunstmodeller tjener ofte rundt $ 20 eller $ 25 i timen.

24. Selg kroppen din

Legally, selvfølgelig.

Moms har gjort nyheter i det siste for å selge ekstra brystmelk, og sperm donasjon har lenge vært et alternativ for menn. (Selv om Sean Berkley bemerket Cracked, er sperm banker kresen om hvem de vil akseptere, du må vanligvis være ung, høy, utdannet og i god form.)

Unge kvinner kan tjene $ 5000 eller mer som eggdonorer, men som en donor notater, når du er ferdig med den intensive prosessen, vil du trolig føle at du har tjent hver krone.

Trenger du et mindre invasivt alternativ? Selge blodplasmaet ditt er et enkelt alternativ åpent for de fleste, så lenge du er sunn.

Hvor mye kan du gjøre?

Opptil $ 60 per dag å selge morsmelk; $ 20 til $ 125 per sperm donasjon; eller $ 20 til $ 45 per økt som selger plasma.

Bli kreativ

Ikke overbevist om noen av de ovennevnte ideene vil fungere for deg? Prøv en av disse galne jobber og rare bedrifter.

Kom opp med et unikt venture, og kanskje det blir en hit, som disse ute ideene. Hvilke av dine interesser eller ferdigheter kan fylle et behov i markedet?

25. Cuddle for Cash

Samantha Hess blir betalt $ 60 en time for å kose med fremmede i Portland, Oregon. Hun er ikke den eneste profesjonelle cuddler der ute, enten - Jackie Samuel driver en lignende virksomhet i Rochester, New York.

Selv om disse virksomhetene kan være kontroversielle (Samuel er blitt anklaget for prostitusjon, og en annen snugglingvirksomhet i Wisconsin lukket ned etter at myndighetene mistenkte ulovlig aktivitet), er de et interessant eksempel på å tenke utenfor boksen.

Og hvis du ikke er en persons person, kan du til og med bli betalt for å kose katter. Hva en purr-fect konsert for kattelskere.

26. Oppdag et produkt

Snarere enn å synke livsbesparelsene til et produkt som krever massevis av testing og papirarbeid, prøv lavrisikooppfinnelser som fyller et behov. Hvem kunne ha spådd suksessen til Pet Rock?

For å generere ideer, prøv noen av disse strategiene foreslått av Steve Gillman:

  • Kombiner ideer (vakuum + feilkontroll = bevegelsesaktivert bugsuger)
  • Finn nye applikasjoner (bøker blir uthulde gjemmested for verdisaker)
  • Finn problemer med å løse (ømme føtter førte til "Fotblader, "En million dollar virksomhet)
  • Utfordring Antagelser ("sykler trenger benkraft" blir en sykkel du rager som en båt)

Lag en billig prototype. Crowdfund på Kickstarter eller Indiegogo, send inn ideen til innovasjonslaboratoriet Quirky, eller bare oppstart til du selger nok produkter til å dekke ytterligere produksjonskostnader.

Å tjene penger på siden er en smart måte å betale din gjeld raskere eller øke din sparekonto. Enten du starter en liten bedrift, freelance med dine eksisterende ferdigheter eller finne en måte å tjene penger på en hobby, la dette være året du begynner å tjene ekstra penger.

Dette innlegget opprinnelig ble vist i 2015, men vi tok det tilbake for å hjelpe deg med å tjene mer penger på siden i 2018.

Heather van der Hoop er frilansredaktør og en copyeditor på MEC. Når hun ikke leser, kan du vanligvis finne henne sammen med Jeopardy! Eller klatring bergarter, fjell og trær.

Skrive Inn Din Kommentar