Virksomhet

Svar: "Jeg vet ikke hva jeg bør gjøre etter college!"

Svar: "Jeg vet ikke hva jeg bør gjøre etter college!"

Mai er her.

Hele måneden vil din sosiale media feed bli fylt med videregående opplæring. Og middelskoleutdannelser. Selv barnehageutdannelser er nå en ting.

College eksamen, er imidlertid svært forskjellig fra å uteksaminere fra middelskolen eller videregående skole. Når du er ferdig med høgskolen, forventer alle at du skal være en voksen som har sine wits om dem.

Men hva om du ikke vet hva i verden du vil gjøre etter college?

Hvis du finner deg selv og sier: "Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre etter college," er du ikke alene.

Selv om du fortsetter på gradskole eller en form for etterbachelorutdanning, er det ikke i din nærmeste fremtid, og en jobb er ikke akkurat det du leter etter, det finnes måter å leve livet etter på college som fortsatt vil gjøre deg til et produktivt medlem av samfunnet.

I dette innlegget vil jeg dele åtte av dem med deg.

Bli med i fredskorpset

United States Peace Corps startet i 1961 som en måte for amerikanere å oppleve andre kulturer mens de hjelper i ulike deler av verden.

Hvis du ikke har egne penger til å reise, og du får mye glede av å hjelpe andre mennesker, vil fredskorpset tillate deg å reise til steder du ikke engang visste eksisterte og oppfylle det indre behovet for å være til tjeneste for verden.

Som en fredskorps frivillig kan du tjene på ett av flere områder: utdanning, helse, jordbruk, økonomisk utvikling, ungdomsutvikling eller miljøbevarelse.

Søknader og åpninger til 60 land der fredskorpsfrivillige er postet, er åpne året rundt.

Bli med AmeriCorps

AmeriCorps er som fredskorps når det gjelder frivillig arbeid. I motsetning til fredskorpsene, vil du imidlertid betjene lokale amerikanske samfunn.

Klikk her for å finne ut hvordan du går med i Americorps.

Bli med i militæret

Å bli med i militæret som en høyskoleutdannet vil vanligvis sette deg på en høyere rangering (bedre lønn og fordeler) enn hvis du går rett ut av videregående skole.

Den store tingen om militæret er at den har flere armer du kan oppnå: Luftvåpen, Navy / Marine Corps, Army og Coast Guard.

Hver av disse armene i militæret vil ha fysiske og alderskrav som de fleste høyskolegrader møter, og du er mer sannsynlig å kunne delta.

Det er noen pedagogiske fordeler som også kommer med å bli med i militæret. Så hvis du senere bestemte deg for å gå til medisinskolen, kunne du få hjelp til det.

Frivillig med byen din

Du trenger ikke å reise utenfor byen for å frivillig og gjøre en forskjell. Rett innenfor din by er det flere muligheter til å frivillig.

Organisasjoner du kan frivillig med i din by inkluderer:

  • Måltid på hjul
  • Amerikansk Røde Kors
  • Boys & Girls Clubs of America
  • Lokal byregering
  • sykehus
  • Matbanker
  • Homeless shelters
  • Habitat for menneskeheten

Du kan også bruke nettsteder som LinkedIn, Taproot + og Idealist for å finne flere frivillige muligheter rundt deg.

Nå er det selvfølgelig frivillige muligheter som betaler lite eller ingenting i det hele tatt. Så du vil fortsatt ha behov for økonomisk støtte når du tjener i disse frivillige roller.

Start din egen bedrift

Å ha en inntektskilde trenger ikke alltid å involvere en jobb. På denne bloggen er det flere innlegg på å starte din egen sidestrøm eller fullstendig virksomhet.

Mesteparten av tiden tenker folk på å starte en bedrift som en herlig oppgave som vil involvere dem å komme opp med noen banebrytende ide og få runder med finansiering fra angel investorer.

Det er en måte å starte en virksomhet på.

Det er en annen måte å starte en bedrift hvor du gir en tjeneste folk trenger og får betalt for det. Freelancing som forfatter, webdesigner eller grafisk designer er legitime måter folk lever på.

Bli med i Gig Economy

Airbnb lar deg leie din sofa.

Uber og Lyft tillater deg å gi folk rides og få betalt.

Hvis du liker kjæledyrsitting, blir Rover din favoritt go-to app.

Disse pengeproduserende apps er bare toppen av isfjellet når det gjelder konsertøkonomien, og de vil hjelpe deg med å få regningene betalt mens du finner ut ditt neste skritt.

Reise

Hvis du har en stabil inntektskilde som lar deg jobbe hvor som helst, som freelancing, kan du reise til steder du vil besøke.

Som jeg nevnte ovenfor, vil reise introdusere deg til andre kulturer, gi deg et nytt perspektiv, og kanskje til og med gnist en ide om hva ditt neste skritt etter college burde være.

Lær en handel

Hvis du har uteksaminert fra college, lurer du på hva du skal gjøre neste, kan det være at du er motløs av hvor vanskelig det er å finne en jobb i ditt felt?

Hvis du ikke finner en jobb i ditt felt eller ikke ser deg selv å gjøre det du lærte på skolen i lang tid, er det kanskje for deg å lære en annen handel.

Fellesskap og handelsskoler tilbyr kurs på områder som sykepleie, medisinsk assistanse, medisinsk transkripsjon, mekaniker trening og VVS.

Disse ferdighetene gir deg vanligvis muligheter til å jobbe tidligere, og du kan finne at du nyter det bedre enn din høyskole grad.

Avsluttende tanker

Hvis du ikke vet hva du bør gjøre etter college, er du ikke alene. Millioner av akademikere før du har følt på samme måte.

Pust dypt inn.

Nå, gå tilbake over de åtte forskjellige veiene vi oppførte i dette innlegget, og finn hvilken som passer best for din situasjon.Forfølge det.

Dine tanker og kommentarer er velkommen nedenfor.

Skrive Inn Din Kommentar