Penger

6 Everyday Items du kan få betalt for å resirkulere

6 Everyday Items du kan få betalt for å resirkulere

Hvorfor kaste ting i søppel når du kan gjenbruke eller resirkulere dem?

22. april er Jordens dag, og en fin måte å feire på er å gjenvinne gjenstander du vanligvis kaster bort.

I tillegg til å avlede gjenstander fra avfallsstrømmen og holde dem ut av deponier, Du kan også tjene ekstra penger eller bidra til verdige årsaker.

Fra skrap metall til blekkpatroner, kuler til byggematerialer, kan du resirkulere et stort utvalg av varer i bytte for penger eller goodwill.

Klar til å se hvordan gjenvinning kan lønne seg for deg?

Finn et samlingspunkt

Selv om noen resirkuleringssentraler lukkes, kan du likevel finne steder å resirkulere et bredt utvalg av varer for kontanter.

For å finne et resirkuleringssenter i nærheten av deg, gå over til Earth911.com og plugg inn elementet du ønsker å resirkulere, så vel som din plassering. Nettstedet viser samlingssteder for alt fra frostvæske til ammunisjon.

Selvfølgelig vil du ikke bli betalt for å resirkulere alt, men det er viktig å skikkelig avhende potensielt farlige gjenstander.

Forbered gjenstander for gjenvinning

Sjekk med ditt lokale samlingspunkt for å se om du må klargjøre resirkulerbare for samlingsstedet på en bestemt måte.

Noen sentre krever at du fjerner flaskehettene, skyll og poser flasker i visse trinn, eller sorter og bind sammen papp. Kontroller reglene før du går for å spare tid senere.

Pass på at du peker på ting som kan gjøre litt av et rot. Selv om du skyller alle flasker og bokser grundig, kan det være litt vann og andre rester på dem. transporter dem i skuffer eller poser for å beskytte bilens indre.

Hvis du donerer en mobiltelefon eller et annet elektronisk element, må du huske å slette dine personlige opplysninger fra den, inkludert kontaktlister, talemeldinger, tekstmeldinger, bilder, passord, nedlastinger og alt annet du ikke vil ha tilfeldig fremmede å få tilgang til .

Sikkerhetskopier informasjonen din på den nye telefonen, datamaskinen eller en skybasert tjeneste, og gjenopprett telefonen til fabrikkinnstillingene før du resirkulerer den.

Hva å resirkulere for kontanter

Avhengig av hvor du bor, kan du få betalt for å resirkulere visse gjenstander.

Her er noen vanlige alternativer og hvordan du resirkulerer dem.

1. Skrap metall

Skrap metall er et av de mer lønnsomme materialene for resirkulering. Av denne grunn er det ikke uvanlig at skrapstyveri er uvanlig, og til og med er samfunnsgenvinningsdumpere blitt raidet på jakt etter metallet.

Mange lokale resirkuleringsprogrammer finansierer sine programmer gjennom innsamling av skrap, så sørg for å sjekke lokale regler eller lover om samling.

Kobber, stål og aluminium er bare noen få av skrapmetallene du kan resirkulere for penger. Google ditt lokale område og "skrapgård" for å finne en lokal skrapverft som kan ta det du har.

Når du har avrundet metallet ditt, kan du finne ut om det er jern eller ikke-jernholdig ved å se om en magnet stikker til den.

Hvis det gjør det, er metallet jernholdig og sannsynligvis et vanlig metall som stål eller jern. Disse elementene er vanligvis ikke verdt så mye, men det er fortsatt viktig å resirkulere dem.

Hvis magneten ikke stikker, har du sannsynligvis kobber, aluminium, messing, bronse eller rustfritt stål på hendene. Disse metaller er mer verdifulle.

Du kan tjene penger på å gjenvinne en rekke av disse metallene. Sørg for å kontakte din lokale skrapverft for å se hva den aksepterer og lære prosedyrene for slipp av.

2. Flasker og bokser

En Penny Hoarder skribent Gjorde $ 1.500 innkjøp i bruskasser han samlet på jobb. Du kan også tjene penger ved å runde opp flasker og bokser, enten fra jobb, venner og familie, på hendelser eller bare ditt eget hjem.

California tilbyr 5 cent for de fleste plast- og glassflasker og aluminiumsburer mindre enn 24 gram, med 10 cent for 24 unser eller større containere. Det er teknisk en flaskeinnskudd, men mange mennesker bryder seg ikke om å samle sine refusjoner, så det er enkle penger for flaske og samlere.

Michigan har en resirkuleringshastighet på 10 cent per flaske, noe som har bedt folk å smugle ulovlig i tomme flasker som er kjøpt ut av staten til kontanter. Dette var til og med plottet av en Seinfeld-episode.

Mange stater har et innskudd eller betale for resirkulering bokser og flasker, så sørg for å sjekke ditt lokale område for priser.

3. Bilbatterier

Advance Auto Parts tilbyr a $ 10 butikk gavekort til kunder som tar med sine uønskede brukte bilbatterier (lette lastebilbatterier er også akseptert).

Hvis selskapet ikke har et stikkontakt i nærheten av deg, ring din lokale auto deler butikker for å se om det tilbyr en lignende avtale.

Noen skrapmetallverk test og selger brukte batterier de samler inn, selv om denne prisen kan variere mye.

4. blekkpatroner

En rekke kontorforsyningsbutikker, inkludert Staples og Office Depot, godtar brukte blekkpatroner til gjenvinning. Stifter tilbyr $ 2 tilbake per kassett, med maksimalt 20 avkastninger per måned, selv om du må bruke $ 30 på blekk der over de foregående 180 dagene.

Office Depot tilbyr 200 poeng for opptil 10 blekkpatroner i måneden, men du må også gjøre et kvalifiserende kjøp på $ 10 i den måneden. De fleste butikkene i butikken og online kjøp teller, men visse ekskluderinger (for eksempel gavekort og porto) gjelder.

Det er ingen grense for antall kassetter du resirkulerer, men du vil bare motta poeng på de første 10 per måned. Du kan bruke poengene dine mot en rekke forskjellige fordeler og rabatter.

5. Elektronikk

Eco-Cell er et av mange selskaper som tilbyr penger til gamle mobiltelefoner og annen elektronikk. Selskapet aksepterer arbeids- eller ødelagte telefoner, tabletter, oppladbare batterier, kretskort og en rekke andre elektronikk.

Selv om et element er ødelagt eller var nedsenket i vann og nå er ubrukelig, vil Eco-Cell akseptere det. Selskapet ønsker å avlede disse elektronikkene fra deponier og på riktig måte avhende giftige komponenter og metaller i hvert element.

Selv om det ikke lister sine priser, tilbyr Eco-Cell en inntektsandel på varene, og det er vanlig å anbefale å ringe inn et tilbud.

Mange mobilleverandører, inkludert Verizon og AT & T, har handlingsprogrammer hvor du kan motta en kupong, gavekort eller annen belønning for å slå på den gamle telefonen. Amazon Trade-in kan også hjelpe deg med å få gavekort.

En rekke veldedige organisasjoner aksepterer også mobiltelefoner, om å omforme telefonene eller bruke midlene fra resirkulering til fordel for andre. HopeLine har donert 180.000 telefoner til voldsofre og overlevende i hjemmet. Mobiltelefoner til soldater vil oppusse og selge den gamle telefonen til aktive militære medlemmer og veteraner.

Hvis en telefon er for gammel eller ødelagt, selger Cell Phones for Soldiers den til resirkulatorer som striper den for deler og avhenger av metaller ansvarlig. Inntektene fra salget går til å kjøpe internasjonale telefonkort for tropper og "gi nødhjelp til veteraner."

Og selvfølgelig kan du alltid selge den gamle telefonen selv.

6. Quirky Recyclables

Når du tenker på resirkulering, tenker du nok på flasker og bokser. Men du kan resirkulere rare ting som spenner fra vinkurker til matemballasje.

Se deg rundt og se hva du kanskje kan tjene på!

Opplysning: Du ville ikke tro hvor mye kaffe Penny Hoarder-teamet går gjennom. Dette innlegget inneholder tilknyttede linker, slik at vi kan holde kornet lager!

Kristen Pope er frilansskribent og redaktør i Jackson Hole, Wyoming.

Skrive Inn Din Kommentar