Eiendom

Investering i fast eiendom i college

Investering i fast eiendom i college

Da jeg var på college, våget en venn meg å spise en 2 lbs blokk med cheddarost i en sittende.

Ikke forstått den intestinale konsekvensen av en slik handling, jeg tok imot utfordringen, og i dag har jeg det vanskelig å nyte cheddarost. Den verste delen er: Jeg vinte ikke engang utfordringen; tre fjerdedeler gjennom jeg kunne ikke gjøre noe mer. Alt det vondt og ingen gevinst.

Jeg beklager imidlertid ikke slike handlinger. College er antatt å være en tid til å gå utenfor rammen av strukturert virkelighet og gjøre ting ingen andre gjør. College er tiden av livet ditt hvor tankene dine utvides når du tar i bruk nye erfaringer, nye relasjoner og ny kunnskap. Det er en tid å være litt gal og ta på seg nye opplevelser.

Som sådan, i dag vil jeg snakke om et emne som de fleste høyskolebarn ville vurdere å være galere enn å spise en 2lb blokk med ost: investere i fast eiendom på college. Mens de fleste av høgskolen er fokusert på finaler, gradskoler, jenter og fester ... er det noen få som velger å begynne å bygge sin rikdom og økonomisk frihet gjennom eiendomsmegling mens de fortsatt er på skolen.

Nedenfor vil jeg tilby tre unike måter for deg å begynne å bygge den rikdommen, gjennom å investere i fast eiendom på college.

1. Bli en svamp

Det er mange ferdigheter college kan lære deg, men kanskje det viktigste er evnen til å absorbere kunnskap. For mange studenter går det fra høyskole til høyskole som å bli kastet inn i den dype enden av bassenget med svært lite trening: Du tilpasser deg raskt eller drukner. Derfor tror jeg det første som en høyskole student som ønsker å investere i fast eiendom må gjøre er blitt en svamp.

Det er så mye informasjon om eiendomsmegling som investerer der ute, og det store flertallet av det er gratis på nettet eller enkelt hentet et lokalt bibliotek. Det er tusenvis av bøker der ute som tilbyr hvert triks, taktikk og eksempel for å bygge velstand gjennom eiendomsmegling (se mine 21 beste favorittbøker her).

På grunn av informasjonen overbelastning, er det viktig at du behandler eiendomsmegling som din læreplan. Det kan være en 1000 klasser som tilbys på skolen (mange spennende eller morsomme), men bare et fåtal vil gi fordel for din fremtidige karrierevei. Det samme gjelder for fast eiendom. Det er 1000 måter å bygge velstand gjennom eiendomsmegling - så fokus på "klassene" som vil oppfylle dine endelige mål. Start med mer generelle eiendomsbøker som "Rich Dad Poor Dad" eller "The Uofficial Guide to Real Estate Investing" og gå videre til mer bestemte valg senere.

I tillegg til bøker finnes det mange andre metoder for å bygge opp din pedagogiske base. Informasjon har blitt demokratisert i det 21. århundre og det er ikke lenger gatekeepers å utdanne seg. Derfor oppfordrer jeg deg til å finne den læringsmetoden som passer deg best, for eksempel:

  • Podcasts
  • Blogginnlegg
  • Internettfora
  • Eiendomsmøter
  • Lokale eiendomsmeglere
  • Mastermind grupper

College er den perfekte tiden til å bruke studiekompetanse til å studere noe som faktisk vil forbedre livet ditt. Ikke kast bort alle dine høyskoleår å lære om livscyklusen til en afrikansk tre frosk. Ta noe initiativ og studer hvordan du bygger rikdom med fast eiendom.

2. Grossist

Engroshandel er en eiendomsstrategi som fokuserer på å finne utrolige avtaler og selge disse avtalene til andre eiendomsinvestorer uten at alle måtte eie eiendommen. Dette kan høres litt forvirrende ut, så la meg gi deg et kort eksempel på hvordan dette kan fungere.

Mens du leverer pizza en natt, snubler du over et forlatt hus. Du finner eieren gjennom offentlige registre og slår en samtale. Eieren, Bob, forlot byen for en ny jobb, men kunne ikke selge dette hjem på grunn av dårlig tilstand. Du samtykker i å jobbe som en "grossist" og du signerer en kontrakt med Bob enig om å enten kjøpe huset for $ 50.000 eller du finner noen andre som vil kjøpe den for det beløpet. Deretter snakker du med Sarah, et lokalt husflipper (noen som kjøper, remodellerer og videreselger boliger), og hun samtykker i å betale $ 55.000 for hjemmet, og vet at du får en $ 5000 oppslag på avtalen - men det gir fortsatt økonomisk mening å henne. Du signerer de nødvendige papirene, og "tildeler" kontrakten til Sarah. Hun kjøper eiendommen for $ 50.000, gir deg $ 5000, og Bob er nå fri for sin ledige husbyrde. En ekte vinn-vinn-vinn, og du gjorde alt i fritiden uten penger ut av lommen.

Engroshandel finnes i alle aspekter av næringslivet som mellommann mellom produsenter og butikkene. Fast eiendom er ikke annerledes, og en grossist kan spille en verdifull rolle i eiendomsmeglingstransaksjonen. Grossistvirksomhet kan imidlertid høres enkelt når det skisseres i et enkelt blogginnlegg som denne, men - gjør ingen feil - grossist er en virksomhet som krever arbeid, intelligens og tid.

De som mestrer grossistenes kunst, er også i ferd med å mestre kunsten å finne gode tilbud, noe som er utrolig verdifullt for enhver eiendomsmegler. Ved å engasjere seg i grossisthandel mens du er på college, kan du bygge et solid fundament for resten av eiendomsaktiviteten din.

Husk, dette var bare en teaser i verden av eiendoms grossist. Pass på å gjøre leksene dine før du hopper inn i denne strategien! Sjekk ut vår Ultimate Guide to Real Estate Wholesaling.

3. Hakk huset ditt

Til slutt får vi en handlingsstrategi du kan bruke på college for å komme inn i eiendomsmeglingsspillet, begynne å bygge velstand, og ha det godt mens du gjør det. Videre kan denne strategien også hjelpe deg med å spare penger og muligens til og med leve gratis, noe som hjelper deg med å holde studentlånet ditt minst eller ikke-eksisterende.

Jeg kaller det "hus hacking."

Konseptet er enkelt: Finn et stort hus eller en liten flerfamilie eiendom mens du er på college, bor der, og leier ut de andre soverommene eller enhetene til andre. Hvis du får en god nok avtale og håndterer effektivt, kan dine "leietakere" bidra til å betale hele boliglånet ditt og kanskje gi deg ekstra penger hver måned.

Det er noen enkle strategier du kan bruke til å skaffe denne eiendommen. Ideelt sett vil du faktisk kjøpe eiendommen - noe som kan være tøft for en høyskole student. Men hvis du har familie som kan samarbeide med deg på dine bestrebelser, kan du bruke kreditt og inntekt for å kvalifisere. Hvis ikke, kan du også bruke "selgerfinansiering" (hvor selgeren faktisk fungerer som bank, så det er ikke behov for banklån) eller en "leie-t0-egen" (du leier eiendommen med en lovlig kontrakt som gir deg den eksklusive rett til å administrere det nå og kjøpe det i fremtiden) strategi for å få eiendommen under din kontroll.

I virkeligheten trenger du ikke engang å eie eiendommen for å få denne strategien til å fungere. Mens jeg var på college, leide jeg en 4 roms leilighet for $ 800 per måned - og deretter leid ut tre av soverommene for $ 300 hver. Med andre ord, jeg var i stand til å leve nesten helt gratis, og betalte bare el- og tv-regningen. Hvis du går denne ruten, må du bare være sikker på at utleier er klar over at du vil legge romkamerater til leieavtalen og kreve at de skal gå gjennom samme skjermprosess som utleieren påkrevde deg å gå gjennom.

Kanskje den største fordelen med "house hacking" -strategien er evnen til å mestre kunsten å landlording i et lavrisikomiljø. Ferdighetene du vil få i løpet av denne tiden vil være til stor nytte for deg i din eiendomsreise.

Konklusjon

Som du kan se, er college ikke bare om fester, dating, stress og klasser.

Hvis du er smart om det, kan høyskolen være en fantastisk tid for livet ditt for å hoppe inn i eiendomsmarkedet og begynne å bygge et fundament for resten av livet ditt. Du kan ikke bli den neste Donald Trump i løpet av høyskoleårene, men å få en start kan hjelpe deg med å nå monumental status mye tidligere enn resten av verden.

Hvis du har spørsmål eller kommentarer om informasjonen ovenfor, gi meg beskjed ved å legge igjen en kommentar her, og jeg vil være sikker på å hjelpe alt jeg kan!

Brandon Turner (G +) er en eiendomsinvestor som har kjøpt eiendom siden han var 21 år gammel. Han er også direktør for markedsføring og kommunikasjon på BiggerPockets.com, eiendomsinvesteringsnettverket hvor han skriver, snakker og podcaster mye om å investere i fast eiendom i en ung alder.

Skrive Inn Din Kommentar