Banker

PlushCare Review: Helsevern fra personvernet i hjemmet ditt

PlushCare Review: Helsevern fra personvernet i hjemmet ditt

Doktorbesøk kan være dyrt. Ifølge denne CNBC-artikkelen tilbringer gjennomsnittlig amerikanere $ 10.345 på helsevesenet i 2016. Dette er en stor kostnad for alle, enn si en person i gjeld. Videre, for noen ting, kan du gå til legen, bare ren pinlig.

Men helsen din er en av de tingene du sannsynligvis ikke vil ignorere.

En relativt ny helsetilstandsutvikling har oppstått som har redusert kostnadene ved legebesøk uten å svekke omsorg: telemedisin. Du kan nå ta vare på enkle ting som fornyet påfylling av forkortelser, prevensjonsavtaler, STD-testing og enkle akuttveisbesøk for kald / influensa fra personvernet til ditt eget hjem, til en lav pris!

Telemedisinplattformer som PlushCare gjør at legehjelpen blir billigere fordi de ikke har dyre kontorer og utstyr. Pengene PlushCare sparer med lavere overhead blir sendt til forbrukeren. Betydning legen din besøk er $ 99 på de fleste.

PlushCare er en videoplatform som lar deg snakke med en lege på datamaskinen eller smarttelefonen. Legene er i stand til å diagnostisere, behandle og forskrive medisiner for de fleste sykdommer og infeksjoner.


Rask oppsummering

 • Tilbyr videochatavtaler med verdensklasse leger
 • Lavpris: flat gebyr eller forsikringspoliti (ingen skjulte avgifter)
 • Online plattform er enkelt og praktisk
Kom i gang

Hva er PlushCare?

PlushCare er en plattform som gjør det mulig for brukere å videokonferanse med en førsteklasses lege fra hjemmet ditt.

En PlushCare-lege kan behandle alt fra en sinusinfeksjon til en seksuelt overførbar sykdom. De snakker bare med deg om dine symptomer, diagnostiserer problemet og sender resept til et apotek du velger, alt innen 15 minutter.

Det er ingen ventetaler, ingen skjulte avgifter og ingen problemer.

Hva kan de gjøre for deg?

PlushCare-leger er i stand til å diagnostisere, anbefale behandling og foreskrive medisiner for medisinske problemer som ikke er akutte, inkludert: forkjølelsessymptomer, bronkitt, allergi, rosa øye, urinveisinfeksjon, gjærinfeksjon, luftveisinfeksjon, bihuleproblemer, øreinfeksjon og mer .

PlushCare tilbyr også STD-kontroller og andre laboratorietester. Du kan tilpasse dine laboratorier for å få noen antall diagnostiske tester gjort. Selskapet er integrert med to nasjonale laboratoriebedrifter, Quest Diagnostics og LabCorp, slik at alle sine kunder har tilgang til et laboratorium i nærheten av dem.

PlushCare tilbyr også forebyggende tjenester som prevensjon og PrEP. For de ukjente er PrEP et HIV-forebyggende stoff som virker som prevensjon - du tar det en gang daglig og minimerer risikoen for å få hiv. De revolusjonerer måten helsesystemet takler forebyggende omsorg ved å gi folk tilgang til disse ressursene ved hånden.

PlushCare kan ordinere medisiner for:

 • sjekk Sinus infeksjoner​​​​
 • sjekk fødselsregulering
 • sjekk øreinfeksjoner
 • sjekk allergier
 • sjekk Pink Eye
 • sjekk den vanlige kalde og influensa
 • sjekk PrEP

Hvorfor det er så flott

PlushCare tillater bare leger fra topp 50 medisinske institusjoner, noe som betyr at hver lege du konsulterer, er høyt opplært til å diagnostisere og behandle ethvert medisinsk problem du kanskje har å gjøre med.

Plattformen er også spesielt praktisk for studenter, som kan være langt borte fra sin primærpleie lege. PlushCare er en enkel måte å snakke med en lege uten å gå på en wild goose chase for en lege i ditt område.

Til slutt, hvis du har noen problemer eller er utilfreds med din erfaring, kan du ringe en PlushCare-tilknytning på 1-800-221-5140, der deres medarbeidere er tilgjengelige for å hjelpe deg.

Brukervennlighet

PlushCares enkle nettsted og søknad gjør det enkelt å snakke med en lege.

De veileder deg trinnvis gjennom bestillingsprosessen, slik at du kan velge en lege, velge apotekets beliggenhet og laste opp eventuelle nødvendige bilder til legen.

På tidspunktet for avtalen klikker du bare (eller trykk) på videochatt, og legen vises på skjermen.

Kostnaden

Plushcare belaster en flatskatt på $ 99 for sine avtaler. Det er ingen medlemskrav eller tilleggsavgift. I forhold til en akutt omsorg, hvor en gjennomsnittlig avtale går rundt $ 200 eller mer, er dette et ekstremt rimelig alternativ.

PlushCare har en pengene tilbake-garanti, så hvis du ikke er fornøyd med tjenesten sin, vil du få full refusjon.

De aksepterer også de fleste store forsikringsformer, noe som betyr at kostnaden bare er din in-office eller akutte copay. Denne kopien kan være så lav som $ 0, noe som gjør den ekstra rimelig.

Du sparer også tid med PlushCare, og som vi alle vet, er tid penger. Ved å bestille avtalen din online og snakke med legen din på ditt planlagte tidsluke, unngår du risikoen for å tilbringe dagen i et ventesal.

Se hvordan Plushcare sammenligner med Healing.

Hvordan komme i gang

Du kan gå til plushcare.com og velge den legen du ønsker. Hver lege har en profil som beskriver hvor de ble utdannet og hva de spesialiserer seg på, noe som gjør det enkelt å bli kjent med legen din. Når du har valgt avtalen, vil du opprette din brukerprofil og fullføre bestillingen.

Bestill din avtale her. Bruk "collegeinvestor"For $ 10 av din første avtale.

Alternativt kan du gi PlushCare en samtale på 1-800-221-5140, hvor deres medarbeidere er klare og villige til å hjelpe deg med å bestille en avtale.

Har du prøvd PlushCare? Vi vil gjerne vite dine tanker!

PlushCare Review
 • Brukervennlighet - 100
 • Funksjoner og alternativer - 60
 • Kundeservice - 90
 • Priser og kostnader - 90
85

Sammendrag

PlushCare er en helsetjeneste som lar deg se en lege fra din datamaskin eller smarttelefon.

Skrive Inn Din Kommentar