Penger

Hvordan fikk jeg 450 dollar til å selge barna mine gamle klær og sportsutstyr på forsendelsessalg

Hvordan fikk jeg 450 dollar til å selge barna mine gamle klær og sportsutstyr på forsendelsessalg

Vi har alle hørt det før: Å ha barn koster en liten formue. De ser ut til å vokse ut klær og leker raskere enn du kan kjøpe dem!

Da jeg konfronterte fjellet med utvoksede gjenstander i kjelleren min, bestemte jeg meg for å prøve en stadig mer populær pengeproduserende ide: barns forsendelse salg.

Disse salgene skiller seg fra tradisjonelle forsendelsesbutikker ved at de vanligvis skjer to eller tre ganger i året i et gitt samfunn, og de tillater at selgere beholder en større del av deres totale salg. For å finne en i nærheten av deg, bare Google "[din by] + barns forsendelsessalg."

Jeg lærte mye fra mine første to barns forsendelsessalg. Her er hva du må gjøre på forhånd for å hjelpe deg med å tjene mest mulig penger på dagen.

1. Vurder hvor mye du må selge

Før du forplikter deg til et salg, sørg for at du har nok varer til å gjøre det verdt tiden din. Jeg hadde 144 gjenstander å selge, inkludert klær, leker, sportsutstyr og bøker. For et tidligere salg hadde jeg mer 300 stykker. Fordi jeg hadde så mange ting, kunne jeg forutsi en anstendig avkastning på min tid.

Hvis du har færre gjenstander, bør du vurdere å lete etter en Facebook-garasjesalgsgruppe i ditt område. Som en bonus vil du beholde alle inntektene.

2. Begynn å forberede godt på forhånd

De fleste salgene vil bare vurdere elementer i god til utmerket tilstand. Dette betyr ingen flekker, manglende knapper eller pilling, så sjekk elementene dine for å se om du trenger å gjøre en rask DIY-reparasjon eller en gang med en shaver.

Du må vanligvis vaske, stryke og hengte gjenstandene dine på kleshengere. Faktisk krever noen salg selv at klærne står overfor en bestemt retning på hengeren!

Jeg hadde mye klær å selge, så jeg begynte å stryke og hengende i helgene frem til salget. Hvert stykke tok 10-15 minutter å stryke, henge og merke med ønsket pris, som mitt salg krevde. Fordi jeg sendte nesten 150 stykker klær, var denne forberedelsestiden kritisk.

3. Følg Reglene

Husk at hele henger / retnings ting jeg nevnte? Jeg så folk vendte seg bort for å ikke hengte sine ting riktig! En annen kvinne ble slått av fordi hun ikke hadde sine varer sortert etter både størrelse og kjønn.

De ble også vendt for ikke å notere et merkenavn når de merket elementene sine, ikke rengjør ting ordentlig, eller forsøkte å selge varer som salget ikke tillot.

Brukte madrasser er en stor nei-nei. Jeg så en familie inn i tre og hørte dem forklare at de hadde renset dem godt. Reglene angir imidlertid klart hva som kan og ikke kan selges, og noen salg har et visst fokus: Bare klær, eller bare spedbarn / småbarn.

Hold deg til reglene. Folk som kjører disse salgene, tar vanligvis dem veldig alvorlig.

4. Se etter måter å øke dine provisjoner

Jeg fant et salg som tilbød 60% provisjon, som er ganske høy. Andre kan være så lave som 40% av salget. Se etter salget som gir deg den beste avkastningen på tiden din og verdien til varene dine.

Mitt siste salg ga også selgere muligheten til å øke sin inntjening ved frivillig arbeid. Jo flere timer du frivilliggjorde, desto høyere provisjon har du tjent. Mens jeg ikke deltok (for det meste fordi jeg allerede hadde brukt nok tid på å jobbe med mine ting), kunne frivillige tjene opptil 75% av salget avhengig av hvor mye tid de tilbød.

5. Se etter besparelser, også

Å bli kvitt mine egne ubrukte varer var sikkert mitt hovedmål. Men jeg så også etter måter å spare penger på mine egne kjøp.

Fordi jeg var en registrert selger, kom jeg gratis inn i presalen og hadde min plukke av alle elementene for allmennheten. Jeg kjøpte totalt 12 merkenavn antrekk pluss tre par sko for rundt $ 70. Det er en brøkdel av det jeg ville ha brukt hadde jeg kjøpt disse elementene nye.

Er forsendelsessalg verdt det?

Det tar mye tid å forberede, men hvis du har mange varer å selge, kan du gjøre det bra. Ved mitt siste salg solgte jeg 52% av elementene jeg forberedte, og tjente $ 176.55. Ved forrige salg gjorde jeg ca $ 275.

Din sving: Selger du barnas gamle klær, sko og sportsutstyr på sendingssalg? Hvordan forbereder du deg?

Opplysning: Vi har en seriøs Taco Bell-avhengighet rundt her. De tilknyttede koblingene i dette innlegget hjelper oss med å bestille av dollarmenyen. Takk for støtten!

Odelle Wells var lærer i mer enn 15 år før han ble en hjemme-hjemme mamma, en sparsommelig spender og en obsessiv penny-pincher. I mellom å heve tre jenter, kammer hun salgsflygebladene og planlegger måltider for å holde familiens dagligvarebudsjett på 135 dollar i uken, jobber odde jobber og lommer sparebytte for å prøve å spare på drømmeferien på Disney World.

Skrive Inn Din Kommentar