Anmeldelse

Spør Trim gjennomgang: Spar penger med automatisering

Spør Trim gjennomgang: Spar penger med automatisering

Ron Popeil, grunnlegger av Ronco og oppfinneren av Showtime Rotisserie, lærte sine kunder å "Sett det og glem det" og minst 8 millioner mennesker elsket ham for det. Popeil utnyttet kraften i automatiseringsmetoden før det var det kul å gjøre.

Nylig har adferdsøkonomer hoppet på "sett det og glem det" tog. Resultatet? Anbefalinger for å automatisere regningen, automatisere lagring, automatisert investering og mer. I stor grad vil automatisering hjelpe deg med å forbedre din økonomi, "men vent det er mer."

Automatisering har en mørk underbelly. Servicevirksomheter, finansielle selskaper (og stadig mer produktbaserte selskaper) stole på automatisering for å belaste sine kunder for unødvendige tjenester, og å snike seg i latterlige kostnader.

Hvis du skulle skanne alle kredittkort- og debetkortoppstillingene, vil du trolig finne minst ett abonnement du ikke bruker. Du kan også finne et par sentavgifter eller økonomiske gebyrer som du nylig har glemt. Når du har automatisert dårlige vaner, er det vanskelig å ødelegge dem. For å ødelegge mine egne dårlige vaner begynte jeg å bruke en programvare som ble kalt trim.


Rask oppsummering

  • Chatbot som bidrar til å senke regningene dine
  • Tjen penger tilbake med sine spesialtilbud
  • Tekstvarsler for å hjelpe til med å administrere utgifter
Komme i gang Hurtignavigering Trim hjelper til med å stoppe gjentagende gebyrer. Hvordan trimmer du for å spare penger. Trim Suksesshistorie. Eierkasse tilbake. Sett opp advarslerLøs dine regninger. Jeg trimmer. Vil du

Trim hjelper å stoppe gjentagende kostnader

trim regner seg selv som en virtuell assistent som sparer penger.

Kjernekompetansen er å kansellere abonnementer som du ikke bruker. Trim bruker en algoritme til å identifisere gjentakende kostnader, og kommuniserer med brukere via Tekst eller Facebook Messenger.

For å identifisere gjentatte kostnader må Trim se på bankkontoen din. Det betyr at du må koble kontoene dine til appen. Trim bruker en krypteringstjeneste kalt Plaid for å holde dataene dine trygge.

Plaid sørger for at Trim ikke har tilgang til innloggingsinformasjon, og de har bare tilgang til kontoene dine. Trim bruker kryptering for deres nettside og database, og det krever 2 faktor autentisering for brukere. Din informasjon er så trygg som den ville være hos noen bankinstitusjon.

Når Trim identifiserer gjentatte kostnader, vil Trim få tekst (eller Facebook-melding) du å spørre deg om du vil avbryte dem.

Hvis du svarer, "Avbryt ________." Trim vil gjøre avbestillingen for deg. Trim tar ikke avgift for denne tjenesten.

Dessverre er tjenesten ikke perfekt. Jeg spurte Trim om å kansellere en identitetstyveribeskyttelsestjeneste jeg ikke lenger ønsket. Det var ikke i stand til, så jeg ringte meg selv. Minst Trim brakte abonnementet på min oppmerksomhet.

I det hele tatt synes Trim å ha stor suksess med å kansellere treningsmedlemskap, boksabonnementer, medieabonnementer og notorisk vanskelige kabel-tv-kontrakter

Hvordan Trim Works for å spare penger

Trims grunnleggere la merke til at mange nettbaserte chatter brukte de samme teksten og skriptene for å få resultater. Så skapte de en bot som tillater Trim å kommunisere med kundeservicere over chat - og det er nok en kraftig kunde å bli regnet med fordi det ikke er noen følelser involvert.

trim spør og forhandler med bedriftene dine for å spare penger! Prøv det selv ved å laste ned Trim her.

Trim rapporterer en 70% suksessrate ved å senke kundens regninger.

Trim suksesshistorie

Tana Williams fra Debt Free Forties var i stand til å spare $ 240 på hennes Spectrum Internet Bill på ca 5 minutter med Trim.

Mens hun strammet ned på budsjettet, trodde hun at hun hadde kuttet sin internettpris så mye som mulig ved å be om rabatter som Spectrum hadde tilgjengelig. Siden hun jobber hjemme, trengte hun å beholde en anstendig Internett-hastighet. Spektrum var snill nok til å gi rabatt for det følgende året, men det virket bare ut til ca $ 6 i måneden.

Etter å ha undersøkt flere måter å kutte på budsjettet, skjønte hun at hun ville gi trim et forsøk. Det er gratis, og de blir bare betalt hvis de kan spare deg for noe. Siden hun allerede var på StraightTalk for sine telefoner og hadde en rabatt gjennom Spectrum på Internett, regnet hun ut at det var en lang skudd.

Hun ble overrasket da hun mottok en tekst og e-post som bekreftet en ekstra besparelse for $ 20 i måneden på Internett. Ingen skiftende planer eller hastigheter - bare en rabatt takket være Trim som forhandler på vegne av Spectrum. Hun tilbrakte 5 minutter med å legge til kontoinformasjonen til Trim-nettstedet, og Trim gjorde det tunge løftet av sparer henne $ 240 i året!

Prøv det selv ved å laste ned Trim her.

Tjen penger tilbake

Trim har utarbeidet et fascinerende forhold til Visa. Hver måned tilbyr de 3-4 måter å tjene en dollar eller to i kontanter tilbake. Denne måneden ga det mer enn $ 5 i matbutikken og $ 5 på en restaurant en dollar tilbake hver. Jeg var skeptisk til dette, men det er legitimt.

Du kan finne ut om de månedlige tilbudene ved å se på meldingene Trim sender deg gjennom Facebook Messenger. Du kan når som helst melde deg av disse.

Dette er litt mindre sikkert enn abonnementsavbestillingstjenesten. For å kvalifisere for "Trim Savings" må du legge inn Visa-kortet ditt i Trims database. De vil ikke bruke Visa-informasjonen din for noen grunn utenom Trim Savings.

Imidlertid tilbyr Trim-aksjer via Facebook Messenger.Det betyr at Facebook vet at du bruker Trim. Er det en stor avtale? Det var ikke for meg, men du må være dommeren av det.

Oppsettvarsler

Du kan også bruke Trim for å konfigurere tekstmeldinger. Du kan be om en lavbalansvarsling (for eksempel når kontoen din faller under $ 1000), et senmeldelsesvarsel og andre.

Disse er gode for å få deg til å ta hensyn til økonomien din når du faller bak. Jeg satte opp en rekke varsler som vil hjelpe meg å holde min økonomi på rette spor.

Senk regningene dine

Trim tilbyr også noen måter å spare penger på vanlige regninger. For eksempel har Trim et partnerskap med en Bilforsikringsmegler som kan hjelpe deg med å spare penger. Jeg er dronningen av avtaleforsikringsforsikring, så jeg var sjokkert over å se at frekvensen Trim sitert matchet min nåværende bilforsikringsrente. Jeg vil sjekke tilbake om seks måneder for å se om de slo den.

En annen kul måte at Trim sparer penger på er å se priser på Amazon. Amazon pleide å ha en 7-dagers prisgaranti. Hvis prisen på et element du kjøpte, gikk ned innen 7 dager etter kjøpet, kan du be Amazon om prisjustering.

Amazon garanterer ikke lenger at du får en prisjustering, men det stopper ikke Trim fra å spørre. Hvis Trim klarer å sikre Amazon-besparelser for deg, sender de deg en sjekk for 75% av besparelsene. Du kommer til å beholde de resterende 25%.

Jeg registrerte meg for tjenesten fordi det aldri gjør vondt for å prøve, men jeg vil ikke kaste bort min egen energi på å forhandle prisjusteringer med Amazon.

Endelig har Trim et pilotprogram hvor de prøver å senke regninger ved å forhandle med Comcast. I gjennomsnitt har de spart sine kunder $ 10 per måned på kabel- og internettjenester. Jeg er ikke en Comcast-kunde, så jeg registrerte ikke dette programmet.

Før du velger det, bør du være oppmerksom på at Trim vil ta 25% av deres forventede årlige besparelser. Det betyr at hvis de senker regningen med $ 20 per måned, vil de belaste kredittkortet ditt $ 60. Det er en rimelig pris å belaste, men du blir truffet med avgiften før du høster besparelsene.

Jeg trimmer. Vil du

Trim er et fantastisk verktøy hvis du ønsker å holde dårlige vaner ut av din finansielle automatisering. Det var lett å sette opp, og det er lett å spare penger og tjene litt penger tilbake. Jeg tror at de fleste vil dra nytte av Trim, selv om de ikke velger å spare penger og spare satser. Sjekk det ut, spar penger og nyt en fyldigere bankkonto.

Registrer deg for Trim her.

Hva synes du om Trim? Har du noen dårlige automatiseringsvaner som Trim kan hjelpe deg med?

Spør Trim Review
  • Kommisjon og avgifter - 100
  • Kundeservice - 80
  • Brukervennlighet - 80
87

Sammendrag

Spør Trim er en gratis tjeneste som hjelper deg med å spare penger ved å kutte ubrukte abonnementer og tjene penger tilbake. Lær mer i denne Ask Trim-anmeldelsen.

Skrive Inn Din Kommentar