Penger

90% av oss er i ferd med å få en betalingsstopp. Her er hvorfor vi ikke feire enda

90% av oss er i ferd med å få en betalingsstopp. Her er hvorfor vi ikke feire enda

Her er de gode nyhetene: Ca. 90% av lønnstakere bør se en støt i lønnene sine i februar, ettersom de nye skattelovene trer i kraft.

Det er kult, ikke sant?

Kan være.

Din lønnsslipp kan faktisk bli større, men ikke gå tomt og splurge på den Crafting With Cat Hair-boken du har øye på Amazon.

Din lønnsslipp kan være større, men det kan også være feil.

Bruk denne Paycheck-kalkulatoren (når den faktisk blir tilgjengelig)

IRS har gitt ut sine nye restriksjoner tabeller på sin hjemmeside. Bedrifter blir oppfordret til å implementere de nye skattelovene i lønnene sine innen 15. februar. Dessverre betyr det at de vil bruke utdaterte W-4 skjemaer for å beregne hver ansattes skatt.

Og så? Det betyr de kan holde tilbake for mye eller for lite fra lønnsslippet ditt.

En større lønnsslipp lyder bra, men ikke hvis du kommer til å finne ut at du skylder deg $ 6000 neste april fordi arbeidsgiveren din holdt for lite for Uncle Sam hver lønningstid.

IRS oppfordrer alle ansatte til å bruke sin nye, oppdaterte kildelegemer for å sjekke sine arbeidsgiveres vurderinger av sine skattemessige forhold. Men den nye kalkulatoren vil ikke være tilgjengelig til slutten av februar. Det betyr at du sannsynligvis vil få en eller flere paychecks før du kan bekrefte nøyaktigheten.

Vær smart med din ekstrabetaling

OK, så etter at røyken har slettet, oppdager du at lønnsslippet ditt blir litt større og du betaler det riktige beløpet i skatt. Søt!

Nå, hvordan kan du få mest mulig ut av denne økningen i lønn?

Selvfølgelig, her på The Penny Hoarder, skal vi prøve å overbevise deg om å redde det. Her er noen enkle ideer.

  • Tenk på å slå opp ditt 401 (k) bidrag med et prosentpoeng. Det virker kanskje ikke så mye, men det vil legge opp over tid og hjelpe deg med å pensjonere mer komfortabelt. Hvis du er litt bak på pensjonssparing, kan dette hjelpe deg med å ta opp.
  • Vurder å sette den ekstra deigen i en nødsparingskonto. Det kan ikke være morsomt, men tenk å ha nok besparelser, slik at du ikke trenger å svette hver gang bilen din gjør en merkelig rattlingstøy. Få over lønnsslipp-til-lønnsslipp leve!
  • Begynn å lagre for en forskuddsbetaling. Har du drømt om en annen bil eller å kjøpe et hus? Hvis du trodde du ikke gjorde nok til å begynne å spare, bør du vurdere denne nye støt et skritt i den retningen og sette den mot et godt mål.

Et løft i hjemmet lønn er en velkommen endring for alle. Men det kommer bare til nytte for deg hvis du er sikker på at skattene dine er beholdt og ikke kast bort de ekstra pengene du mottar. Tenk på dette en mulighet til å begynne å nå dine 2018 økonomiske mål.

Tyler Omoth er en senior forfatter på The Penny Hoarder som elsker å sole seg og finne kreative måter å hjelpe andre. Fang ham på Twitter på @Tyomoth.

Skrive Inn Din Kommentar