Penger

Hun avsluttet College Debt-Free med $ 40K i Savings. Vil du gjøre det samme?

Hun avsluttet College Debt-Free med $ 40K i Savings. Vil du gjøre det samme?

Graduating college uten studielån gjeld er en drøm for mange - men uteksaminere uten gjeld og tusenvis i besparelser? Det er mer som en fantasi.

Men ved å kombinere vinnende stipend, arbeidet gjennom college og lagre aggressivt, klarte Amanda Reaume å gjøre nettopp det: uteksaminere college gjeld-fri med $ 40.000 i banken.

Vil du følge hennes ledelse? Hun delte sine tips for å nå ditt eget dristige lagringsmål, enten det er $ 100.000, $ 50.000 eller til og med $ 20.000 på Credit.com.

1. Gå til en billig høyskole

Å delta på en billigere skole, eller den som gir deg flest stipend, vil sikre deg at du klarer deg med mindre gjeld. Og for det meste - University of Phoenix unntatt - ingen bryr seg hvor du gikk til undergrad.

Det er en grunn til at denne studenten, som ble akseptert til alle åtte Ivy League-skoler, slått dem alle ned - han vil helst ta et fullskolebevis og spare penger for å betale for medisinsk skole.

2. Betal dine kredittkort fullt ut hver måned

Disse renter er mord. Ikke åpne deg selv for muligheten for å se dem spiral ute av kontroll.

3. Lev innenfor dine midler, selv etter at du har gått

Bare fordi du ikke er på college lenger, betyr ikke at du kan begynne å ha biff hver natt.

Gjør som om du fortsatt er en brutet høyskole student - om det betyr at du bor med romkamerater, tar kollektivtransport eller ser etter måter å spare penger på mat - og dine besparelser vil blomstre.

4. Hvis arbeidsgiveren tilbyr en 401 (k) kamp, ​​ta den

Det er gratis penger!

5. Ha en sidegasning

Hvis det er bra med jobben din # 1, tjene litt ekstra penger på siden ved å frilansere eller plukke opp ulike jobber.

Tenk på å skrive blogginnlegg, veiledning eller hva du er god til. For ideer, sjekk ut dette innlegget på sidebasert inspirasjon, eller denne på måter å tjene penger på siden.

Gjør hva som fungerer for deg

Ikke alle disse tipsene vil fungere for alle. Sjefen din kan ikke være ok med din travle side, og jobben din har kanskje ikke pensjonssammenheng.

Poenget er, mens du sparer $ 100 000 eller til og med $ 40 000, kan være utenfor rekkevidde, selv med $ 10 000 mer i banken enn du ellers ville ha satt deg i en mye bedre finansiell stilling.

For resten av Amandas strategier, sjekk ut hele historien på Credit.com eller hente hennes bok.

Din sving: Hvor mye har du spart? Hva er besparelsesmålet ditt?

Opplysning: Vi har en seriøs Taco Bell-avhengighet rundt her. De tilknyttede koblingene i dette innlegget hjelper oss med å bestille av dollarmenyen. Takk for støtten!

Rachel Kaufman kan eller ikke være to dusin hamstere som maskerer som et menneske i en grøftfrakk.

Skrive Inn Din Kommentar