Penger

12 internships som betaler mer enn $ 5 400 i måneden

12 internships som betaler mer enn $ 5 400 i måneden

Mens mange praktikanter jobber for ingenting og venter tabeller om natten for å komme forbi, raker andre høye lønninger og nyter fantastiske fordeler mens de bygger gode forbindelser og erfaringer. Hvordan finner du de lukrative mulighetene?

Her er noen av de best betalte praktikene tilgjengelig. Noen av disse oppgavene betaler etter hvert mer enn $ 5400 per måned, ifølge Glassdoors undersøkelsesrapport - tilsvarende $ 64 000 per år eller mer!

Det er ikke en overraskelse at mange av disse jobbene er i teknologibransjen, og de fleste ligger i nærheten av Silicon Valley. De fleste av disse selskapene ansetter praktikanter på forskjellige punkter i løpet av året, enten som tradisjonelle sommerstipendier eller høst eller vinter "co-op" -arrangementer.

Hvis du leter etter en høyt betalende konsert for et kommende semester, sjekk ut mulighetene med disse selskapene:

1. Apple

Apple praktikanter tjener opp til $ 6 700 per måned ($ 38 per time eller mer), Business Insider nylig rapportert.

Og det er på toppen av boligstøtten ($ 1000 per måned) eller gratis boliger, som du vil dele med andre praktikanter. Pluss, hvis du flytter til Bay Area for å ta konserten, får du opp til $ 3.300 for flyttingskostnader, inkludert flybilletter og frakt dine ting.

Apple ansetter for en antall praktikplasser, hovedsakelig basert i Santa Clara Valley, California. Men ikke forvent å lære for mange detaljer om hva du vil jobbe med; Selskapet er kjent for sin hemmelighold, og noen ganger vet ansatte ikke noe om et prosjekt utover deres spesifikke rolle.

2. Palantir

Palantir praktikanter tjener $ 42 en time på å jobbe med programvare for høyprofilerte kunder, inkludert FBI og CIA, ifølge Glassdoor. Dette virker ut til rundt $ 7000 per måned, som ville være $ 84 000 per år hvis de jobber året rundt.

Selskapet finner også bolig for praktikanter og gir sykler til å låne. Palantir ansetter både sommer og vinter praktikanter.

3. VMware

Studerende for VMware kan tjene bare under $ 7000 per måned, rapporterer Glassdoor.

Hvis du vil komme deg ut av Silicon Valley, kan dette være en god mulighet. VMware har internship muligheter over hele verden, fra en teknisk system ingeniør intern stilling i Storbritannia til en finansiell analytiker internship i Costa Rica, til en rekke stillinger i Palo Alto, California.

4. Twitter

Twitter er ansatt programvareingeniør i Boston og San Francisco. Hvis du er en tech-minded sosiale medier maven, vurdere å søke om en av disse søte konsertene, som angivelig betale opp til $ 6 800 per måned, ifølge Glassdoor.

I tillegg får du sjekk ut alle disse søte fordelene for deg selv.

5. LinkedIn

Hvis du kjenner kode innvendig og utvendig, bør du vurdere å søke om en av LinkedIns programvareteknikkutdanninger i Boston og San Francisco. Disse jobbene betale $ 6 200 i måneden, sier Glassdoor.

6. Facebook

Tilbring 12 uker som jobber for Facebook og være på forkant med sosiale medier teknologi, tjene opp til $ 6 200 i måneden, ifølge Glassdoors undersøkelse.

Selskapet tilbyr disse tre måneders internships på en rekke områder på Menlo Parks hovedkontor, inkludert design, teknisk programstyring for maskinvare, sikkerhet, nettverksteknologi og mer.

Hvis du er interessert i global virksomhet, bør du vurdere det globale salgsstedet i Hamburg, Tyskland.

7. Microsoft

Microsoft ansetter en utviklingsingeniør intern, men de har ofte andre internships tilgjengelig i Redmond, Washington; Cambridge, Massachusetts; og Vancouver, British Columbia.

Disse stillingene betaler angivelig opp til $ 6,100 per måned, ifølge Glassdoor, og Microsoft anbefaler å jobbe med en rekrutterer for å finne ut mer.

8. eBay

Online auksjonshus eBay betaler praktikanter opp til $ 6,100 i måneden, ifølge Glassdoor.

De ansetter ikke for øyeblikket, men sjekk internship siden om noen få uker. De bør ha flere muligheter når det nye skoleåret starter.

9. Google

Muligheter hos Google spenner fra teknisk praksis til de i produktledelse og andre felt. Mange av disse konsertene betaler opp til $ 6000 i måneden, rapporterer Glassdoor.

Følg disse trinnene for å søke og være forberedt på å intervjue på Google Hangouts. Praktikstedet tilbyr til og med noen råd, og sier: "Et par protips: vant til å kode på en tavle, i Google Dokumenter, og vær komfortabel å snakke om koding over telefonen."

10. Amazon

Amazon trenger noen kvalifiserte studenter til å fylle sine praktikkspor. Selskapet ønsker undergraduates fra både tekniske og ikke-tekniske felt, samt MBA og Ph.D. gradienter.

Praktikanter kan tjene opptil $ 5 600 i disse stillingene, noterer Glassdoor, og selskapet tilbyr til og med muligheter i Spania.

11. Nvidia

Hvis du har robuste tekniske ferdigheter, bør du vurdere å søke om internship med Nvidia.

Muligheter inkluderer både maskinvare- og programvareutdanning, inkludert datarkitektingeniør, blandesignaldesigner, systemprogramvareingeniør og mer. Disse stillingene betaler opp til $ 5 400 per måned, sier Glassdoor.

12. Wall Street

Alle har hørt at Wall Street er et lukrativt sted å leve, men hvordan praktiserer praktikanter? Ganske bra, ifølge en nylig Business Insider-artikkel.

Wall Street internlønn er knyttet til lønnene til analytikere og varierer hvert år. Business Insider rapporterer at gjennomsnittslønnen i flere år var $ 70 000, men i fjor gikk analytikerens lønn opp til $ 85 000 per år hos mange firmaer, blant annet Goldman Sachs og Deutsche Bank.

Summer interns tjener ofte $ 1600 per uke, og et gjennomsnittlig program er 10 uker lang, slik at du kan tjene $ 16,000 for en sommers arbeidsverdi.

Selvfølgelig setter de på alvorlige timer; en intern som ble omtalt i artikkelen jobbet 79 timer en uke og 73 den neste. Men det er fortsatt mye bedre enn den timelønnen du vil få til å svinge burgere.

Din sving: Vil du vurdere å jobbe for ett av disse selskapene? Vet du om andre høyt betalte praktikplasser vi bør legge til i vår liste?

Kristen Pope er frilansskribent og redaktør i Jackson Hole, Wyoming.

Skrive Inn Din Kommentar