Penger

Denne studien sier at arbeidstakere får stabile planer, kan øke detaljhandel

Denne studien sier at arbeidstakere får stabile planer, kan øke detaljhandel

Foruten den tiden jeg ble kalt "karate kid" eller den tiden jeg satte på slipset mitt i brann, var den verste delen av å jobbe som en servitør på en sushi-restaurant tilsynelatende tilfeldige skiftoppgaver.

Hvis du jobber i detaljhandel eller servicebransjen, kjenner du boret:

Manager: "Hei Alex hva skjer. Jeg trenger deg til å gå videre og komme inn på lørdager nå. "

Meg: "Vel, jeg hadde en helg, pl-"

Manager: "Ahh, jeg skal også trenge deg til å gå videre og komme inn på søndager også."

OK, så det meste av utvekslingen var fra filmen "Office Space", men vi har alle vært der. I detaljhandelen, forventer vi at våre tidsplaner vil endres fra uke til uke, og timene vil variere på tvers av hver dag.

Det er en smerte for arbeidere - så mye at Oregon vedtok en lov som pålegger syv dager varsel om planlegging av endringer.

Men en ny studie viser stabil planlegging (i motsetning til det som foretrekkes av Bill Lumbergh og min tidligere sjef på den japanske restauranten) kan faktisk øke salget - med mye.

Hvordan Gap Stores gjorde 7% mer salg med stabil planlegging

Den rådende visdom i detaljhandeln er at du ikke kan angi regelmessige skiftplaner for dine ansatte fordi etterspørselen i denne sektoren er over alt. Vel, forskere fra University of Chicago satt ut for å utfordre den antakelsen.

De studerte 28 Gap butikker over Chicago og San Francisco, hvor 19 oppfordret til stabile start-og-stopp-tider for skift og mer konsistent planlegging over arbeidsugen. Butikkene i studiegruppen har også lagt til skifteveksling gjennom en app som ikke krever ledelsens engasjement, blant annet tiltak for å stabilisere timer.

Butikkene med stabile tidsplaner økte i gjennomsnitt med 7% i gjennomsnitt, ifølge studien, "en dramatisk økning i en bransje hvor selskaper ofte jobber hardt for å oppnå økning på 1-2%."

Disse butikkene ga $ 2,9 millioner i økt omsetning over 35 uker. Og kostnaden for Gap? Bare $ 31 200 på ekstra bemanning under studien.

Hva betyr dette alt? Investeringer i stabil planlegging og flere ansatte for å lette det kan bety høyere salg i det lange løp, ifølge studien.

Er flere ansatt nøkkelen til å bremse detaljhandelens apokalypse ved murstein og murbruk? Denne studien sier at det bare kan være svaret.

Alex Mahadevan er data journalist på The Penny Hoarder. Ja, han satte slipsen i brann mens han serverte en vulkanrulle. Ikke bekymre deg, en kunde graciously sette det ut med en Diet Coke.

Skrive Inn Din Kommentar