Penger

Disse brødrene gjorde $ 3,5 millioner i fjor

Disse brødrene gjorde $ 3,5 millioner i fjor

Fred og Mark Hajjar vet ikke mye om mote, men de vet hvordan de skal forvandle en dum idé - gale jule gensere - til en bedrift som fortjente mer enn $ 3,5 millioner i inntekter i fjor.

Verken bror har en bakgrunn i design, selv om Mark fortalte Fast Company, "Jeg har studert det siden jeg har vært her?"

En av deres styggeste gensere har til og med et speil syet inn i det, antagelig, slik at du kan se deg selv på den styggeste jerseyklæren hele tiden, samt en med bakenden av en utstoppet elg. Disse opptattene er stygge nok til å hjelpe deg med å vinne omtrent enhver stygg jule sweater konkurranse.

Hvordan tjene penger med Ugly Christmas Sweaters

Trikset for å gjøre disse heslige og morsomme kreasjonene til profitt er søkemotoroptimalisering (SEO).

Hvis du søker etter «stygg jule genser» på Google, får du mer enn en million resultater, men brødrenees nettside, UglyChristmasSweater.com, kommer nesten alltid opp i en av de to topplassene.

Dra nytte av SEO

Da Fred var en maskinteknisk student ved Michigan State i 2002, bestemte han seg for at han ville selge ting på nettet for å tjene ekstra penger. Han hadde vært eBay-selger siden 1999, men han ønsket å øke sitt salgsspill.

Han startet skjerm utskrift T-skjorter i hans bad og selger logo utstyr, inkludert Jeg elsker Lucy skjorter. Han hadde ikke mye lykke til han la merke til hans nettside hawking Hertuger av hazzard varer var å få mye trafikk.

Han innså snart kunsten å få salg, gjorde det enkelt for folk å finne sitt nettsted gjennom teknikker som søkeordplassering. Han studerte disse metodene, og vokste raskt fra en en-manns-i-et-rom-rom-operasjon til et 35-personers selskap.

I 2014 utgjorde sin gruppe nettsteder $ 12 millioner brutto, og de projiserer $ 15 millioner brutto i 2015. Denne suksessen har selv ført dem til å få eksklusive kontrakter for å selge lisensierte varer, blant annet Rolling Stones, Harry Potter og Stjerne krigen utstyr.

Vil du lære mer? Les hele historien hos Fast Company.

Din sving: Har du brukt SEO til å bygge en nisjevirksomhet?

Kristen Pope er frilansskribent og redaktør i Jackson Hole, Wyoming.

Skrive Inn Din Kommentar